• Anonym (Lina)
    Tue 23 Feb 2021 10:52
    1020 visningar
    19 svar
    19
    1020

    Kan inte få barn=bråka med sin partner?

    Har ni inte blivit erbjudna kurator eller psykolog-kontakt via er klinik? Det är det första ni borde göra, eller gå via familjerådgivning i er hemkommun. 

    Jag hade inte heller blivit glad om min sambo så enkelt hade kunnat slänga ur sig namn på potentiella äggdonatorer, jag förstår att du är ledsen.
    Men tidigare var det i alla fall så (kanske fortfarande) att om man kunde bidra med en donator in i systemet så kunde det ge förtur. Dvs om ni kan bidra till att en ny äggdonator tar sig an ett uppdrag att donera så kan ni få fördelar av det. Sen ska inte den donatorns ägg gå till er (inget måste) men det kanske ni kan kolla upp. Om det är så att ni har bekanta som är villiga att donera givetvis, det kommer också med stort ansvar.

    Barnlängtan och fertilitet är jobbigt och väcker alla möjliga känslor. Men se till att få stöd för det finns!

  • Anonym (Lina)
    Tue 23 Feb 2021 11:13
    #6
    Anonym (Z) skrev 2021-02-23 11:01:24 följande:
    Men vad menar han med att hon också får möjlighet till barn? Då innebär ju det att han menar att hon skulle ha vårdnad om det också?
    Där har han verkligen otur när han tänker. Din kompis (TS) blir ju inte mamma för att hon skulle donera ägg. Oavsett om hon donerar till er, vilket jag verkligen inte rekommenderar, eller till någon annan helt okänd mottagare.
Svar på tråden Kan inte få barn=bråka med sin partner?