• Anonym (Kiwi)
    Wed 24 Feb 2021 16:41
    1032 visningar
    19 svar
    19
    1032

    Kan inte få barn=bråka med sin partner?

    Jag förstår faktiskt inte varför du blev så upprörd. Han är uppenbarligen lika angelägen som du om att få barn. Varför är du inte glad åt att han är engagerad och funderar på alternativ? Han behöver ju inte ligga med din vän för att hon ska donera ägg? Men det var onödigt av honom att säga att du inte är mogen att bli mamma. Du verkar ganska omogen i just detta resonemang, ja, men det har knappast något med din föräldraförmåga överlag att göra.

    Det ni måste diskutera är ju om ni föredrar anonym eller privat donator och huruvida ni kan komma överens där. Ifall någon av er t.ex. inte vill att donatorn ska ha kontakt med barnet, så är ju privat donator ett dåligt alternativ, vare sig donatorn är din vän eller er granne.

    Sedan tycker jag kanske att han borde kolla upp detta med aktuell vän, innan ni pratar mer om det. Att donera ägg är ett stort företag, både fysiskt och psykiskt, och hon kanske inte alls är intresserad. Jag skulle bli hyfsat chockad om mina vänner visade sig ha haft en lång diskussion om huruvida de ville ha mina ägg eller inte, utan att ens fråga mig först.

Svar på tråden Kan inte få barn=bråka med sin partner?