• Sk007

    Lust / kommunikation ...

    Jag tror att det är pga kvinnornas reproduktionslust det blir såhär.
    Kvinnorna vill föda barn. De dras till en man som kan göra dem gravida. Är de tillsammans en längre tid utan att några barn blivit till förstår kvinnans undermedvetna att reproduktionen inte kommer att bli av. Hon får då ingen lust till att ha sex.
    Så fort hon gjort slut och träffar någon annan man drar reproduktionslusten igång igen och karusellen fortsätter snurra.

    Män däremot har ett annat behov av reproduktion och reagerar därför annorlunda. Deras behov är att befrukta så många som möjligt och så ofta som möjligt. En mans hormoner påverkas inte av om det verkligen blev någon befruktning och han kan därför fortsätta vara sugen på sex även om hans sex inte leder till några barn.

    Därför är rådet: Om ni vill ha ett sexliv och eran partner inte önskar det, då är det bara att utvärdera om det är värt det eller inte. Förmodligen är det bra för er båda om ni på varsitt håll skaffar er ett sexliv

  • Sk007
    Anonym (Ta ansvar kvinnor!) skrev 2021-02-25 05:01:42 följande:

    Hej nu är jag tillbaka.

    Ja parterapi har jag gett som förslag men det gick inte hem hos henne. Som sagt, hon anser inte att det är några som helst problem med detta för hon är nöjd med vårat "sexliv".

    Ja jag vet att jag har en fruktansvärt tråkig och nästan lite aggressiv ton och jag ber om ursäkt för det. Jag är bara så fruktansvärt bitter över detta. Det gnager i mig dag som natt. Självklart älskar jag henne och föraktar absolut inte kvinnor, utan det är bara min bittra sida som kommer fram pga det här.


    Hitta ett annat område och använd samma taktik mot henne. Sluta städa t ex, och hävda att du tycker att det funkar bra ändå.

    I mina förhållanden har det varit så att tjejen haft betydligt mer städbehov än jag, men då har jag försökt skärpa mig och städa så fort hon vill. Men med din sambos sätt att resonera så kan man ju bara se till sitt. Vill du dammsuga var tredje vecka och hon var tredje dag, då slipper du dammsuga över huvud taget för hon har redan gjort det.

    Klagar hon så är det bara att rycka på axlarna och säga att du inte har något problem med städrutinerna.
Svar på tråden Lust / kommunikation ...