• Mandel

    Lust / kommunikation ...

    Anonym (Ta ansvar kvinnor!) skrev 2021-02-24 10:12:10 följande:
    Anonym (Kvinna 40+) skrev 2021-02-23 23:03:00 följande:

    Så var det när jag var gift, jag trodde att jag tappat sexlusten.

    Ville inte kramas för då ville han ligga osv.

    När jag träffade en ny partner blev jag som förbytt. Från att haft tjatsex varannan v så vill jag nu ha sex morgon och kväll , gärna snabbis och mycket gos däremellan.

    Jag tycker att det är viktigt att inse lär man blivit vänner istället för älskande.

    Byt partner så bi båda får ett nytt rikt liv


    Fy fan vad less jag är på kvinnor som säger sånt här! Istället för att ta ansvar över eran egna lust och sexualitet så väljer ni att gå isär och då jävlar minsann, då duger det att sära för andra män! Men den stackars mannen där hemma som har försökt i år och år och år får bara kalla handen av henne! Men sen när det är dags för att gå isär då ska mamman till hans barn minsann visa vad hon vill och kan för andra män. Nej riktigt jävla grisigt beteende som många kvinnor håller på med! Väx upp och kämpa och ta ansvar för eran egna jävla sexualitet nångång och få in i skallen att era män avgudar er och vill inget annat än att få tillfredsställa er!

    Nja.... För min del så var det svårt att känna attraktion till en man som bara visade mig intresse när han ville ha sex när det passade honom. 
    Jag skötte allt som hade med hem, barn, trädgård, bilar, socialt liv osv till minst 95%. Trots heltidsarbete. 
    Han jobbade, drack öl/vin, åt fikabröd och byggde mage och sedan ville han sex
    kl 22.45 när jag somnat.

    Alla försök från min sida till umgänge från kl 6-22 avvisades ständigt. Jag var aldrig viktig utan jobbet var viktigast, sedan hans mamma, sedan hans affärsbekanta, sedan barnen, sedan hans vänner och sedan någonstans efter katterna kom jag.
    Jag försökte verkligen få till sex andra tider än 22.45, men det hände väl typ 1-2 gånger på 8 år att han inte knuffade undan mig. När jag hamnade på akuten för ca 5 år sedan så prioriterade han inte ens komma och se hur det var med mig.
    Och så hade han mage att bli kränkt när jag lämnade honom. Hur kunde jag lämna en så perfekt man som honom?

    Inte ett dugg konstigt att jag numer är ständigt sugen eftersom jag inte längre går runt och är ledsen, besviken och känner mig värdelös - inte värd att älskas eftersom han aldrig prioriterade mig.
    Jag har nu istället träffat en man som verkligen vill vara med mig. Som tar sig tid att vara med mig. Som frågar vad han kan göra för mig. Som vill att jag ska ha det bra och trivas. Och som blir otroligt tacksam för att jag fixar med saker och han tar inte för givet att jag ska fixa mat eller serva honom osv. 

    Så det var inte sex/lust i sig som var problemet utan vem jag skulle ha det med!


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
Svar på tråden Lust / kommunikation ...