Inlägg från: Anonym (Nej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Lust / kommunikation ...

    Anonym (Ta ansvar kvinnor!) skrev 2021-02-24 10:12:10 följande:

    Fy fan vad less jag är på kvinnor som säger sånt här! Istället för att ta ansvar över eran egna lust och sexualitet så väljer ni att gå isär och då jävlar minsann, då duger det att sära för andra män! Men den stackars mannen där hemma som har försökt i år och år och år får bara kalla handen av henne! Men sen när det är dags för att gå isär då ska mamman till hans barn minsann visa vad hon vill och kan för andra män. Nej riktigt jävla grisigt beteende som många kvinnor håller på med! Väx upp och kämpa och ta ansvar för eran egna jävla sexualitet nångång och få in i skallen att era män avgudar er och vill inget annat än att få tillfredsställa er!


    Nej, det är inte synd om män.

    Ofta är det kvinnan som vill gå isär och oftast genom år att stå ut med en massa saker det ALDRRIG blir förändring på.

    Jag särar benen för min nya man med stor lust och passion för att han älskar mig, får mig att må bra. Han ser och hör mig. Dvs han attraherar mig.

    Min ex man tog mig väldigt mycket för givet. En vanlig syn i vår hem var att jag stod och plockade in i diskmaskinen medan jag kollade över axeln att barnen gjorde läxorna och torkade av och förberedde. Han satt i soffan och vilade. När jag var klar var jag trött. När han knappt ens prata med mig på dagen var mina känslor noll för att mysa med honom. Sen skulle vi sova och då ville han ligga.... mmmm fan va sugen man var... not

    Minskad sexlust för en kvinna är ofta väldigt starkt kopplad till henens känslor för mannen och tempen på relationen.

    Så att säga att jag som kvinna ska ansvara för att bli kåt. Nja det funkar inte så för jag måste ha någon att bli kåt på och en lat ointresserad egoröv i soffan ger sällan kåtslag.
Svar på tråden Lust / kommunikation ...