• Mimosa86

    Problem att hitta flickvän

    lejonet87 skrev 2021-02-24 17:42:51 följande:

    Jobbet - Inga tjejer

    Kyrkan - Inte ett dugg religiös. Går det?

    Gemensamma vänner - Har typ inga vänner längre med åldern

    Dejtingappar - Testat i över tio år utan framgång

    Universitet - Pluggat klart

    Jag gillar ju sport, live hockey då. Men där går ju folk med sina vänner/bekanta. Jag är så jävla less på detta innesittande sedan covid19 att jag blivit sjukt deprimerad.  Knappt gjort något sedan i Mars.


    Fast du måste börja i rätt ände och börja träffa folk, män som kvinnor! Ta upp kontakten med gamla vänner eller engagera i dig i något där du träffar folk. Ofta träffar man ju din respektive via vänner etc. Att ha noll kontaktnätverk är det som ligger dig i fatet, inte att du är kort.
  • Mimosa86
    lejonet87 skrev 2021-02-25 14:31:38 följande:

    I mina yngre år vad jag ute mycket faktiskt. Och precis innan pandemin så började jag gå ut lite ensam. Tänkte fortsätta med det men sen har det varit slut med sådant.

    Fast ska man lyckas på nätet måste man främst ha ett snyggt ansikte för att få chansen. Konkurrensen är enorm för oss män.Ja vi ses ju som "skadat gods" och "alla varningsklockor ringer" har man ju läst av kvinnor här på forumet om vuxna män som aldrig haft en partner eller sexliv.Gym gör jag redan. Men seriöst så går 90% av alla runt där med sina hörlurar på sig som enstöringar. Politiskt var jag engagerad i fram tills 30 i ungdomsförbundet men lyckades inte där heller. Tjejerna var bara ute efter riksdagsledamöterna.


    1) letar du bland kvinnor på din egen utseende nivå?

    2) anledningen att kvinnor helst vill ha en man som varit i tidigare relationer beror främst på att en annan kvinna då indirekt godkänt honom som lämplig partner. Som kvinna är relation med en man det farligaste man kan göra, det kostar faktiskt kvinnor livet att välja fel. Därför vill man reka att det inte är en farlig eller konstig människa man blir ihop med. Sexuellt? Visst, ju äldre man blir vill man ju inte ha någon tafatt. Men kan säga av egen erfarenhet att de män med minst sexuell erfarenhet jag varit med har definitivt varit de bästa. Lyhörda och inkännande.

    Så jag hade inte haft problem att dejta någon som inte legat med så många tjejer (tvärt om fördelaktigt med en återhållsam man) men en man som inte varit i relation... det hade jag nog inte vågat just pga av den anledningen att det kan vara en farlig förbindelse.
  • Mimosa86
    lejonet87 skrev 2021-02-25 16:31:13 följande:

    Ja jag måste skaffa en hobby där tjejer ingår. Jävligt tufft nu däremot.1. Jag är öppen. Men jag letar ju inte bland topptjejerna såklart, för där har jag ingen chans. Det enda jag inte klarar är övervikt. Jag är själv normalviktig och tar hand om mig.

    2. Men då blir det ju som med vissa som söker jobb och aldrig får ett jobb. Ingen arbetsgivare vill vara den första, om det inte är en 19-åring såklart. Sedan finns det ju drös med tjejer som gillar kriminella och farliga män, även fast såklart inte majoriteten gör det.


    ... Men, och det vet du med, när man väl fått ett första jobb efter alla 100 skickade cv så öppnas ju dörrarna
Svar på tråden Problem att hitta flickvän