Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Killar el män över 40 med Filippinska?!

    Äckliga gubbar med vridig människo/kvinnosyn som är sådana idioter att de kan utnyttja fattiga på det sättet. Tar avstånd från sådana gubbar efter bästa förmåga. Säkert röstar på SD.

    Stackars kvinnor som hade ett sådant hemskt liv i hemlandet att det är bättre att vara slav och bli påsatt av ett sådant äckel. Hoppas han bara våldtar och inte slår henne.

  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (moi) skrev 2021-02-24 21:11:20 följande:

    fy fan vilka fördomar du har, vidrig människa


    Ok. Jag har ändå läst böcker, i ämnet skrivna av svenska journalister. Sett dokumentärer. Träffat 5 sådana gubbar via jobbet där de inte gått att undvika och då jag behövt agera professionellt. Rest i både Thailand och Gambia (samt många andra länder) och hört hur svenska gubbar pratat om sina köpta kvinnor. Pratat med en Thailänsk kvinna, i Thailand som gått från prostituerad till massör.

    Det har försämrat min syn mer och mer. Inte sett något som ska förbättra synen än.
  • Anonym (Kvinna)
    Gameofthrones skrev 2021-02-24 22:21:14 följande:

    På nått sätt är du svartsjuk, avundsjuk eller vill du ha svart långt hår, fina bruna ögonfransar mm. För att många män tycker att vi är vackrare än du!? - mer bitter kan man inte vara på livet. Man märker på kroppsspråket, hur dem är tillsammans. Men det är jag det - ser sådant.

    Ärligt talat skaffa dig kunskaper innan man yttrar sig, hoppas att du blir polisanmäld när du uttrycker dig så offentligt i affären. Jag tror att du muttrar, säger gärna ngt till sådana par. Den dagen kabsje6det kommer karma just för att du har fördomar med kränkande attityd.


    Inte ett dugg avundsjuk, även om jag håller med om att många kan vara vackrare. Speciellt indiska och kvinnor från Sri Lanka tycker jag är vackra. Vi turister har dusch och rent vatten, men ligger som strandade sälar, medan de är rena, fräscha, välstrukna kläder, vackra smycken och rör sig graciöst.

    Men att jag är oändligt mer tacksam över att vara född i sverige, att jag fötts frisk, att ha en utbildning, jobb där jag kan försörja mig utan att vara beroende av någon annan. Att jag kan ligga svettig, osminkad som en standard säl utan att bry mig eller behöva se bra ut, det ser jag som frihet.

    Hur skulle mina tankar vara olagliga? Ts frågade vad jag tänkte och jag svarade. Du var väl utländsk? I så fall tycker jag synd om dig att du fötts med sämre möjligheter. Lika som jag tycker synd om de flesta på jorden.

    Jag har inte haft några större problem att hitta män att leva med, även om det inte har varit så viktigt för mig.

    Jag har viss erfarenhet, se svaret ovan, men ska självklart läsa på mer/se fler dokumentärer/ prata mer fler som kommit till Sverige då tillfälle ges.
Svar på tråden Killar el män över 40 med Filippinska?!