• Anonym (Först­år dig)
    Mon 12 Apr 2021 11:52
    1391 visningar
    13 svar
    13
    1391

    Hur glädjas åt nästa graviditet efter missfall

    Smurfem skrev 2021-02-26 07:08:03 följande:

    Hej på er... drabbades av ett MA/fördröjt missfall i november, skulle då vara i v 11 men visade sig att fostren (tvillingar) slutat växa i v 6 (hade sett två hjärtan ticka på VUL i v 6 så dom dog strax därefter).

    Nu har vi lyckats bli gravida igen <3 Men hur sjutton ska man tänka för att glädjas åt denna graviditet?

    Är i v 6 nu igen och rädslan att utgången blir som sist finns ju självfallet där. Hade inga symptom sist och det har jag inte denna gång heller (förutom ett jäkla humör). Har inte ens vågat skriva in mig hos BM för orkar inte gå igenom alla avbokningar osv. om det inte skulle gå vägen.

    Ville mest bara skriva av mig då jag inte berättat om graviditeten för någon förutom min sambo då och behöver väl pepp antar jag :/


    Jag kan bara hålla med, fick tidigt missfall i v 6 förra året och är gravid igen i v 14 nu. Har varit så orolig denna gång, men det har lättat lite efter v 12, även om det är mkt oro kvar.

    Försöker ta åt mig av att det går bra de flesta gånger ändå. Men det ÄR svårt. Läste nån slm skrev att det är så elakt att få MF första graviditeten för att det färgar av sig vid alla kommande sen och man alltid har lite oro kvar, och så kanske det är. Men försöker också glädjas åt att ha kunnat bli gravid igen.
Svar på tråden Hur glädjas åt nästa graviditet efter missfall