• Fri 26 Feb 2021 14:44
    309 visningar
    13 svar
    13
    309

    Kan inte ta för mig på jobbet...

    Du ska fokusera på ditt uppdrag och stötta din person med det som den behöver hjälp med. Du är inte där för att må bra och vara omtyckt, utan du har en roll att stötta den personen i vardagen på ett sätt som fungerar både för dig själv och den du hjälper.

    Du är ingen sällskapsdam och i din roll ingår att lära dig mängder av moment och att stå ut med att saker ibland behöver göras ännu bättre.

    Om du är fokuserad på dina egna tillkortakommanden och låter massa känslor och osäkerhet göra att du inte gör ditt jobb behöver du skärpa dig! Om du är lite osäker, faktiskt är inkännande och lite blyg är det inga som helst problem. Tack och lov är inte alla anställda exakt likadana.

  • Fri 26 Feb 2021 21:00
    #12
    Anonym (Inge självförtroende) skrev 2021-02-26 18:58:55 följande:

    Nä du har nog rätt. Jag är assistent och hennes högra hand och inte någon potentiell bästa vän. Får nöja mig med att göra mitt jobb och vara artig.


    Ja, det kommer du komma långt på! Dåligt självförtroende, treksamhet, blyghet är inte alltid ett problem. Att vara assistent handlar inte om att vara superkompetent, utan om att faktiskt stötta med det personen behöver hjälp med.

    Den du stödjer vill säkert fokuserar på jobbet och mängder av superkompetenta människor har blivit det just p.g.a att det jobbar på att hela tiden bli bättre av den kritik som de har inombords. Men fokus behöver ligga på att göra sitt bästa, inte på att jämföra sig med andra!
Svar på tråden Kan inte ta för mig på jobbet...