Inlägg från: sdfsdfdsfdsfdsf |Visa alla inlägg
  • sdfsdfdsfdsfdsf

    Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?

    Anonym (H) skrev 2021-02-28 12:48:49 följande:
    Ja asså jag är väldigt chockad. Har inte träffat kompisarna så många gånger men samma sak varje gång, första gången var min pojkvän lugn o inte sa något men så visar det sig att han är likadan. Sen så sitter de o frågar om jag blir svartsjuk av att han kollar på snygga tjejer, för mig är det som att de försöker trycka ner en? Jag är helt mållös samtidigt som jag tänker att det är mig det är fel på....
    Sluta umgås med omogna idioter, säg till din pojkvän att du inte kommer följa med flera gånger eller vill träffa dom överhuvudtaget, säg sen till din pojkvän att han får skärpa till sig också, han beter sig antagligen värre när du inte är med tänk på det.

    Killar som beter sig så här hade blivit skogstokig om deras flickvänner gjort samma sak.

    Ärligt talat hade jag gjort slut TS, din kille är en lika stor gris som sina polare alternativt för feg för att stå upp mot dom. Antingen tar ni båda helt avstånd från dom eller så gör du slut och slipper umgås med dom, dom kommer bara bryta ner dig och få di att må dåligt.


  • sdfsdfdsfdsfdsf
    Anonym (H) skrev 2021-02-28 13:47:46 följande:
    När jag höjde rösten o sa att jag inte är attraherad av kvinnor blev han helt tyst o sen började han pussa på mig o klappa mitt ben för att kolla om allt var ok. Sen när vi la oss frågade han om jag var förstörd nu då han vet att jag tycker hans kompisar är omogna, sen direkt när vi vaknade kollade han igen om jag var förstörd. Så han vet mycket väl att jag inte gillade det o måste dubbelkolla att allt är ok, ändå gör han det
    Din pojkvän är falsk och feg.

    Han beter sig antagligen värre när han är själv med sina kompisar.
    Han är dessutom tyst när du är med, så fegt, sen när ni är själva så låtsas han bry sig, Nej usch vilken dålig kille, inte många skulle vilja byta med dig ts.

    Hade du velat att framtida barn skulle vara med en sån person?
Svar på tråden Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?