• isterband

    Relationer och sociala medier

    Det ständiga samtalsämnet, vad det verkar. Men jag vill iaf berätta om min upplevelse och höra om någon kan ge mig lite feedback/råd.

    Träffade en kille via Tinder förra året i november. Vi är numer i en relation. Vi har nästan från start haft en nästintill magisk connection. Men. I januari upptäckte jag att han fortf hade kontakt med andra tjejer på nätdejtingsajter. Detta ledde till en megastor känslomässig diskussion mellan oss. Jag sa något i stil med att ? är detta vad du vill syssla med så varsågod- Gör det. Men mig kan du säga hej då till.?

    Han sa mkt känslosamt samt ångerfullt att han inte alls ville fortsätta ha kontakt med random tjejer på nätet och att han var väldigt kär i mig. Han bara fortsatte med ?gamla rutiner?, som han sa.( Skulle kunna berätta mer om detta men jag får vidare för det är mest bakgrundsbrus till vad jag eg vill få feedback om. )

    Jag har svårt med tillit och detta satte verkligen igång mina tankar. Vi kom över detta men jag sa att det troligtvis skulle ligga kvar och spöka i min skalle ett tag.

    När vi ses har jag absolut INGA tankar på att något skulle vara fel eller inte stämma mellan oss. Han är väldig omtänksam och kärleksfull. Vi har även lovat varann att alltid ha en öppen kommunikation och prata om allt.

    Men häromdagen så sattes jobbiga tankar igång i skallen igen då jag kollade vilka han följer på instagram.

    ( så satans idiotiskt detta känns men hursomhelst)

    Han följer i princip BARA unga tjejer som lägger upp utmanande bilder på sig själva. Och detta har fått mig lite ?off? i skallen angående honom. Och det har även satt mig i en knepig situation därför att jag inser att det skulle låta helt psyko om jag tog upp detta med honom!

    Jag vet han kollar på porr. Men instagram också? Dessutom så är det alltså UNGA tjejer han följer och lajkar bilder på.

    Skulle vilja ha svar från tjejer för som sagt få lite feedback vad ni tycker om sånt här? Kan tillägga både han och jag har fyllt 40. Så det här är inte ett tonårs issue fast det fan känns som det. ????

    Tillägg är även att jag upplever att han vill ha hemlig vår relation på insta. Eller så är det jag som överanalyserar. Jag vet inte.

    Tack på förhand.

  • Svar på tråden Relationer och sociala medier
  • Anonym (Ami)

    Jag tycker du ska göra slut, för du kommer aldrig att kunna lita på honom. Han ljuger för dig.

  • Anonym (K)

    Så han är en liten snuskhummer som ljuger för dig, flörtar med andra bakom din rygg och beter sig i allt som att han inte ens har en relation. Av din beskrivning trodde jag ni var under 25....

    Det finns bara ett att göra: slut. Förhoppningsvis vill du vara tillsammans med någon med lite högre standard än det där.

  • Anonym (eee)

    Jag hade nog inte accepterat det. Jag har aldrig varit med om att en man som gör så, så jag vet inte riktigt hur jag skulle reagera, men jag hade nog känt det som att jag var inte god nog åt honom, och det hade jag inte velat leva med. 

Svar på tråden Relationer och sociala medier