Inlägg från: Stårschan2 |Visa alla inlägg
  • Stårschan2

    Kan en naken man med liten vara sexig?

    Frågan är väl lika mycket om en naken man kan vara sexig. Många - inte alla - tycker att män är sexigare MED kläder på sig. En helnaken karl rakt upp och ner ger ofta snarare ett sårbart och gulligt än ett sexigt intryck.


    De kan bytas ut mot Vi. Dem kan bytas ut mot Oss.
  • Stårschan2
    Anonym (Standard) skrev 2021-03-11 18:35:51 följande:

    Måste skriva av mig lite. Träffat en tjej en kortare tid nu. Har sets hemma hos varandra. Lite film och mys bara. Bjöd henne på middag hemma hos mig nyligen, allt började supertrevligt. Men sen efter sexet (första gången vi hade det efter att ha umgåtts ett tag) så sa hon typ

    -skönt att den växte till sig

    Och skrattade

    Jo, jag vet att jag har väldigt liten slak, och att den sen blir väldigt medel ca 15x11 vid stånd.

    Själva sexet var dock bland det bästa jag upplevt. Har dock valt att vara lite försiktig i detta förhållande (eller vad det nu är) och inte velat skynda på något.

    Sen igår fick jag ett sms från henne

    -lust att ses ikväll?

    Svarade att jag hade mycket på jobbet men sanningen är att jag inte vet om jag vill träffa henne mer. Varför skulle hon dra upp hur jag är skapt? Vet inte. Känner mig osäker. Vill hitta en kvinna som är bekväm med att man är skapt som man är skapt. Ska tilläggas att jag är 33 och hon 24. Kanske mognar hon till sig? Vad tänker ni om saken?


    Jag tänker att hon nog har bättre förutsättningar att mogna på sig om hon får höra i klartext att en sådan sårande kommentar är en jäkla turnoff, och att du inte vet om du kan känna dig bekväm med henne.
    De kan bytas ut mot Vi. Dem kan bytas ut mot Oss.
Svar på tråden Kan en naken man med liten vara sexig?