Inlägg från: Anonym (estetetisk kropp är sexigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (estetetisk kropp är sexigt)

    Kan en naken man med liten vara sexig?

    En vacker manskropp kan så klart vara sexig oavsett storlek på kuken. En snygg kille blir väl inte osexig bara för att hans kuk inte är erigerad. Hans snygga mage och snygga armar, tighta fina rumpa, hållning osv är ju lika sexiga ändå. Sen om han har värsta ståndet ger ju det en extra dimension till sexigheten för att han är tänd på just mig och förväntningarna det skapar i mig. Ett kraftigt stånd är helt klart sexigare än en slapp kuk. Så visst kan en liten kuk till en snygg kropp vara sexig och åtråvärd.

  • Anonym (estetetisk kropp är sexigt)
    Anonym (Ann) skrev 2021-03-05 13:32:32 följande:

    Storleken på mannens kuk har absolut INGET med att göra huruvida man tycker han är sexig eller inte.

    Väx upp!


    Exakt. Sexigheten sitter i hans energi, kroppsspråk, blickar, leende, rösten, hur han talar, för sig och hur han beter sig emot en osv. Kuken ser man ju bara när han redan godkänts  och man fallit som en fura.
  • Anonym (estetetisk kropp är sexigt)
    Anonym (K) skrev 2021-03-05 16:54:00 följande:

    Jag tycker inte någon helt naken man är sexig, storleken kvittar i det läget.


    Nakenhet är sällan sexigt i sig själv..det blir betydligt mer tilltalande om det finns något klädesplagg kvar definitivt.
  • Anonym (estetetisk kropp är sexigt)
    Astons skrev 2021-03-05 22:43:53 följande:

    Kvinnor och män tänker helt olika.

    Jag (man) har en riktig modellkropp, slank och med synliga magrutor, definierade bröst och breda axlar. 187 cm lång och väger under 80kg.

    Har tränat hela livet och vet att jag har en fin kropp. Det är endast en handfull tjejer som påpekat det eller gett komplimanger. På stranden glor visserligen tjejer, men det stannar där. Det ligger inte i kvinnors natur att tände på fysiska attributer på samma sätt som vi män gör.


    Jag håller inte riktigt med för visst kan jag tända till på en riktig modellkropp och småspana på såna på stranden. Men eftersom det är mest unga killar som har såna och jag är dubbelt så gammal så får jag svälja min iver. Jag tror däremot inte att det ligger i kvinnors natur att ha så lätt för att ge män komplimanger och verka för heta på gröten. De vill helst få komplimangerna själv.

    Jag har haft ett fåtal älskare i vuxen ålder med såna kroppar (naturligtvis såg de flesta ut så i ungdomen) och nog har de fått höra det och blivit väldigt väl ompysslade. Men som jag sagt i tidigare inlägg så krävs det en personlighet och en "connection" för att killen ska bli intressant och för att den där riktiga attraktionen ska bli till.

    Kvinnor tänder i stort på att bli tända på först av allt och att känna sig utsedda.
  • Anonym (estetetisk kropp är sexigt)
    honkie skrev 2021-03-07 11:10:30 följande:

    Alla kvinnor år såklart olika...

    Men det jag har insett, och vad som gjort kärlekslivet väldigt mycket enklare, är att kvinnor tänder på hur du ser på dem.

    Allt annat är ganska sekundärt. Självklart underlättar det om du i övrigt är ren och iaf har en liten tanke när du klär dig på morgonen.

    Men med rätt uppvaktning kan många knappt vänta på att få din lilla snopp i sig.

    Sen hur kvinnor faktiskt ska uppvaktas är en annan utmaning. Vissa gillar mycket ögonkontakt, andra mycket frågor och någon som lyssnar. Det är skillnad på att stirra och råka fastna med blicken. De flesta älskar humor, men alla gillar inte all humor. Man får Jabba lite och känna sig fram.


    Kunde inte sagt det bättre själv:) Uppvaktningen är det viktigaste. Som du säger en nöt att knäcka eftersom alla är olika men i grunden är det ganska samma och bygger på att hon känner sig sedd, sexig och trygg och spännande. Och att en man gjort sitt yttersta för att attrahera henne. Luktar gott, bra kläder och sådant.
Svar på tråden Kan en naken man med liten vara sexig?