• misil

    Kan en naken man med liten vara sexig?

    Enrique Iglesias har berättad att har en liten ändå tycker många kvinnor att han är sexig pga sin utstrålning och inte minst hur han för sig och ser på kvinnor han åtrår dvs vilket sug han har i blicken.
    Det här gäller förövrigt även kvinnor,om språkbruket tillåts en attraktiv kvinna och en mindre attraktiv kvinna där den mindre attraktiva kvinnan känner sig sexig och utstrålar det genom hur hon för sig och vilka blickar hon ger osv är betydligt sexigare än en den attraktivare kvinnan som inte utstrålar detta dvs är mer nollställd,till TS hur du känner dig och ser dig själv är viktigt hur du uppfattas,men glöm inte bort vad man än säger(sexobjekt)så är det väldigt viktigt att du som man åtrår och anser kvinnan är bedårande vacker och sexig vilket gör även dig väldigt sexig i hennes ögon pga detta. 

  • misil
    Anonym (estetetisk kropp är sexigt) skrev 2021-03-05 23:00:07 följande:
    Jag håller inte riktigt med för visst kan jag tända till på en riktig modellkropp och småspana på såna på stranden. Men eftersom det är mest unga killar som har såna och jag är dubbelt så gammal så får jag svälja min iver. Jag tror däremot inte att det ligger i kvinnors natur att ha så lätt för att ge män komplimanger och verka för heta på gröten. De vill helst få komplimangerna själv.

    Jag har haft ett fåtal älskare i vuxen ålder med såna kroppar (naturligtvis såg de flesta ut så i ungdomen) och nog har de fått höra det och blivit väldigt väl ompysslade. Men som jag sagt i tidigare inlägg så krävs det en personlighet och en "connection" för att killen ska bli intressant och för att den där riktiga attraktionen ska bli till.

    Kvinnor tänder i stort på att bli tända på först av allt och att känna sig utsedda.
    Helt rätt dom flesta kvinnor tänder på att män ser henne som vacker sexig och känner en stark åtrå till henne dvs när mannen gör detta så blir han sexig i hennes ögon.
    Därför är det viktigt i förhållanden om man ska hålla liv i dessa att män ger komplimanger och bekräftelse till kvinnor,när män slutar med detta så börjar många förhållanden krisa,därför är så enkla saker som t,ex att mannen köper blommor till henne betydligt viktigare än många män förstår,självklart är inte blommorna det primära utan handlingen dvs att han gör detta. .
Svar på tråden Kan en naken man med liten vara sexig?