Inlägg från: Anonym (Mathias) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mathias)

    Hur ska en vara för att få er kvinnor intresserade?

    En är trevlig och schysst, inte sexistisk eller nåt sånt, försöker vara rolig och gör allt för att få er intresserade men icke då. Vad ska man göra mer? Hur ska en vara? En kan väl inte vara  helt perfekt inte, det är väl ingen. Eller tycker ni det att en man ska vara helt perfekt för att passera er långa kravlista? Nå det gäller väl inte alla kvinnor det förstår jag väl, men väldigt många verkar ha så höga krav på mannen tycker jag.

  • Svar på tråden Hur ska en vara för att få er kvinnor intresserade?
  • Anonym (Mathias)
    Anonym (Om jag vore singel) skrev 2021-03-05 21:39:25 följande:

    Om jag vore singel skulle jag söka efter:

    Humor

    Bra värdegrund

    Tycka om att resa, gå på restaurang och fika.

    Gilla promenader och träning

    Tycka om att spendera tid med mig

    Gärna åka på utflykter

    Inte röka

    Inte ha hund

    Ha ett jobb/studera


    Ok. Vad menar du med att ha bra värdegrund?

    Ja klart en får tycka om att vara med den man blir ihop med.
  • Anonym (Mathias)
    Moder1 skrev 2021-03-05 21:44:26 följande:

    Självständig, ha självförtroende, vara lyhörd, vara ödmjuk och framförallt sig vara själv


    Hur är en om en är en själv?
  • Anonym (Mathias)
    Anonym (Matilda) skrev 2021-03-05 22:53:25 följande:

    Självförtroende och självkänsla. En man som är trygg i sig själv, skiter i alla spel och kör med öppna kort och kör sitt eget race och tar för sig av livet utstrålar pondus och blir attraktiv. Om han sen visar genuint intresse för just mig som person och inte bara för att jag är kvinna så har han fångat mig halvvägs.

    Sen personligen uppskattar jag att vi möts i ett naturligt sammanhang i någon form då man får möjlighet att visa upp sina kunskaper, intressen eller liknande.

    Tillgjorda sammanhang som tex dejtingsajter är bara stelt och konstgjort och man nöter samma fråga 50 gånger samma kväll och ingen jävel lyssnar eller bryr sig om svaret. Alla vill bara komma fram till frågan om ligga..


    Hur visar en genuint intresse för dig som person då? Om en kvinna är väldigt vacker, hur ska en vara då mot henne för att fånga hennes hjärta?
  • Anonym (Mathias)
    Anonym (Matilda) skrev 2021-03-05 23:48:16 följande:
    Jag är vad man brukar säga klassiskt vacker och jag möter mitt utseende varje dag dygnet runt och tycker verkligen inte att jag är nåt särskilt bara för det. Tvärtom blir jag ganska trött på att bli värderad utifrån mitt utseende.

    Får du tunghäfta och blir lite starstrucked av ett vackert utseende? Då får du jobba på det och träna på att fortfarande vara precis den du är oavsett utseende på den du möter. Om du ständigt blir nervös och inte kan vara dig själv kring en vacker kvinna så blir det ju svårt att bygga något vettigt av det och det blir svårt att ta dig på allvar.

    Genuint intresse visar du genom att strunta i mitt utseende och istället fokusera på vem jag är. Vad jag tycker om, vad jag har för åsikter i frågor som intresserar dig, att du vill veta mina värderingar kring familj/alkohol/politik /arbete.. Att du blir intresserad av mitt cv och vad jag åstadkommit istället för mina bröst eller leende.
    Jaså det är så att vackra kvinnor är lite trötta på att få komplemanger om sitt utseende? Det har liksom vart en fundering hos mig, ska en berömma kvinnan för utseendet eller ska en mer prata om annat, som nåt hon är bra på och som en gillar med hennes personlighet.

    Jodå tunghäfta har jag allt fått när jag sett en vacker kvinna! En blir liksom inte sig själv. Förtrollad av hennes skönhet liksom.
  • Anonym (Mathias)

    Är det ingen som tycker det är väldigt viktigt att en är snäll, trevlig empatisk? Så många kvinnor som säger de träffar skitstövlar, så då borde väl sånt vara det viktigaste nästan på.

  • Anonym (Mathias)
    No Logo skrev 2021-03-06 01:04:33 följande:
    Jepp, snäll, trevlig, empatisk är prio ett. Sen kommer intelligent, mogen (dvs ha självinsikt) självsäker och självständig. Bonus är humor. Samma som jag söker i mina väninnor och hur jag försöker uppfostra mina barn.
    Det låter jätte bra ju! Empati är nästan en undervärderad egenskap tycker jag.
  • Anonym (Mathias)
    Anonvm skrev 2021-03-06 01:07:23 följande:
    Kvinnor säger gärna och ofta att detta är egenskaper de värdesätter....

    I praktiken funkar det inte eftersom en man som passar in på det ses som svag, mesig och tråkig.
    Empati betyder inte att man är svag, mesig och tråkig. Det betyder att man har medkänsla och bryr sig om andra.
  • Anonym (Mathias)
    Anonym (Hanna) skrev 2021-03-06 05:34:56 följande:
    Att en person är normalt snäll och trevlig uppskattas nog av nästan alla, men det ses nog oftast som en grundförutsättning, något som man i princip tar för givet. Lite samma som att borsta tänderna. Självklart vill man ha en partner som tar hand om sin munhygien men om någon frågar vad man söker hos en partner svarar inte de flesta en person som borstar tänderna. Det är liksom för grundläggande för att nämnas och oftast underförstått självklart. Ofta är det ingenting som får en att stå ut (om vi pratar att vara snäll och schysst på den nivå de flesta är/verkar vara)
    Ok visst, snäll och trevlig är en grund, men empatisk är en mindre vanlig egenskap som en märker av på små detaljer eller senare när en lärt känna någon. Alltså typ att förstå hur en ska vara omtänksam i lite mer komplexa situationer. Att kunna känna med nån annan, att kunna läsa av vad någon känner utan att personen berättar det. Det är inte alla som har den förmågan och jag tycker det tycker jag är en väldigt bra sak men inte så ofta det lyfts fram tycker jag. En del vet knappt vad det betyder ju. 
  • Anonym (Mathias)
    Anonym (Jag) skrev 2021-03-06 10:01:42 följande:

    Man som kvinna behöver ha en utstrålning som lockar den som tittar ...räcker så... rätt kemi...


    Ja att vara attraktiv alltså. Men hur är en då?
Svar på tråden Hur ska en vara för att få er kvinnor intresserade?