• Anonym (Mathi­as)
    Fri 5 Mar 2021 21:20
    6803 visningar
    284 svar
    -5
    284
    6803

    Hur ska en vara för att få er kvinnor intresserade?

    En är trevlig och schysst, inte sexistisk eller nåt sånt, försöker vara rolig och gör allt för att få er intresserade men icke då. Vad ska man göra mer? Hur ska en vara? En kan väl inte vara  helt perfekt inte, det är väl ingen. Eller tycker ni det att en man ska vara helt perfekt för att passera er långa kravlista? Nå det gäller väl inte alla kvinnor det förstår jag väl, men väldigt många verkar ha så höga krav på mannen tycker jag.

  • Svar på tråden Hur ska en vara för att få er kvinnor intresserade?
  • Anonym (Tyko)
    Sat 6 Mar 2021 08:15
    #60
    Lönnsirap skrev 2021-03-06 08:04:47 följande:

    Krasst sätt är det på så sätt att vissa människor är mer attraktiva än andra och det är oftast de som inte alls fokuserar på att hitta någon, eftersom de tillhör den klicken som inte behöver leta. Typ de där vackra kvinnorna du vill försöka få.

    Rent krasst är det så att det inte behövs lika många män som kvinnor för att föra mänskligheten framåt. Det är inte ovanligt att en framgångsrik man har producerat 4-7 barn i slutet av sitt liv. Kvinnor däremot skaffar/får i högre utsträckning egna barn, men inte lika många.

    Det verkar också som att vissa män tror på sin egen bild av sig själva som omtänksamma, snälla och riktiga kap i förhållande till andra män. Och det kanske de är.... Men ibland är dessa män bara små pojkar i en vuxen mans kropp.


    Det är ju bara fasader. Sedan går de bärsärk och skjuter halva samhället. "Han som var så snäll".

    Alla människor har onda och goda sidor. En man som inte låtsas om djuret inom sig är han illa ute. För ju mer han förtrycker sina känslor desto mindre respekt får han, ju mindre framgång får han och ju bittrare blir han. När det djuriska väl kommer loss vet han inte hur han ska hantera det och då kan precis vad som helst hända.
  • Sat 6 Mar 2021 08:15
    #61
    misil skrev 2021-03-06 07:58:50 följande:

    Om ett par är ute och promenerar och det kommer fram två killar som börjar sexuellt ofreda henne och hennes kille då försvarar henne och t.o.m kanske delar ut ett par smockor,så kommer hon uppskatta detta och efteråt känna sig trygg med honom.

    Om killen istället blir rädd och börjar gråta så kommer hon tappa respekten till honom och med största sannolikhet blir inte förhållandet långvarigt efter detta,självklart kan man hävda att så inte är fallet och komma med mer eller mindre krystade bortförklaringar,men det är så verkligheten ser ut.


    Skulle någon försöka ofreda mig sexuellt vet den man som är med mig att jag klarar mig själv och inte behöver beskyddas.

    Skulle det behöva delas ut smockor mer än verbala så är nog jag den som knyter näven först...
    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Sat 6 Mar 2021 09:52
    #62
    Anonym (Tyko) skrev 2021-03-06 08:15:30 följande:

    Det är ju bara fasader. Sedan går de bärsärk och skjuter halva samhället. "Han som var så snäll".

    Alla människor har onda och goda sidor. En man som inte låtsas om djuret inom sig är han illa ute. För ju mer han förtrycker sina känslor desto mindre respekt får han, ju mindre framgång får han och ju bittrare blir han. När det djuriska väl kommer loss vet han inte hur han ska hantera det och då kan precis vad som helst hända.


    Män som löper bärsärk á la insel får väl ändå antas vara en väldigt liten del. I förhållande till de o-omtänksamma män utan fru barn och sömnbrist som inbillar sig att de är ett mycket bättre kap än de som fått föröka sig.

    I realiteten har det alltid funnits män som inte fått till det och bildat egen familj. Alla män får inte till det. Vissa blir bortvalda.

    Och att göra något vettigt med livet ändå är grejen. Att faktiskt sikta på annan framgång än med tjejer/kvinnor ger ofta framgång även hos tjejer. Men tyvärr är vissa inte tillräckligt attraktiva utifrån vad de själva vill ha.
  • Anonym (Jag)
    Sat 6 Mar 2021 10:01
    #63

    Man som kvinna behöver ha en utstrålning som lockar den som tittar ...räcker så... rätt kemi...

  • Anonym (Jag)
    Sat 6 Mar 2021 10:01
    #63

    Man som kvinna behöver ha en utstrålning som lockar den som tittar ...räcker så... rätt kemi...

  • Anonym (milla­2)
    Sat 6 Mar 2021 10:17
    #64

    Du ska vara stark!

  • Anonym (Jj)
    Sat 6 Mar 2021 10:35
    #65
    Anonym (.) skrev 2021-03-05 23:31:58 följande:

    Finns många kvinnor som är rasister  och tycker att fascism är lite najs. Fritt fram för er att bilda par och häva ur er vilka åsikter ni vill tillsammans.


    Så länge vi bor i en demokrati är alla välkomna att uttrycka sina åsikter, hur illa de än må låta. Tyvärr är det ju i praktiken inte så, utan man missbrukar rasistkortet så fort det går, anmäler för HMF när en åsikt är "fel". Finns väldigt många åsiktspoliser i landet, inte minst bland våra förtroendevalda. Tyck illa om regeringens arbete och du åker dit. Att tycka mot alla andra är farligt för då kommer folk på FB att ta bort dig från din vänlista på, 1000 pers som du typ aldrig träffat IRL och facket kommer utesluta dig. Samtidigt är man duktig på att klaga på andra länder som inte har samma åsiktsbegränsning.

    Svenskar i ett nötskal, tror de är störst och bäst och ska rädda och tillrättavisa hela världen, men kunde inte ens ha råg i ryggen att stå upp för sina nordiska grannar under andra världskriget...
  • Anonym (Mathi­as) Trådstartaren
    Sat 6 Mar 2021 11:08
    #66
    Anonym (Hanna) skrev 2021-03-06 05:34:56 följande:
    Att en person är normalt snäll och trevlig uppskattas nog av nästan alla, men det ses nog oftast som en grundförutsättning, något som man i princip tar för givet. Lite samma som att borsta tänderna. Självklart vill man ha en partner som tar hand om sin munhygien men om någon frågar vad man söker hos en partner svarar inte de flesta en person som borstar tänderna. Det är liksom för grundläggande för att nämnas och oftast underförstått självklart. Ofta är det ingenting som får en att stå ut (om vi pratar att vara snäll och schysst på den nivå de flesta är/verkar vara)
    Ok visst, snäll och trevlig är en grund, men empatisk är en mindre vanlig egenskap som en märker av på små detaljer eller senare när en lärt känna någon. Alltså typ att förstå hur en ska vara omtänksam i lite mer komplexa situationer. Att kunna känna med nån annan, att kunna läsa av vad någon känner utan att personen berättar det. Det är inte alla som har den förmågan och jag tycker det tycker jag är en väldigt bra sak men inte så ofta det lyfts fram tycker jag. En del vet knappt vad det betyder ju. 
  • Anonym (Mathi­as) Trådstartaren
    Sat 6 Mar 2021 11:09
    #67
    Anonym (Jag) skrev 2021-03-06 10:01:42 följande:

    Man som kvinna behöver ha en utstrålning som lockar den som tittar ...räcker så... rätt kemi...


    Ja att vara attraktiv alltså. Men hur är en då?
  • Anonym (Mathi­as) Trådstartaren
    Sat 6 Mar 2021 11:13
    #68
    Anonym (Tyko) skrev 2021-03-06 05:47:02 följande:
    Det är bra att vara empatisk om du samtidigt är stark, kan sätta andra på plats och skydda din kvinna.

    En person som bara är snäll och empatisk är en tönt och något kvinnor kategoriskt väljer bort. Kvinnor vill ha en man de kan luta sig mot i vått och torrt.

    Att många män misslyckas på dejtingmarknaden beror på att de inte förstår detta. De skickar ut sitt snälla jag och undrar varför ingen vill ha dem. Varför skulle en kvinna vilja ha en man som bara är snäll? I krissituationer är hon rätt körd med en sådan man och det är också vad hennes instinkter säger till henne.
    Skydda sin kvinna? Varför då? Hur klarar hon sig när hon är singel? Är kvinnor konstant rädda och behöver skydd?
Svar på tråden Hur ska en vara för att få er kvinnor intresserade?