Inlägg från: Anonym (Överallt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Överallt)

    Stockholmare helt IQ befriade

    Finns idioter överallt. Min ena svåger med familj ska till fjällen i påsk. Hon har corona just nu. Och vi åker inte ens till stan längre...

  • Anonym (Överallt)

    Ca 350 diagnosticerades med narkolepsi året efter svininfluensan och Pandemrix. Oklart hur många som fått det av just vaccinet, men visst fanns det ett samband. De pratade om detta imorse på radion. Jag förstår absolut att man är skeptisk och rädd för att ta vaccinet för det är jag med. Men för min del har det mer med min egen erfarenhet av just min kropp att göra än vaccinet i sig. Jag brukar drabbas av allt möjligt som ev. kan hända- om det så drabbar bara en promille. Just därför kommer jag inte stå först i kön när alla vi vanliga blir erbjudna, Men tids nog när man vet hur folk ev drabbats (speciellt de med samma sjukdom som jag) kommer även jag ta det. Annars kommer jag aldrig få resa utomlands och det vill jag. Mamma fick det häromdagen och mår bara bra. 

  • Anonym (Överallt)
    LadyJane skrev 2021-03-07 14:28:33 följande:
    Men allvarligt.
    Allt handlar om matematik.

    Risken att drabbas av biverkningar, även så små som rodnader i stickstället är alltid mycket mindre än vad det är att drabbas av allvarliga följder och död av sjukdomen i sig.

    Hur sjutton kan man tycka att det är bättre och mindre farligt att dö än att få rodnad i stickstället?
    Men fattar inte du att jag inte pratar om såna biverkningar alls?! Jag har tagit tusentals sprutor i mitt liv- det rör mig inte i ryggen. Men jag har drabbats av komplikationer och sjukdomar som ytterst få drabbas av, Jag är sjukpensionär sen länge och har som småbarnsmamma inte råd att drabbas av nåt mer. Om risken finns- vi vet inte än! När både tandläkare och läkare står där som frågetecken gång på gång när jag drabbas vet man att om nån ska drabbas är det jag. När andra med samma sjukdom som jag tatt sprutan och inte drabbats av nåt får vi se. Det finns nämligen ett visst samband med min sjukdom och en del annat jag drabbats av. 

    Läste du f.ö inte om att i princip alla på ett visst jobbställe drabbats av ganska allvarliga biverkningar? Så de finns. Om de blir bestående återstår att se. Långtidsverkningar av vaccinet finns ju inte. Jag avvaktar och det har jag all rätt i världen att göra. 
Svar på tråden Stockholmare helt IQ befriade