• Anonym (Sara)

    Stockholmare helt IQ befriade

    Varför är stockholmare så korkade? Mötte just ett lämmeltåg med bilar som kom från fjällen. Demonstrationer i Stockholm just nu. Vad är det för fel på dessa helt inkompetenta människor?

  • Svar på tråden Stockholmare helt IQ befriade
  • Anonym (Anonym 666)
    Anonym (IQ befriat) skrev 2021-03-06 19:04:44 följande:

    Min strategi som frisk person är att bära antikroppar och därmed skydda andra mot smitta. En strategi som har vetenskapligt stöd.


    Hur kan du garantera din egen överlevnad, eller att du inte drabbas av långtidscovid eller för den delen livslånga skador? Hade du tänkt smitta dig själv medvetet? Du säger ju att din strategi är att "ha" antikroppar så nånstans måste du ju få dem ifrån.
  • Anonym (IQ befriat)

    Lärare i båda mina barns klasser har haft Covid, så sannolikheten att jag haft det är stor. Ett tillräckligt-rik problem är att fokusera på ett virus som de flesta INTE blir så sjuka av. Tycker exempelvis att det är ett större problem att ca 12 kvinnor mördas av män i nära relation varje år. Och misshandeln av kvinnor och barn ökar då de stängs in i hemmen, som följd av ogenomtänkt isoleringsstrategi.

    Det är farligt att leva, du kan dö liksom.

  • Anonym (Ola)

    Vi var i fjällen med familjen på sportlovet. Det var inte större risk att smitta/smittas där än hemma, snarare tvärt om. Vi träffade färre människor där än hemma, var bara ute eller i vår stuga. Det fanns ingen anledning att ställa in fjällresan.

  • Pope Joan II

    Jag är stockholmare och jag har vare sig varit i fjällen eller demonstrerat. Jag tycker däremot att FHM har kommit med märkliga och senkomna rekommendationer och håller inte alls med dem om att de lyckats bra med att råda om "rätt åtgärd vid rätt tidpunkt". 

    Jag skyller mycket av smittspridningen på Folkhälsomyndighetens tvetydliga och oklara kommuniktion.

  • Anonym (Dlööö)

    Och vad är det för fel på dig du otrevliga människa???

  • Anonym (JK)
    Aniiee skrev 2021-03-06 16:59:45 följande:
    Det bor typ 2,3 miljoner människor i Stor-Stockholm, dvs hela länet. Även om vi bara ringar in Stockholms tätort (som inte är samma sak som varken kommunen eller innerstaden), de flesta invånare där titulerar sig stockholmare, är det ca1,6 miljoner.

    Annars har du väl rätt.
    Räknar du Solnatattare som stockholmare?!?
  • Aniiee
    Anonym (JK) skrev 2021-03-06 22:07:14 följande:
    Räknar du Solnatattare som stockholmare?!?
    Ja, Solnabor är också Stockholmare. Tattare har jag dock inte sett till några på många år. De brukar inte vara bofasta, så jag vet inte om de räknas med. Du får nog kolla med SCB där.
    Gamla matvaror i kylen? Först får de päls, sen börjar de morra och SEN går de ut.
  • Anonym (s)
    Törstiga tuppen skrev 2021-03-06 15:39:17 följande:

    Att stockholmarna kommer från fjällen just nu beror väl på att det är lov i Stockholm. Förra veckan var det något annat ställe. 


    Foliehattar finns i hela landet och är genomkorkade. Där har du rätt, men det beror inte på att de kommer från Stockholm. 


    I Stockholm bor folk från hela landet. Folk flyttar hit från Skåne, Västerbotten och Dalarna. Var tror du att de förlorar sitt IQ? Är det precis när de kör över gränsen?


    Nope dom hade redan låg iq innan dom flyttade dit det var därför dom flyttade dit. :-P
  • Anonym (s)
    Anonym (Ola) skrev 2021-03-06 21:39:36 följande:

    Vi var i fjällen med familjen på sportlovet. Det var inte större risk att smitta/smittas där än hemma, snarare tvärt om. Vi träffade färre människor där än hemma, var bara ute eller i vår stuga. Det fanns ingen anledning att ställa in fjällresan.


    Dock så ökar smittspridningen varje gång ni har lov hur kommer det sig? Visst ni kanske inte blandade er med andra men det finns gott om fjällturister som inte sköter sig. Folk trängs i butiker lyftköer m.m. Känns rätt så patetiskt att folk inte klarar att hålla sig hemma medans vi har smitta.
  • Anonym (Skärgårdsbo)
    Anonym (s) skrev 2021-03-07 00:00:04 följande:
    Nope dom hade redan låg iq innan dom flyttade dit det var därför dom flyttade dit. :-P
    Men lägg ner, Varför ska det vara ok att vara oförskämd mot Stockholmare men inte mot andra?
    Om Stockholmare skulle göra likadant mot t ex folk ifrån Skövde skulle det vara dom som var oförskämda.

    Måste säga att Stockholmare är dom som är mest toleranta, dit åker många fler än någonstans i Sverige och folk tar med smitta dit och använder deras sjukvård också.
    Har aldrig hört en Stockholmare klaga på folk i från andra städer och vet du varför? jo för det flesta har själva flyttat dit eller har föräldrar som flyttat dit och man har släkt över hela landet eller så har man kommit ifrån andra länder.

    Smittan finns överallt och i alla länder, självklart finns det mer i Storstäder där det bor mer folk så är det i alla länder, smittan är störst i Oslo, Köpenhamn, Helsingfors osv. Likadant över hela Europa och världen faktiskt.

    Vet du det är inte bara Stockholmare som åker till fjällen eller reser utomlands, jag jobbar inom resebranschen och det går flyg och tåg ifrån alla städer och alla reser. 
    Som sagt om du hänger med vad som händer så vet säkert att folk i Norge och Finland tycker att svenskar är coronasmittare och dumma i huvudet som inte gör som resten av Europa. Dit räknas även du och Stockholmare.

    Du fattar väl att de flesta Stockholmare följer samma restriktioner som alla andra men precis som överallt finns det folk som inte vill följa dom.
    Det är en j-vla skymf mot alla som Stockholmare som jobbar på intensiven på Karolinska, Södersjukhuset, Huddinge mm och övriga avdelningar med covid patienter med folk ifrån hela Sverige.
    Jag känner flera Stockholmare som sliter för fullt med alla covid patienter, sen ska dom får höra att Stockholmare är dumma i huvudet.
    Tänk till lite och var inte så fördomsfull.
    Det är liksom inte Stockholm mot resten av landet.
      
Svar på tråden Stockholmare helt IQ befriade