Inlägg från: Anonym (Nej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nej)

    Slippa känna känslor

    Anonym (Man) skrev 2021-03-16 16:25:50 följande:

    Var sann mot dig själv genom att göra slut med den du har. Att gå bakom ryggen är inte hållbart, din självkänsla kommer skadas.

    Att ha känslor för någon vid sidan av är lika mycket otrohet som att fysiskt vara det. Så mitt råd blir, Är du alltför mycket känslomässigt engagerad i den personen, gör först slut för att vara shysst, sen berätta för den andra hur mycket du känner. Sen ta det därifrån ??


    Nej,

    Stanna!
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Been there - done that) skrev 2021-07-16 22:46:41 följande:

    Hej TS,

    Såg att jag aldrig svarade i våras. Well, jag läste av hans intresse. Han liksom hängde sig fast vid min blick vid ett tillfälle och verkade vilja att jag skulle dröja mig kvar. Nu gjorde jag inte det. utan lämnade situationen. Och nu tycks han lämna mig för gott. Detta gör jävligt ont. Jag ville som sagt att vi skulle ha en vänskap, kanske naivt från min sida.. Men jag tror/ trodde på det. Visst, attraktion, men jag trodde att detta kunde bli en vänskap. Men, nu är det nog slut för evigt. Jag orkar inte ens hoppas mer. Och när någon man tycker bra om lämnar, gör det ont. Men en dag har det onda slutat göra ont.


    Förstår inte riktigt

    Du

    Är

    Gift

    El?
Svar på tråden Slippa känna känslor