Svar på tråden Hur var din barndom?
 • Anonym (Övre medelk­lassig­)
  Lör 27 mar 21:57
  66 visningar
  13 svar
  Inlägg från Anonym (Övre medelklassig) Visa alla inlägg

  Hur var din barndom?

  Övre medelklassig men inte problemfri. Pappa väldigt snäll men alldeles för snäll. Mamma är extremt dominant och har ett explosivt humör, hon och jag krockade ofta. Är yngst av tre systrar.

  Mina två äldre systrar är mammas favoriter. Kände mig alltid utanför, de tre gjorde grejer ihop, jag ville inte vara med, satte mig på tvären, var "uppnosig", sa emot osv. men jag ville ändå vara med...trots att jag inte ville vara med och var ledsen för att jag kände mig utanför. Väldigt dubbel inställning. Eftersom jag alltid satte mig på tvären och var jobbig/bråkig så delade vi ofta upp oss. De tre gjorde något ihop och jag och pappa gjorde något annat. "Gå till din pappa" "Fråga din pappa" är något jag måste hört tusentals ggr när jag ville ha mammas uppmärksamhet.

  Mamma kan även (fortfarande) presentera oss för någon genom att peka ut mig som annorlunda. Det här är mina två stora, de är precis som mig. Det här är den lilla...hon är mer som sin pappa haha!

  För att demonstrera hur annorlunda min familj är så skulle vi alla få nya bröst när vi fyllde 18. Min äldsta syster väntade in mellansystern (bara ett år emellan dem) eftersom de gör allt ihop, fick 400 cc vardera. Men när jag var 18 hade mamma bestämt att 200CC var lagom eftersom jag är mindre och 400CC skulle se vulgärt ut (En kvinna skall vara sexig men inte porrig enligt mamma)...jag tänkte att nu jäv.... jag försökte tjata på kirurgen att 800 CC skulle jag ha. (Det är de största som sätts in hos de flesta kliniker) men efter överläggning kompromissade vi om 600 CC, och doktorn lovade att även det kommer se alldeles för stort ut, men vill jag det så ok. Så det blev 600. Mamma blev skitsur, men det var det värt (och jag gillar dem också givetvis). 

  .  

Svar på tråden Hur var din barndom?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...