Forum Skilsmässa/Separation - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Kommer han lämna sin fru?

  Sön 21 mar 16:58 Läst 319 gånger Totalt 254 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Alice) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Alice­)
  Återställ
  Sön 21 mar 16:58 #36
  Anonym (Pernilla) skrev 2021-03-21 16:44:57 följande:

  Ja jag fattar egentligen inte vad hon ser hos honom. Hon är yngre än honom och ser riktigt bra ut. Äger sitt hus, är akademiker och tränar en hel del. Hon skulle lätt kunna hitta någon "bättre" (eller i alla fall en singel). Men hon är verkligen kär i denna man.


  Ja, jag tror att det är rätt säkert att säga att han inte älskar henne. Om han gjorde det skulle han väl inte låta henne slösa bort år på honom när han inte kommer lämna frugan... Ungefär hur gammal är hon?
 • Anonym (Alice­)
  Återställ
  Sön 21 mar 19:35 #68 +1
  Anonym (Pernilla) skrev 2021-03-21 18:39:06 följande:

  Hon är i 40-årsåldern. Hon har berättat att han sagt något i stil med att hon borde ligga runt i väntan på honom, gå på date och så. Han vill inte att hon bara väntar. Men han har också sagt typ att det kommer såra honom...


  Ja, men det är väl klart han säger så? Handlar ju inte om kärlek, han vill väl inte att hon ska hitta nån kille som faktiskt vill ha ett förhållande med henne. Då måste han ju hitta en ny älskarinna och det kan ju bli jobbigt.
 • Anonym (Alice­)
  Återställ
  Sön 21 mar 20:52 #78 +2
  Anonym (Pernilla) skrev 2021-03-21 20:48:25 följande:

  Jag läser alla era inlägg och skriver ner saker jag eventuellt ska ta med min vän. Jag kommer chocka henne...

  Känner mig nästan medberoende i det här, JAG tror typ han är världens finaste man och den mest perfekta för min vän.

  Tack för all feedback, även jag behövde visst ett uppvaknande!


  Men han är ju OTROGEN. Förtjänar inte din vän mer än nån som bara tycker att hon förtjänar att vara hans side piece..? Hur i hela friden kan du tycka att han är en fin man?
 • Anonym (Alice­)
  Återställ
  Mån 22 mar 12:27 #102 +1
  Anonym (Ppp) skrev 2021-03-22 00:59:01 följande:

  Tänk till Pernilla frågar inte för sin väns räkning, det är hon som är älskarinnan.


  Jag tänkte att det var så uppenbart att vi alla bara spelar med som om allting faktiskt handlar om "TS vän".
 • Anonym (Alice­)
  Återställ
  Tis 23 mar 12:03 #129 +3
  Anonym (Pernilla) skrev 2021-03-23 07:18:29 följande:

  Det är faktiskt en vän det handlar om, sen om ni tror på det och svarar efter det spelar ju egentligen ingen roll. Kunde lika gärna skrivit att det handlar om min syster, min kollega eller mig tipsen/råden/svaren är väl ändå desamma?!!

  Hur som, jag vet det mesta om deras "förhållande". Eftersom min vän bara har mig att prata med om detta gör hon det ofta, hon kan läsa upp meddelanden han skrivit och diskutera efter det eller ta upp saker han sagt eller gjort.

  För mig känns det som att de verkligen älskar varandra! Han är den som skriver först, de ses inte i perioder men hörs alltid dagligen. Det är hjärtan, bilder och gulligull... Jag tror det är kärlek men jag tror han är en för stor toffel för att lämna "sitt liv". Oavsett anledning så är ju min vän den som kommer att stå ensam kvar...


  Grejen är väl att när man inte själv sitter där med känslor brukar man kunna se situationen lite mer nyktert. Nånstans måste du ju kunna se att "gulliga sms" är just bara "gulliga sms" och inte betyder nåt i det stora hela när hans handlingar visar att han vill fortsätta vara gift med sin fru och inte med din kompis. Vem bryr sig om han lägger till ett emojihjärta i meddelandet när han inte lämnar sin fru?

  Förtjänar inte din vän mer? Förtjänar hon inte att bara kunna gå hand i hand med sin partner i vårsolen utan att vara orolig för vem som kanske ser? Ringa honom när som helst på dygnet? Träffa hans föräldrar? Flytta ihop? 
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll