Forum Skilsmässa/Separation - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Kommer han lämna sin fru?

  Sön 21 mar 19:21 Läst 0 gånger Totalt 254 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Frun) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Frun)
  Återställ
  Sön 21 mar 19:21 #66
  Anonym (Efter lite googling) skrev 2021-03-21 19:00:55 följande:
  Och den krassa sanningen är att statistiken inte ljuger. Självklart kommer han att byta ut henne på exakt samma premisser som han nu använder sig av. Om hon inte har något annat att komma med än bra sex så lär det gå rätt fort att bli utbytt. Om han ska stanna hos henne som trogen handlar det om den brutala sanningen att hon måste vara 100% bättre än hans nuvarande fru. På alla plan. Resten av livet. Han måste göra en vinst på att välja henne.
  Men alla ni kvinnor här som lämnat er man för en annan, är ni likadana och byter ut den nye om några år? Om inte, varför tror ni att män gör det?
  Sanningen är att män är lata, de lämnar inte gärna en bra fru och ett bra hem även om kärleken och passionen sviktar. Vissa är kanske otrogna men lämnar ändå inte. Och skulle mannen i tråden lämna sin fru betyder inte det att han med automatik lämnar TS´ kompis. I synnerhet inte om hon är bättre.
 • Anonym (Frun)
  Återställ
  Mån 22 mar 18:36 #109 +2
  Fjäril kär skrev 2021-03-22 09:17:34 följande:
  Jag fick barn med en gift man och han valde inte mig ändå... Det säger en hel del i denna fråga...Tio år senare är det HON som är otrogen mot honom och väljer hans bästa vän (som också är gift) och gifter om sig med honom.

  Så frågan är ju också åt andra hållet... Om din kompis kan välja en upptagen man, vilka garantier finns det för att hon inte blir kär igen i nån annan gift man? Det är ju lika illa det att vara den som tycker att det är okej att vara älskarinna. Hur ska han kunna lita på henne? Det kan ju lika gärna vara hon som bedrar honom...
  Precis vad jag skrev för ett tag sen. Men det ignoreras av kvinnorna här, det är ju bara män som är opålitliga i FL-världen.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll