• Anonym (A)

    Kommer han lämna sin fru?

    Anonym (undantaget) skrev 2021-03-23 08:56:43 följande:
    Ja, syskonen bor här varannan vecka. Hans ex vet lite, men inte hur länge det pågick. Det var extremt känsligt i början, men nu är det lugnt. Hon har träffat en ny, vi firar barnens födelsedagar tillsammans och det går bra. och hans familj har accepterat mig.

    Det är klart att det inte var en bra start vi fick, och det är klart vi önskar att det hade gjorts på ett finare sätt. Men ibland blir det så, och det har tillslut ordnat sig fint för alla inblandade. Fattar att folk har svårt att tänka sig det, men världen är inte svart eller vit.
    Vadå, det har ordnat sig fint? Det trodde nog första frun också, när de gifte sig, att det ordnade sig fint. Sedan visade det sig att hennes man bedrog henne bakom ryggen på henne.

    Du lever alltså med en man som är kapabel att ljuga och bedra. Så att säga att det ordnade sig fint, är nog lite tidigt, För en dag kan han tröttna även på dig. Fast å andra sidan, då vet du av erfarenhet att det ändå kan ordna sig fint för alla, så du blir kanske inte ledsen då.
  • Anonym (A)
    Anonym (MR Trix) skrev 2021-03-23 15:28:31 följande:

    Jag gjorde det. Det mognade fram. Det är inte lätt att genomföra det.


    Var det svårare att lämna din fru än att ljuga och bedra henne?

    Är det sig själv man värnar, dvs var det för att du inte ville bli sedd som en lögnare och bedragare som gjorde det svårt att lämna? Att sanningen skulle komma fram? För det kan ju inte varit av respekt för din fru, för den har du ju redan tappat när du första gången var otrogen. 
  • Anonym (A)
    Anonym (Moralpanik) skrev 2021-03-25 06:32:48 följande:

    Många moralkakor i tråden som vanligt. Se er omkring, hur vanligt otrohet eller fall där man träffar en ny och gör slut med exet är. Kan vara en språngbräda för många att våga lämna en relation. Att nån skulle lämna en relation när den har barn bara sådär för den träffat en ny, är nog ovanligt. Det hade väl varit väldigt impulsivt. Inte sagt att jag gillar otrohet men allt är inte svart eller vitt här i livet. Har själv aldrig någonsin varit otrogen och gillar det inte men kan förstå att det händer, vi är bara människor. Alla gör sina fel.


    Att ha en annan vid sidan om att ligga med, i flera år, är inget misstag...
  • Anonym (A)
    Anonym (MR Trix) skrev 2021-03-25 13:31:17 följande:
    Du har så otroligt rätt. Jag har suttit och läst alla inlägg och åsikter på min "historia". Man lever livet. Måste man leva ensam i xx dagar innan man träffar en ny kvinna? Måste man gå i terapi i xx dagar innan det är över? När sexlivet  är dött då är det dött. Visst blåa piller och blunda men hur kul är det?
    Man har bara ett liv!
    Du är alltså själv  bekväm med att bli bedragen, du har förståelse för att din nuvarande kommer och berättar att hon legat med Nisse i ett halvår och vill skiljas nu?

    Du bara rycker på axlarna, hon måste ju få leva...
Svar på tråden Kommer han lämna sin fru?