Inlägg från: Anonym (Moralpanik) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Moralpanik)

    Kommer han lämna sin fru?

    Många moralkakor i tråden som vanligt. Se er omkring, hur vanligt otrohet eller fall där man träffar en ny och gör slut med exet är. Kan vara en språngbräda för många att våga lämna en relation. Att nån skulle lämna en relation när den har barn bara sådär för den träffat en ny, är nog ovanligt. Det hade väl varit väldigt impulsivt. Inte sagt att jag gillar otrohet men allt är inte svart eller vitt här i livet. Har själv aldrig någonsin varit otrogen och gillar det inte men kan förstå att det händer, vi är bara människor. Alla gör sina fel.

  • Anonym (Moralpanik)
    Saicko skrev 2021-03-25 14:09:53 följande:

    Jävligt mycket gnäll från folk utan ryggrad och som springer runt o är otrogna dagarna i ända.. Samt predikar för andra att vara otrogen är helt okej.. För det händer..

    Vad är det som säger att ingen av oss moralkakor har prövat på det och vet vad som händer? Så istället för o sätta dig o gnälla som en liten femåring så passa på o sup in våra tips..

    Gör slut istället för att vara otrogen.. Du kanske inte bryr dig det minsta om att du sårar någon du påstår dig älska, men det gör vi andra..

    Bara för att du är cp behöver inte andra vara det.


    Du verkar inte kunna läsa? Jag är och har aldrig varit otrogen. Att kalla folk ** däremot ligger på en femårings nivå. Hejja dig
Svar på tråden Kommer han lämna sin fru?