Forum Skilsmässa/Separation - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Kommer han lämna sin fru?

  Tis 23 mar 08:50 Läst 476 gånger Totalt 254 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Suck) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Suck)
  Återställ
  Tis 23 mar 08:50 #120 +3
  Anonym (Pernilla) skrev 2021-03-23 07:18:29 följande:

  Det är faktiskt en vän det handlar om, sen om ni tror på det och svarar efter det spelar ju egentligen ingen roll. Kunde lika gärna skrivit att det handlar om min syster, min kollega eller mig tipsen/råden/svaren är väl ändå desamma?!!

  Hur som, jag vet det mesta om deras "förhållande". Eftersom min vän bara har mig att prata med om detta gör hon det ofta, hon kan läsa upp meddelanden han skrivit och diskutera efter det eller ta upp saker han sagt eller gjort.

  För mig känns det som att de verkligen älskar varandra! Han är den som skriver först, de ses inte i perioder men hörs alltid dagligen. Det är hjärtan, bilder och gulligull... Jag tror det är kärlek men jag tror han är en för stor toffel för att lämna "sitt liv". Oavsett anledning så är ju min vän den som kommer att stå ensam kvar...


  Tragiskt att han även lyckats lura dig om att han har känslor för henne (oavsett om det gäller dig eller nån vän). Hans mess m.m är bara ORD, det är handlingar som räknas och han lämnar inte sin fru för att det är HENNE han älskar och VILL leva med. Din vän är bara en sidekick, krydda sexuellt men inte mer än så nu och kommer med största sannolikhet aldrig att bli.
 • Anonym (Suck)
  Återställ
  Ons 24 mar 13:32 #152 +2

  Varför skulle han lämna sin fru/familj för ett korkat våp som älskarinna är?

 • Anonym (Suck)
  Återställ
  Tor 25 mar 17:39 #181 +2
  Anonym (MR Trix) skrev 2021-03-25 14:44:27 följande:

  Tycker att tråden börja spåra ur just nu men några klargöranden i all enkelhet;

  * Jag träffade en dam obetydligt yngre än mig

  * Vi var tillsammans under mkt kort period innan jag talade om det för mitt X

  * Vi har en mkt bra kommunikation med våra vuxna barn

  * Vi gjorde en rättvis fördelning av våra tillgångar (50-50)= Vi hade båda två möjlighet att köpa lägenheter utan belåning

  *Det känns att många har tråkiga liv och är totalt fastspända med en fet tråkig gubbe man måste försvara...

  *....eller är det så att man måste försvara sig själv? Det tråkiga inrutade livet?


  Din exfru är förmodligen rätt lycklig över att slippa ett gammalt praktarsel och få chansen att träffa en fin man som hon tänder på och som behandlar henne väl.

  Du var inte "tillsammans" med slampan, hon var bara en billig simpel älskarinna. Men med stor sannolikhet har någon av er eller båda snart hittat nån ny sidohoe....
 • Anonym (Suck)
  Återställ
  Tor 25 mar 18:39 #182
  Tecum skrev 2021-03-25 18:21:35 följande:

  TS ska säga vad hon tycker, varken uppmuntra eller tjata om att bryta. Hon ska förhålla sig neutral och respektera vännens beslut.

  Låt oss säga att du träffar en man som din vän ogillar, skulle  du då uppskatta om hon ständigt försökte bryta er relation?


  Det går inte att jämföra med ts vän. Den vännen kastar bort sitt liv på ingenting och kommer bli rejält sårad. Ts verkar dessutom gilla det där aset. Ingen bra vän.
 • Anonym (Suck)
  Återställ
  Tor 25 mar 18:39 #183
  Tecum skrev 2021-03-25 18:21:35 följande:

  TS ska säga vad hon tycker, varken uppmuntra eller tjata om att bryta. Hon ska förhålla sig neutral och respektera vännens beslut.

  Låt oss säga att du träffar en man som din vän ogillar, skulle  du då uppskatta om hon ständigt försökte bryta er relation?


  Det går inte att jämföra med ts vän. Den vännen kastar bort sitt liv på ingenting och kommer bli rejält sårad. Ts verkar dessutom gilla det där aset. Ingen bra vän.
 • Anonym (Suck)
  Återställ
  Tor 25 mar 19:27 #188
  Tecum skrev 2021-03-25 18:48:30 följande:

  Man kan kasta bort sitt liv och bli sårad även av killar som inte är otrogna. Det går utmärkt att jämföra, tänk bara på alla tjejer som blir ihop med kriminella, players eller killar som tidigare burit sig illa åt mot kvinnor.


  Och även dessa killar bör man avråda sin vän från att kära ner sig i. Skillnaden är väl att i de fall du räknar upp finns det kärlek även från mannens sida.
 • Anonym (Suck)
  Återställ
  Fre 26 mar 04:25 #196
  Anonym (Pernilla) skrev 2021-03-25 19:14:23 följande:

  Jag läser allt ni skriver men kan inte svara enskilt på varje inlägg.

  Min vän ser det inte som att "kasta bort sitt liv", hon tycker att stunderna med honom och deras telefonkontakt är värt mycket. Tar hellre det än är utan honom helt...

  Jag har förstått det som att hans förhållande inte är dött, det flyter på med en ganska trist ton. Jag lyssnar inte bara på vad hon säger när jag drar mina slutsatser kring dem utan jag läser det han skriver, det hon skriver och försöker förstå vad som händer mellan dem. Jag tror det är kärlek. Därmed inte sagt att jag verkligen tror att de kommer bli tillsammans, men inte heller att de inte kommer bli det. Jag tror han vill lika mycket som henne, men jag vet inte om han någonsin kommer våga ta steget. Detta pga att jag tolkar det som att han själv inte vet...

  Det verkar som att han inte varit otrogen innan och han verkar tycka situationen är så pass jobbig att han inte kommer sätta sig i samma sits igen, tror jag! Min vän har aldrig varit otrogen och kommer nog heller aldrig vara det. Sen är ju det hon gör lika fel som det han gör, det vet både hon och jag (fast jag tycker hennes agerande är mer okej än vad hon själv verka tycka).

  Hon har bestämt sig för att vänta på denna mannen, tills de blir tillsammans eller tills han bestämmer sig för att avsluta med henne och jag har valt att stötta henne i det valet. Samtidigt säger jag vad jag tycker och tänker om det, både positiva och negativa saker.

  Någon frågade om jag kände frun och nej, det gör jag inte. Jag känner inte mannen heller egentligen. Men det känns ju så genom min vän...


  Efter detta inlägg är jag tämligen övertygad om att den s.k "vännen" är Du. Lycka till med skitstöveln och NEJ, han kommer aldrig lämna sin fru/familj,hem,liv för Dig!
 • Anonym (Suck)
  Återställ
  Sön 28 mar 15:17 #212
  Anonym (...) skrev 2021-03-28 14:51:19 följande:

  Vet inte om jag håller med om att hon förtjänar bättre. Lite karma över alla korkade älskarinnor. Synden straffar sig själv ibland. För hur jävla kul är det att dela en man med en annan kvinna..


  Håller med. Hon är korkad, elak, självcentrentisk och förtjänar verkligen INTE bättre! Hoppas hon får lida när älskaren blir påkommen, utkastad och ändå INTE väljer våpet!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll