• Anonym (...)

    Kommer han lämna sin fru?

    Nej.. Varför skulle han det när han kan ha båda? Frågan är varför kvinnor ställer upp på det..

  • Anonym (...)

    Synd att hon inte värdesätter sig mer än att stå på standby för någon som behandlar kvinnor som han gör. För han är varken schysst mot sin fru eller henne.

  • Anonym (...)
    Anonym (Pernilla) skrev 2021-03-28 11:56:00 följande:

    Min vän vet vad jag tycker. Hon borde ge sig ut och dejta, träffa någon som kan träffa henne på samma villkor, någon som kan ge henne det hon vill ha. Men hon är fast besluten om att detta är mannen för henne... Det är i det valet jag stöttar henne. Jag har sagt till henne att trots att de båda ser sig som ett par i framtiden kan han när som helst vända och bestämma sig för att stanna hos frun (precis som han gjort hittills), han kan när som helst avsluta deras kontakt. Allt är på hans villkor. Jag vill inte se henne sårad, jag tycker hon förtjänar bättre. Men om hon nu anser att detta är det bästa och jag inte kan få henne på andra tankar så kan jag inte göra annat än att stötta henne. Inte stötta det de gör eller hur hon behandlas, men stötta henne!


    Vet inte om jag håller med om att hon förtjänar bättre. Lite karma över alla korkade älskarinnor. Synden straffar sig själv ibland. För hur jävla kul är det att dela en man med en annan kvinna..
  • Anonym (...)
    Anonym (Pernilla) skrev 2021-03-28 16:33:33 följande:
    Anonym (Suck) skrev 2021-03-28 15:17:28 följande:

    Håller med. Hon är korkad, elak, självcentrentisk och förtjänar verkligen INTE bättre! Hoppas hon får lida när älskaren blir påkommen, utkastad och ändå INTE väljer våpet!


    Där tycker vi olika då. Hon gör fel, absolut, men hon förtjänar kärlek och lycka i livet!
    Säg det till hans fru..
  • Anonym (...)
    Anonym (Pernilla) skrev 2021-03-28 20:13:12 följande:
    Som jag skrivit tidigare i tråden kommer jag inte säga någonting till hans fru...
    Jag menade alltså vad tror du hon tycker? Att din vän förtjänar kärlek? Skulle du känna så om det var din man en kvinna prasslade med?
  • Anonym (...)
    Anonym (Pernilla) skrev 2021-03-28 20:31:55 följande:
    Jag tror att hon skulle avsky min vän, såklart! Till min väns försvar visste hon inte om frun när hon inledde sin relation med mannen. Om min man var otrogen skulle jag i första hand lägga min ilska och frustration på honom! Skulle tycka illa om tjejen med men förmodligen inte konfrontera henne...
    Så han ljög för henne om att han var gift? Verkligen ett kap hon hittat..

    Ja du hade väl knappast tyckt att hon förtjänade kärlek..
Svar på tråden Kommer han lämna sin fru?