• Anonym (Perni­lla)
  Sön 21 mar 14:09
  1624 visningar
  254 svar
  -9
  Inlägg från Anonym (Pernilla) Visa alla inlägg

  Kommer han lämna sin fru?

  Hur vanligt är det egentligen? Eller ovanligt... Att en gift man träffar en kvinna, blir kär i henne, har en relation bakom sin frus rygg i flera år för att slutligen skilja sig för ett liv med älskarinnan?

Svar på tråden Kommer han lämna sin fru?
 • Anonym (Perni­lla) Trådstartaren
  Sön 21 mar 14:16
  #2
  -1
  Blueskillen skrev 2021-03-21 14:10:18 följande:

  I flera år? Jag tror tyvärr att det är mindre troligt att han skiljer sig.


  Ja, det är några år... Jag vet inte exakt då det är min kompis som är kär i honom. De säger dagligen till varandra att de älskar varandra och fantiserar om semestrar, giftermål och gemensamt boende. Vet att hon kommer dö inombords om dagen kommer då hon inser att det faktiskt aldrig kommer bli ett par. Vill försöka få henne att bryta men finns chansen att han kommer lämna vill jag istället stötta henne. Hon har bara mig att prata om gällande det här för ingen annan vet!
 • Anonym (Perni­lla) Trådstartaren
  Sön 21 mar 14:24
  #5
  -1
  Anonym (.) skrev 2021-03-21 14:20:20 följande:

  Har man inte lämnat inom första året, lär det ju aldrig hända.


  Det är lite min känsla också... Jag hoppas ändå så för hennes skull!!! Vill verkligen inte se henne gå under!
 • Anonym (Perni­lla) Trådstartaren
  Sön 21 mar 14:27
  #7
  -1 +1
  Anonym (Efter lite googling) skrev 2021-03-21 14:23:49 följande:

  Endast 2% av de otrogna väljer att gifta om sig med sin älskarinna/älskare. Ca 32% ligger totala statistiken på otrohet. (totalen, hur det är fördelat mellan könen vet jag inte)

  De som de facto väljer sin nya är gissningsvis dom som gör rätt val från början, dvs avslutar sina relationer och tar ansvar för sina handlingar. Om en person ställs mot väggen och får ultimatum så väljer nästan alla att stanna kvar hos sin partner. Det är helt enkelt inte värt besväret.


  Jag vet, efter vad hon sagt till mig, att skulle hon tvinga fram ett beslut nu skulle han välja sin familj men på sikt hoppas han få leva med henne. Jag vill liksom öppna upp ögonen på henne att hon lever här och nu, han kan ju vela i flera år till!
 • Anonym (Perni­lla) Trådstartaren
  Sön 21 mar 14:29
  #8
  -1
  Anonym (Ö) skrev 2021-03-21 14:24:57 följande:

  Nej, han hade lämnat sin fru direkt. Om han skyller på att de har barn så är det bara skitsnack, om han var orolig för barnen och prioriterade att undvika skilsmässa så skulle han avslutat affären omgående.


  Han skyller väl inte direkt på barnen men pratar om att de snart ska flytta och att han behöver finnas där... Sin fru verkar han inte bry sig lika mycket om. Men det är klart att vännen inte får reda på allt samtidigt som han verkar ärlig i att han inte kommer lämna familjen nu...
 • Anonym (Perni­lla) Trådstartaren
  Sön 21 mar 14:39
  #11
  -1
  lövet2 skrev 2021-03-21 14:32:02 följande:

  Jag vet faktiskt flera fall där det hänt. Men - i samtliga fall har det gällt män (och en kvinna!) som har varit genuina skitstövlar. De verkar ha vägt för och emot och slutligen valt den som kan ge mest. Mest pengar, mest sex, mest fritid osv. Risken med sådana personer är att när de så småningom träffar nästa person som kan "ge mer", så går de vidare utan att se sig om.


  Det låter ju mindre roligt! Min vän kan inte ge mest utav något, förutom kärlek och sex, men hon är verkligen säker på att han är den rätta och att han aldrig skulle bedra henne. Svårt att stå bredvid och se på...
 • Anonym (Perni­lla) Trådstartaren
  Sön 21 mar 14:40
  #12
  -1
  Anonym (Efter lite googling) skrev 2021-03-21 14:38:30 följande:

  Be personen läsa alla trådar om otrohet här på sajten. Det är definitivt en ögonöppnare om att hon aldrig nånsin kommer vara det berömda undantaget.


  Hon har nog lusläst allt om detta men ser sig ändå som undantaget... Hon är säker på att han älskar henne lika mycket som hon älskar honom!
 • Anonym (Perni­lla) Trådstartaren
  Sön 21 mar 16:06
  #18
  -2
  Anonym (Holger) skrev 2021-03-21 14:48:31 följande:

  Hahah ja alltså så här funkar det.

  Vi män är väldigt simpla människor. Vi överanalyserar inte. Om en man älskar en annan kvinna så kan du ge dig fan på att han lämnar sin familj bums. Inte barnen, men relationen. Vi män är ganska ego, vi stannar sällan j en dålig relation av omsorgsskäl.

  Den här snubben har ett bra liv med sin familj. Men han använder sin vän som en krydda. Förmodligen så gör denna krydda att även hans sexliv med frun sprakar lite extra.

  Har han inte lämnat första året så kommer det aldrig ske.

  Varför när han kan äta pizza och dricka cola samtidigt?


  Eller hur? Så är det ju... Han verkar ha ett ganska bra, om än lite tråkigt, liv. Men det råder ju min vän bot på! Jag tänker att han nog kanske älskar min vän men familjen väger tyngre oavsett. Men jag hör ju bara hennes version...
 • Anonym (Perni­lla) Trådstartaren
  Sön 21 mar 16:09
  #20
  -1
  Anonym (ooo) skrev 2021-03-21 14:50:39 följande:

  Om det pågått så länge så finns ingen anledning att han skulle ändra på tingens ordning. 


  De vill visst ha vardagen ihop... Enligt min vän känner de båda lika, de vill kalla något gemensamt för hem. Hon ser det som att de har ett förhållande. Det har de ju på sätt och vis men hon ser sig inte längre som singel.
 • Anonym (Perni­lla) Trådstartaren
  Sön 21 mar 16:10
  #21
  Saicko skrev 2021-03-21 14:57:03 följande:

  Det hör till ovanligheterna att han lämnar sin fru för henne. Oftast är älskarinnan bara ett skönt hål han får knulla ;)

  O hon är patetisk nog att gå på det ??


  Naiv, förblindad av kärlek??? Men ja, hon går på det...
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...