Inlägg från: Anonym (Samma för mig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Samma för mig)

    Vad hindrar er att skiljas eller separera?

    Anonym (Fru S) skrev 2021-03-21 23:11:07 följande:

    Det som hindrar mig är att vi har ett välfungerande liv med hus och barn.

    När barnen är äldre är min plan att lämna och skapa mig ett liv där jag får leva som jag vill.

    Det är inte ansvaret för barnen som hindrar mig nu utan att kärleken mellan oss har dött. Han är totalt ointresserad av oss som par och det blir tyvärr omöjligt då jag är en passionerad och varm person. Han mår bäst av att skrota med sitt och dricka öl varje helg. Han bryr sig om barnen och vardagslivet tuggar på men det finns inget mer.

    Jag har tagit upp mina tankar hur många gånger som helst men han är nöjd. Jag är inte nöjd så nu lever jag i någon sorts parallell väntan på ett självständigt liv. Tragiskt men sant.


    Samma för mig, fast jag är mannen. 
    Min fru försöker intressera sig för oss som par, men det blir liksom fel ändå för attraktionen finns inte där i grunden, vi gillar såklart att umgås med varandra och prata, äta mat, osv  eftersom vi båda är trevliga och intelligenta, men kemin för mer än så finns helt enkelt inte så allt umgänge blir på vänskapsbasis. 

    Det känns som om hon vill att vi är ett par för att hon vill leva i ett parföhållande, inte för att hon är attraherad av mig specifikt. 
    Det är lite sjukt för hon tycker rent objektivt att jag är attraktiv, bara att hon inte känner attraktion, hon har sagt att jag är attraktiv och visar samtidigt inga tecken på att vara attraherad
Svar på tråden Vad hindrar er att skiljas eller separera?