Inlägg från: Kallamakka |Visa alla inlägg
  • Kallamakka

    Blödning tidig graviditet

    Åh! Vilken lättnad att läsa om hur det gått för dig! Grattis!!

    I nuläget sitter jag själv och undrar. Vad jag är eller inte är.

    Jag fick nämligen mens i tre dagar trodde jag, men fortsatte plussa efter det (blödningen var 24-26 mars) och sedan en vecka senare en stor blödning under några timmar, detta är idag sex dagar sen. Då kom klumpar och färskt blod.

    Digitala testet har nu tickat upp till 3+ fastän den senaste blödningen. Och alla/ mer symtom finns kvar. Hoppas jag får se precis som du - ett tickande hjärta på ultraljudet. (Är inte dax förrän 20 april)

  • Kallamakka
    Anonym (Vill bara) skrev 2021-04-09 06:40:23 följande:

    Skulle inte vänta till 20 april skulle försöka få tid tidigare att de kommer stora klumpar och färsktblod är inte bra och sen att hcg stiger kan tyda på mola eller nått sånt, men såklart hoppas vi alla att det går lika bra för dig som för ts <3


    Tack för omtanken. Allt är så ovisst just nu. Det är en IVF graviditet, så att det skulle utvecklats till en mola tror jag inte är möjligt. Däremot kan utomkveds absolut vara möjligt.
  • Kallamakka

    I mitt fall levde fostret efter blödningen, det bekräftades för en vecka sen via ultraljud. Igår hade den däremot dött. Men inte på grund av blödningen. Min blödning berodde på hematom, en blodansamling som blivit till när ägget fäste. När den sprack kom blödningarna som inte påverkade fostret.

    Nu var det inte min tråd, men eftersom jag sa A så säger jag B. Finns de som läser och vill veta hur det kan gå såklart.

  • Kallamakka
    Anonym (Therese) skrev 2021-04-20 08:39:48 följande:

    Vad tråkigt att höra. I vilken vecka såg du ett levande foster och vilken vecka var du i nu?


    Då var jag i vecka 7, 6+4 exakt. När hon såg foster med hjärta. andra ultraljudet var vecka 8, 7+3 när det hade dött.
Svar på tråden Blödning tidig graviditet