• Anonym (Stina­)
    Thu 25 Mar 2021 10:27
    23436 visningar
    162 svar
    162
    23436

    Kommer du besöka nakenbad i sommar?

    hemligbc skrev 2021-03-24 21:11:18 följande:

    Självklart då jag älskar nakenbad

    har tillbringat dem sista 25 åren som nudist.

    Men det underförutsättning att vi fått kontroll på Coronan.

    (Jag är man)


    Ursäkta en dum fråga men jag kan inte se det minsta problem med att hålla social distans på ett naturistbad som oftast är betydligt glesare befolkat än vad tygbad är.
  • Anonym (Stina­)
    Thu 25 Mar 2021 10:31
    #9

    Besöker nästan uteslutande naturistbad och hoppas på en varm sommar där jag kan sitta naken i skuggan tillsamman med älsklingen och våra hundar och när andan faller på ta ett dopp i en förhoppningsvis varm och skön sjö eller i havet.

  • Anonym (Stina­)
    Thu 25 Mar 2021 10:53
    #11
    +1
    Anonym (Vera) skrev 2021-03-25 10:35:14 följande:

    Vill egentligen bada på nakenbad. Tyvärr brukar det vara en massa äckel som ska pilla på varandra och köra förspel, även bland folk, har till och med sett några som skulle få för sig att knulla, trots att där var barnfamiljer i närheten. Synd att naturistlivsstilen även ska dra till sig en massa perverst och sjukt element.


    Bedrövligt att många är så respektlösa och tror att ett naturistbad är samma sak som en Swingersklubb.

    Har turen att ha två naturistbad i närheten av där jag bor där det är respektfullt och gemytligt. Det var för några år sedan problem med en gubbe i keps som stod i buskarna och spelade på skinflöjten men det tog snabbt slut efter ett föredömligt ingripande från polisens sida. Blev rejält kostsamt och också minst sagt jobbigt läge då det handlar om en mindre ort och det fick en del uppmärksamhet i lokalpressen med en bild gubben i fråga där han trots maskeringen var lätt att känna igen. (Inte jättesmart att stå brevid sin parkerade firmabil)
  • Anonym (Stina­)
    Fri 26 Mar 2021 10:01
    #21
    +1
    Anonym (Naket) skrev 2021-03-26 09:43:26 följande:

    Är den familjer på nakenstranden får man ju verkligen inte göra nått bus. Men om man vet att det enbart är vuxna där och man sköter det snyggt lite avsides så gör det väl inte så mycket om t.ex tjejen tar lite på ens kuk?


    Om man känner ett behov av att ha sex i naturen så är min absoluta inställning att då gör man det vid någon lite strand eller i skogen där det inte finns några andra i närheten. Naturiststränder är är till för att sola och bada utan kläder och inte någon svingersklubb. Samma regler på hur man beter sig som om man är på restaurang eller liknade gäller även på en naturiststrand.
  • Anonym (Stina­)
    Fri 26 Mar 2021 10:31
    #23
    +1
    Anonym (Naket) skrev 2021-03-26 10:06:20 följande:

    Jo, håller nog med dig här.

    Om man dock ser att andra busar diskret då? Och andra runt omkring inte verkar ha något emot det? Läst en del om nakenstränder och det verkar vara lite uppdelat att på en plats är dom som vill sola och bada utan kläder och på en del längre bort accepteras bus.


    Blir inte mera rätt att göra fel bara för att andra gör fel. Om du mot förmodan hittar en strand med ett väl avgränsat och insynsskyddat område med en skylt av typen swingersstrand så kan det vara ok i annat fall är det ett ofog och i högsta grad olämpligt beteende. Har bekanta som har sommarhus vid Mellbystrand och dom är inte det minsta nöjda med hur folk beter sig på den naturiststranden som dom göra skulle besöka men avstår från att besöka på grund av hur folk beter sig på stranden.
  • Anonym (Stina­)
    Fri 26 Mar 2021 11:15
    #27
    +2
    hemligbc skrev 2021-03-26 11:10:47 följande:

    Ju mer öppet dem gör det ju häftigare är det.

    Är så trött på att sex som är lika naturligt som att äta mat

    skall ses som någonting fullt

    Är väl bara bra om man är öppen

    och vill ge tipps till andra.

    Och populärt är det,

    har sett långa köer fram till kvinnan

    och hon njöt ju naturligvis mest av alla.

    Har både deltagit och fungerat som åskådare

    och njutit av båda.


    Om du är öppen med din sexualitet betyder det inte att andra vill var en del av den. Denna typ av aktivitet har man på swingersklubbar, avskilda platser, privata fester och liknande. Som aktiv Swinger och Naturist blir jag heligt förbannad på folk som inte kan skilja på Swing och Naturism.
  • Anonym (Stina­)
    Fri 26 Mar 2021 11:42
    #31
    +1
    Real Time skrev 2021-03-26 11:35:44 följande:

    Jag har sett att det är tämligen vanligt att mannen har en kukring på sig på nudiststranden. Blänkande i solen. Känns ju också som någon form av sex i tanken då.


    Hur tänker du nu. Jag har ringar i öronen och inte är det kopplat till att ha sex. Här även haft ringar i blydläpparna och en stav i klitoris men ser det inte som en sexuell handling när dom blänkte i solen på naturistbad. Om älsklingen hade börjat dra i ringarna när jag hadde dessa på en naturiststrand är det självklart en helt annan sak.
  • Anonym (Stina­)
    Sat 27 Mar 2021 20:29
    #41
    -1
    Anonym (Naket) skrev 2021-03-27 10:18:27 följande:

    Men en kukring är ju för fasen inte en piercing! Det är ju ett hjälpmedel för att behålla ståndet samt framföra den större när den är slak då blodet stannat kvar bättre. Det borde en swinger som du veta om. Skärpning. Och ja jag har sett det på flera nakenbad


    Tramspelle. Det är dels ett hjälpmedel men också en utsmyckning, vad är problemet. Vill man ha kuk ring eller ett yoni-ägg på en badstrand får man ha det det är hur man beter sig som har betydelse och min erfarenhet att det är inte speciellt vanligt.
  • Anonym (Stina­)
    Mon 29 Mar 2021 13:54
    #57
    Anonym (Livsstil) skrev 2021-03-29 13:10:58 följande:

    Halloj!

    Kör detta anonymt vilket jag hoppas respekteras.

    Jag är man och seriös och inte nån runkpelle. Har tänkt besöka en nudiststrand men lite orolig för att det ska rycka till (vilket normalt funtade människor vet kan hända en man när som helst på dygnet utan sexuella anspelningar). Ligger man på sin plats är det väl bara att rotera 180grader en stund men låt säga att det sker på väg från bad till sin plats. Jag snackar inte superfjong utan mer en tendens, halvvägs upp kanske. Är det något folk tar illa upp av? Hur bör man agera? Bara raskt promenera vidare eller ses detta som snusk?


    Det är ingen som bryr sig. Slappna bara av och gör ingen stor grej av det med att stå och dra i den eller liknande så är det helt lungt. Det är samma sak som när jag ger massage, ibland händer det att det blir resning och det är inget att göra någon stor sak av.
  • Anonym (Stina­)
    Tue 6 Apr 2021 11:33
    #67
    Svennebanan75 skrev 2021-04-06 10:15:27 följande:

    Om flera gör fel, då blir det tillslut rätt eftersom det då är den nya normen.


    På vilket sätt är det en önskvärd utveckling att det fåtal personer som inte kan sköta sig på en naturiststrand skall skapa en norm som skrämmer bort många som vill använda en naturiststrand till den är till för.

    Har som swinger och naturist inte det minsta problem att skiljs på detta och tyvärr är det personer som inte kan skilja på naturism och swing som ger både naturister och swingers dåligt ryckte.
Svar på tråden Kommer du besöka nakenbad i sommar?