Forum Barnlängtan - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

  Tis 6 apr 19:41 Läst 19 gånger Totalt 930 svar
  Visar endast inlägg av Bebis2021 - Visa alla inlägg
 • Tis 6 apr 19:41 #32

  Hej på er! Har antagligen ett pågående MF, borde vara i typ vecka 9, men på vul har jag flyttats bak samt att man ej såg foster, började blöda i onsdags, väldigt lite dock men hade mensvärk och kom lite små klumpar (ursäkta infon), sen blev de inget direkt mer blödande, utan under några dagar kom de bara lite brunt blod när ja torkade mig, men har nu sen ca två dagar tillbaks börjat blöda lite mer igen, delvis små klumpar osv och ibland har jag lite mensvärk. Jag har ett vul imorgon, så då får jag mer info kring hur de ser ut, men hur har era missfall sett ut? Vet som inte om detta är för lite för att de ska ha kommit igång ordentligt? Hade ju varit så skönt att slippa missfallsbehandling och att kroppen sköter detta själv (har två sena MA i bagaget)

 • Tis 6 apr 21:27 #35
  LinaJ87 skrev 2021-04-06 21:03:46 följande:

  Usch, det värsta är att inte veta! Låter ju som missfall är på gång, men man vet aldrig helt hundra. Håller tummarna för bra besked imorgon. Och skulle det vara ett MA så hoppas jag att det kommer igång av sig själv snart så du slipper Mifegyn och Cytotec. <3

  Haft två tidiga missfall. Båda började med rosa flytningar och kom igång i ordentliga blödningar inom två dygn.


  Tack för omtanken, är dock rätt säker på att det är mf, hade mens senast 24/1 och borde ha varit i vecka 10-11 nu, men på mitt första vul då jag trodde mig vara i vecka 7 flyttades jag bak en dryg vecka, sedan två veckor senare hade hinnsäcken bara ökat med några dagar från förra mätningen samt fortfarande inget foster, men eftersom att jag då ej hade några smärtor blödningar så ville dom ge det ytterligare en vecka för att vara helt säkra på att de inte är en frisk graviditet, så med det så är jag rätt säker, minskade gravsymtom osv. Nåja är så inställd på detta nu, även om de är väldigt tråkigt, men om de nu är så vill man bara få avklarat det och få igång kroppen igen känner jag. Tack för att du delar med dig, beklagar dina mf jo ovissheten och väntan är jobbig..
 • Ons 7 apr 16:28 #38
  Hokuspokusan skrev 2021-04-06 22:03:35 följande:

  Usch, jag hoppas på det bästa för er. Om det nu är att kroppen kommer igång av sig själv, eller om det skulle visa sig finna sånt där, på ditt vul. Det är tråkigt att det händer. Känns fint att du tänker på det ska va avklarat och få igång kroppen igen. Eller hur jag nu ska säga det. Välmening iallafall! :)

  För mig började det med att det spände nåt så kopiöst över kvinnodelarna. Började sen blöda och detta på jobbets fm. Så de blev en kort dag.. blödde inte mycket utan mer som klarrött/rosa men jag behövde använda endast trosskydd.


  Det var ett missfall, blev att påbörja missfallsbehandling idag. Fick även lämna hcg som nu stigit till nästan 28000, lämnade hcg för en vecka sedan som var 26000, förstår inte varför de stiger? Så märkligt

  Okej så trist att du fick mf men tack för att du delar med dig
 • Ons 7 apr 16:31 #39

  Jahapp, vul idag och fortfarande inget foster utan hinnsäck i samma storlek som för en vecka sedan, allt annat ser fint ut inget som tyder på utomkveds osv. MEN, fick lämna hcgprov som jag precis såg låg på nästan 28000, för en vecka sedan var det 26000, är ingen expert men har förstått att de ska stiga snabbare vid normal graviditet, men förstår ändå inte hur de trots allt stigit litegrann trots att man nu är säker på att de är ett missfall?? Blir så förvirrad.. dessutom är hinnsäcken i livmodern så dom menar att inget tyder på utomkveds, hoppas dock de är normalt och att stigningen bara beror på att kroppen ej riktigt fattat än..ska in imorgon igen för avbrytande så kommer fråga om värdet då

 • Ons 7 apr 22:44 #47
  Sopkvasten skrev 2021-04-07 18:17:17 följande:

  Hej! Beklagar ditt mf, vad tråkigt och vad förvirrande med stigande hcg :( mitt gravtest blev starkare i några dagar fastän jag hade börjat blöda så kanske tar det längre tid för kroppen att fatta ibland.

  Så du ska få medicin imorgon alltså? Hoppas det går bra och att du blöder klart snabbt. Ska tänka på dig <3 Har gjort abort tidigare i livet så jag vet hur det går till, inte ett dugg kul...


  Ja jag tänker att kroppen ej fattat helt enkelt, för har gjort flera vul där dom kollat noga och ej kunnat se något utomkveds så hoppas å antar att de ej kan vara de iaf. Skulle tro att jag råkat ut för ofostrig graviditet eftersom man aldrig sett något foster.

  Japp, började med första tabletten idag (mifegyne) och har faktiskt fått molvärk och mer blödningar så något har redan börjat hända iaf, fortsätter imorgon med cytotec. Tack för din omtanke <3 har oxå genomgått abort tidigare i livet samt hade två ma förra året där jag fick samma behandling som nu så har genomgått de tidigare och de har ändå gått väl då så hoppas de ska göra de även denna gång även om man såklart önskar man sluppit att ens behöva genomgå detta
 • Ons 7 apr 22:46 #48
  LinaJ87 skrev 2021-04-07 18:48:50 följande:

  Beklagar ditt missfall! Men skönt att veta vilket och slippa gå och undra. Hoppas att avbryta det går bra och att du slipper ha ont. Cytotec kan ju vara mindre mysigt, aldrig själv behövt testa men rätt insatt via jobbet. Hoppas att hCG sjunker som det ska sen, antagligen bara inte riktigt med på noterna än.


  Tack för omtanken <3

  Jo skönt att få ett avslut på de hela så man får börja om sen.. hoppas de jag oxå, har genomgått detta flera gånger förut så är lite förberedd iaf på vad jag har att vänta även om de säkert kan skilja sig från gång till gång. Kan va lite jobbiga biverkningar av cytotec dock har de i övrigt funkat bra för mig och har inte behövt så många omgångar tack och lov.
 • Ons 7 apr 22:55 #49
  Hokuspokusan skrev 2021-04-07 19:33:49 följande:

  Beklagar! :(

  Skönt ändå att du fått behandlingen påbörjad, även om hcg va såpass högt (kan bara se utifrån mig själv där jag hade < 3 efter 2v)Jag hoppas att allt flyter på så bra det kan för dig och att det är er tur inom kort.


  Tack för omtanken<3

  Känns skönt att få ett avslut nu iallafall och inte vara i ovisshet
 • Tor 8 apr 09:18 #52
  Sopkvasten skrev 2021-04-08 08:24:47 följande:

  För två veckor sedan idag började jag blöda. Jag och min man insåg sakta att det inte skulle bli något barn. Var en extremt tung helg.

  Idag på cd14 har jag lite äl-känningar. Fortfarande inte fullt utslag på testen. Är inte så ledsen över mf längre utan mer fokuserad på kommande äl och att det ska ta sig.

  Så knäppt hur kroppen och psyket fungerar. Att skaffa barn är inte en dans på rosor direkt. Tycker det är ganska påfrestande och stressande faktiskt.

  Håller tummarna för er alla här inne, att vi alla ska bli gravida snart och att det ska hålla i sig :)


  Håller verkligen med det är riktigt påfrestande när det inte går "by The book" och det uppstår hinder på vägen så som mf osv. Men skönt att du verkar ha äl på ingång det är lite stressande tycker jag om kroppen skulle börja tjorva till följd av ett missfall och äl osv inte kommer som de ska.. förstår även hur du menar, visst är mf en sorg men för min del nu har det varit tidigt och man har inte ens sett ett foster så jag vill mest få det överstökat så man får börja på ny kula så att säga och bli gravid på nytt..
 • Tor 8 apr 09:37 #53

  Ni som försöker efter mf väntar ni en mens efter missfallet eller försöker ni på engång?

 • Tor 8 apr 14:51 #56
  Hokuspokusan skrev 2021-04-08 14:46:32 följande:

  Försökte direkt vid första ÄL direkt efter. Fick för mig det ska gå bättre då för kroppen är redan "in the mode".


  Okej, ja de känns som att kroppen är mer mottaglig faktiskt direkt efter och man blir ju inte gravid om inte kroppen är redo.. har jag hört iaf.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll