Forum Barnlängtan - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

  Tor 1 apr 22:17 Läst 0 gånger Totalt 930 svar
  Visar endast inlägg av Hokuspokusan - Visa alla inlägg
 • Tor 1 apr 22:17 #1

  Hej hallå! 


  Jag! 


  Fick mitt första MF runt 8 mars. 
  Tog mig dock till förra veckan att göra ett HCG som besvarade vad jag trodde. 


  Har varit rätt nere och humörsvängig. Inte riktigt mig själv. Men det känns nu som att det kanske har släppt. Har fått gjort ett VUL (då jag går på utredning för endometrios) som visade oklara fynd. Men ska tillbaka om en månad i väntan på mensen ska komma o gå. 


  Har BIM mellan 7-11 April. Enligt min flo app 7., men enligt mig 11. Min cykel är på 30 dagar och väldigt punktlig. 
  Vet inte vad jag vill ha sagt med allt svammel mer än att jag hoppas det tar sig snart. Dock inte försökt länge, 4e nu - Men ändå :'D 

 • Fre 2 apr 22:17 #6
  LinaJ87 skrev 2021-04-02 08:41:57 följande:

  Började blöda igår, supertidigt missfall i vecka 4+. Precis som missfallet jag hade innan jag blev gravid med sonen.

  Beställt hem LH-stickor för att försöka få koll på ägglossningen när jag väl slutat blöda vilket jag hoppas är inom ett par dagar, kan inte minnas att jag blödde såhär mycket förra gången.


  Usch, beklagar! :( 
  Jag blödde 4 dagar och då fick jag MF i 4+6.  
  Hoppas det inte dröjer alltför länge när du slutar blöda och att ÄL kommer igång. 


  Sopkvasten skrev 2021-04-02 18:23:56 följande:
  Hej! Vad trist med Mf, beklagar! Men ni har sexat på den här cykeln ändå? Spännande, snart vet du ju om det tagit sig igen! :)

  Ja! Det har vi! Så får se hur det går nu denna månad. Har haft en mer avslappnad syn på det hela då det nästintill blivit hetsk att mensen ska inte komma och så helt plötsligt blir det ett MF. Jag hoppas på att mensen inte kommer denna månad. 

 • Lör 3 apr 22:05 #8
  LinaJ87 skrev 2021-04-03 07:38:47 följande:
  Tack! En blödning i längd som en normal mens hade varit välkommet. Förhoppnings är min cykel fortsatt som en klocka, 29/4-5 dager. Nu hade vi inte ens riktigt börjat med syskonförsök och första barnet blev till relativt fort och smidigt (mf på första försöket och sen tog det dig direkt efter). Men jag är så sjukt skadad av alla tråkigheter jag sett/hört i mitt arbete.

  Åh, snart bim för dig ju! Håller tummar och tår för att det tar sig nu! <3

  Jaa! Håller tummarna verkligen! 
  Skönt att veta, trots mf, att man vet det går! Har en son på 8 år så jag vet ju att en gång iaf har det ju gått bra. 


  Men usch va tråkigt :( Jag som inte har hört sånt sitter o googlar istället för att få veta det där hemska. Konstigt hur mycket jobb och olika situatuioner påverkar. 


  Ja! Snart så! Vågar inte ropa hej, förväntar mig inget, hoppas på det bästa, typ. Min sambo har födelsedag mitt uppe i allt också men jobbar borta. Så på något sätt hoppas jag han kommer hem till en glad överraskning som väljer att stanna :)

 • Sön 4 apr 21:12 #14
  LinaJ87 skrev 2021-04-04 07:24:39 följande:
  Superskönt att kroppen faktiskt fungerar!

  Googla är ingen bra idé, men det vet du. Mycket tidiga blödningar hos oss, med olika resultat. En del MA, också med olika resultat. Behöver inte alltid vara kört bara för att man inte sett någon hjärtaktivitet på mvc.

  Håller tummar och tår för att din sambo får en riktigt fin födelsedagspresent. <3 Ska du testa eller du väntar på att mensen uteblir?

  Det är en fruktansvärd ide. Det enda som ledde till det var att jag fick tummen ur och tog hCG prov som visade normalt. Men ville inte belasta sjukvården i onödan om det är så pass tidigt så det inte ens kanske syns alls. Nä, då väntar man istället, det är mycket bättre Tyst (jag hade även ett besök hos min gyn 29e mars där jag skulle göra vul men sen blev det framflyttat till 8e april men sen blev de 30e mars, oklart fynd hittades, hade äl 23e mars)


  Vi ska faktiskt vänta tills efter min mens helt ska va över enligt sin cykel. Den 11e med andra ord. Spännande vecka det här. Se om det är mf som behagar komma ut eller om det kom ut vid blödningen, men att det "tog sig" på ÄL - Ursäkta okänsligheten med beskrivning. 

  Hoppas det kommer funka bra med stickorna! O hoppas du slutar blöda snart. 
  Min sambo sa också att "då vet vi att du kan bli gravid" Så, man får väl se de positiva i det ändå :) 


  Sopkvasten skrev 2021-04-04 09:27:25 följande:

  Hej tjejer! Idag är jag på mens/missfall+10. Inte blödit på några dagar vilket är jätteskönt. Tog ett gravtest idag som är svaaagt positivt vilket irriterar mig enormt! Ska börja med clearblue ägglossningstest imorgon bitti och risken finns ju att det blir falskt positivt eftersom jag har gravidhormoner kvar i kroppen...

  Hur mår ni? Håller tummarna för er! :)


  Skönt ändå att det känns lite lättare för dig! håller tummarna, även om det kanske ger falsk positivt, att kroppen återhämtar sig och att det sen bara är o köra. Skönt att fått kollat att allt är ute så man vet om det. 

 • Mån 5 apr 17:02 #21
  LinaJ87 skrev 2021-04-05 09:52:41 följande:
  Men nu kommer ju jag också gå som på nålar och undra hur det går för er! Haha. Håller verkligen tummar och tår för att det tog dig denna månaden för er! <3
  Tack!!  {#emotions_dlg.flower} 
  Ja det är ju knappt jag kan vänta själv. Ska ta ett test den 7e (om posten kommer) bestämdes det idag. Jag vill veta, men samtidigt inte. Samtidigt vill jag bara "fuck it" jag tar ett test nu idag..  Nåväl, Det får bli när posten kommer med en beställning tester :D 

  har det avvtagit något mer med blödningen för dig ?
  Sopkvasten skrev 2021-04-05 12:47:50 följande:
  Ååå wow! Men alltså, hade du äl den 23 så lär ju garanterat ägget ha fäst och börjat producera hcg nu, om du är gravid :) Såå spännande!

  Eller hur :D önskar dagarna bara kunde gå lite fortare. Varit ledig i 3v borde ha njutit men näe. De har bara vart en lång väntan. :D 

  hur gick ägglossningstestet? 
 • Tis 6 apr 16:31 #27
  Sopkvasten skrev 2021-04-05 20:07:25 följande:

  Och- den sjunde är ju på onsdag!! Hoppas hoppas hoppas du får plus då! Du måste berätta för oss :)


  Haha ja, jag för fruktansvärt förvånad själv.va inne o skulle köpa en salva på apoteket. Höll på o slinka ner ett test men har en beställning som förhoppningsvis kommer imorgon. De skulle skicka den idag iallafall. Så den 8e, blir nog testandet.

  1 januari hade ju vart något definitivt att längta till! Riktigt bra datum, jag håller tummarna för er att det tar sig! Och jag hade nog reagerat detsamma om folk skulle komma med "Du får knipa" kommentarer. Jag höll ihop 15 dagar med min son som är 8 nu (jag blir 31 iår) så nog ska jag pricka in julafton bara för att! ????
 • Tis 6 apr 16:34 #28
  Yxelita94 skrev 2021-04-05 22:22:54 följande:

  Hej igen tjejer! Kikar in för att höra ang såkallade nidblödningar. Någon som har erfarenhet av detta? Är inne på bim+5, testade negativt idag i vanlig ordning igen men fortsatt extremt ömma bröst, illamående och känner mig dåsig. Haft mensvärk hela dagen lång men en annorlunda slags värk. Inte som jag vanligtvis har (extrem smärta samt kraftiga blödningar) utan har bara varit en dov mild mensvärk. Och ikväll när jag torkade mig så var det ljusbrunt på pappret. Aldrig varit såhär innan, när mensen kommer så kommer den oftast med ett BRAK eller vad man ska säga med klarrött blod överallt. Haft ett trosskydd och endast en brun liten fläck i det efter några timmar. Kan detta vara en nidblödning måntro? Blir fan knäpp av att analysera varenda liten grej som sker med kroppen hela tiden, haha


  Har du tagit något test idag? Hur ser det ut?

  Jag har faktiskt aldrig haft nidblödning vad jag vet om. Kan va, MF bör, med risk att generalisera, komma mer blod på. Har dock heller inte så bra koll på implantatation och nidblödning när det bör komma. Håller tummarna för dig att det går bra!
 • Tis 6 apr 19:09 #31
  LinaJ87 skrev 2021-04-06 17:51:26 följande:

  Min blödning slutade i söndags och helt slut igår. Så skönt. Nu funderar jag bara på när jag ska börja testa ägglossning. Cyleldag 6 idag så på tok för tidigt. Kanske dag 11, men å andra sidan brukar jag ha ägglossning sent (iaf enligt NC). Aldrig följt min ägglossning med stickor tidigare heller. Tips?


  Med risk för att låta manisk så är tipset (som funkade för oss, absolut inte alla som klarar och vi är medvetna om eventuella risker) ha sex i 6 dagar i sträck.

  Jag vet inte hur vi orkar, men jag använder Flo appen (irrelevant för hyr man orkar men ja. Haha). Reggat sedan jag tog ur spiralen i november. Haft cykel på 30 dagar och mens i 4 dagar, regelbundet när jag inte haft spiral. Har kört med ÄL stickor när den visar runt det datumet jag har ÄL så kör vi på.

  Det blev ju kaos iom min ÄL "Vecka" blev när jag jobbade kväll/natt så då va man inte jättesugen när man kom hem..

  Har du tempat länge? Det är nåt jag skulle kunna tänka mig att göra efter barn. Verkar ändå rätt bra metod.
 • Tis 6 apr 22:03 #36
  Bebis2021 skrev 2021-04-06 21:27:05 följande:

  Tack för omtanken, är dock rätt säker på att det är mf, hade mens senast 24/1 och borde ha varit i vecka 10-11 nu, men på mitt första vul då jag trodde mig vara i vecka 7 flyttades jag bak en dryg vecka, sedan två veckor senare hade hinnsäcken bara ökat med några dagar från förra mätningen samt fortfarande inget foster, men eftersom att jag då ej hade några smärtor blödningar så ville dom ge det ytterligare en vecka för att vara helt säkra på att de inte är en frisk graviditet, så med det så är jag rätt säker, minskade gravsymtom osv. Nåja är så inställd på detta nu, även om de är väldigt tråkigt, men om de nu är så vill man bara få avklarat det och få igång kroppen igen känner jag. Tack för att du delar med dig, beklagar dina mf jo ovissheten och väntan är jobbig..


  Usch, jag hoppas på det bästa för er. Om det nu är att kroppen kommer igång av sig själv, eller om det skulle visa sig finna sånt där, på ditt vul. Det är tråkigt att det händer. Känns fint att du tänker på det ska va avklarat och få igång kroppen igen. Eller hur jag nu ska säga det. Välmening iallafall! :)

  För mig började det med att det spände nåt så kopiöst över kvinnodelarna. Började sen blöda och detta på jobbets fm. Så de blev en kort dag.. blödde inte mycket utan mer som klarrött/rosa men jag behövde använda endast trosskydd.
 • Tis 6 apr 22:15 #37
  LinaJ87 skrev 2021-04-06 20:59:11 följande:

  Haha. Tack för tipset! Har fått för mig att vi är rätt fertila jag och maken (varenda oskyddat sex har lett till graviditet, först ett missfall och sen direkt en graviditet därefter, och nu missfall). Så kör nog på lite regelbundet sex denna månaden. Och stickor för att ha lite koll på ägglossningen.

  Här är det maken som jobbat kvällar relativt ofta och jag som är kvällstrött.

  Började tempa första gången jag fick missfall och sen blev jag gravid så tätt inpå, slutade tempa ett par månader in i graviditeten. Försökt tempa vid ett par olika tillfällen, men sonen kommer in mitt i natten och rubbar sömncykeln för att kunna få till det bra. De tcp senaste månaderna har jag dock lyckats tempa riktigt bra. Börjar få in en bra rutin nu. Jag vägrar hormonella preventivmedel så NC och kondom passar mig utmärkt, och maken har aldrig klagat. :)


  Det låter ju inte sämre iallafall om det har gått såpass ändå :) tog typ 8 månader med min son, halvt om halvt försökandes. Inte undra på de tog tid. Dock annan man :D

  Tempning låter alldeles utmärkt. Ska till gyn såg jag 29e april, utreds för endometrios och har haft spiral och minipiller samtidigt. Det är de värsta jag gjort. Ont i huvudet minst 3dagar i veckan. Tills jag kände att näe. De blir inte bättre än såhär. Så de blir nog temp efter allt med barn. Kondom har vi körd med även om jag haft spiral. Har aldrig varit något gnäll om det så jag antar det kommer funka framöver också.

  Varför man kör med dubbelt, är för jag gillar inte "the gooey stuff".
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll