Forum Barnlängtan - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

  Fre 9 apr 20:41 Läst 24 gånger Totalt 930 svar
  Visar endast inlägg av systersylt - Visa alla inlägg
 • Fre 9 apr 20:41 #76

  Hej! Hoppar också in här!

  Fick mf/ma i v.15 den 12 mars. Fick cytotec och fostret kom ut men ej moderkakan, så fick skrapas. Förlorade ganska mkt blod så fick blodtransfusion. Men blödde knappt efter att jag kom hem från sjukhuset, nån dag kanske. Läkaren sa att det inte finns nån medicinsk anledning att vänta en mens, så vi vill gärna försöka direkt igen. Just nu letar jag efter äl med hjälp av stickor, som vi gjort tidigare. Dock inte hittat den än, verkar komma en stegring, men sen är nästa test svagare, testat sen 1,5 vecka efter missfallet.

  Tog 8 mån att bli gravid den här gången, 4 mån med min första (född jan -19). Jag är 35 så börjar bli liiite stressad att det ska ta tid!

  Håller tummarna för oss alla :)

 • Tis 13 apr 21:10 #111

  Tack för era ord! Och grattis till plusset! Får hoppas att de börjar trilla in :)

  Ja, jag tror också att man kan räkna med en större omställning för kroppen med sent missfall, men nu efter tre veckors äl-stickor verkar den faktiskt vara här äntligen! Så nu blir det lite hem-insemination och kanske lite ligg!

  I morgon har vi också läkartid för att få resultat på den analys vi fått gjort på fostret, som nån annan nämnde här i tråden. Kanske får svar på vad som gick snett, och tänkte på att fråga läkaren lite annat också. Annars mest glad att jag hittat äl. Steg ett avklarat iaf!

 • Tis 13 apr 23:41 #114
  Sopkvasten skrev 2021-04-13 21:35:08 följande:

  Härligt med äl! Man bli sååå glad :) Varför gör ni heminsemination? :) 


  Det började som ett skämt, min sambo var sjuk precis vid äl och vi hade försökt i sju månader så jag ville absolut inte missa en månad. Tänkte att det kanske han kunde prestera trots lite sjukdom :) sen googlade vi lite och tänkte 'varför inte. Sen blev vi gravida den gången. Nu varvar vi lite med sex, dels för att det tog första gången och därmed är en bevisat effektiv metod ( är såklart mer sannolikt en slump men man vet ju inte), dels för att bespara samlivet det osexiga i måste-liggen, och dels för att min sambo kan ha svårt att prestera på kommando, framförallt flera dagar i rad.

  Så funkat bra för oss, får se hur det går nu!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll