• Fre 26 mar 2021 12:15
  12662 visningar
  1001 svar
  1001
  12662

  Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

  Hej!
  Jag har fått mitt första missfall någonsin. Det pågår just nu. Ska på vul nästa vecka men kan inte tänka mig att det finns något levande kvar. Har lite ont och blöder stadigt. Tidigt mf i v. 4+4.

  Så nu ska vi köra på igen! Väntar på att sluta blöda och ska sexa på direkt har vi tänkt. 

  Någon mer som är i samma sits och vill följas åt med mig? :) 

 • Svar på tråden Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?
 • Fre 2 apr 2021 18:23
  #3
  Hokuspokusan skrev 2021-04-01 22:17:29 följande:

  Hej hallå! 

  Jag! 

  Fick mitt första MF runt 8 mars. 

  Tog mig dock till förra veckan att göra ett HCG som besvarade vad jag trodde. 

  Har varit rätt nere och humörsvängig. Inte riktigt mig själv. Men det känns nu som att det kanske har släppt. Har fått gjort ett VUL (då jag går på utredning för endometrios) som visade oklara fynd. Men ska tillbaka om en månad i väntan på mensen ska komma o gå. 

  Har BIM mellan 7-11 April. Enligt min flo app 7., men enligt mig 11. Min cykel är på 30 dagar och väldigt punktlig. 

  Vet inte vad jag vill ha sagt med allt svammel mer än att jag hoppas det tar sig snart. Dock inte försökt länge, 4e nu - Men ändå :'D 


  Hej! Vad trist med Mf, beklagar! Men ni har sexat på den här cykeln ändå? Spännande, snart vet du ju om det tagit sig igen! :)
 • Fre 2 apr 2021 18:26
  #4
  LinaJ87 skrev 2021-04-02 08:41:57 följande:

  Började blöda igår, supertidigt missfall i vecka 4+. Precis som missfallet jag hade innan jag blev gravid med sonen.

  Beställt hem LH-stickor för att försöka få koll på ägglossningen när jag väl slutat blöda vilket jag hoppas är inom ett par dagar, kan inte minnas att jag blödde såhär mycket förra gången.


  Vad trist :( beklagar. Precis som för mig då.. Tror jag kanske såg dig i någon tråd för bim i mars? Jag slutade blöda igår, superlite flyttningar idag bara. Så 8 dagar blödde jag vilket är mer än vad jag brukar göra när jag har mens. Ska också ta äl-stickor, ska börja på måndag för då har det gått 11 dagar.
 • Sön 4 apr 2021 09:27
  #10

  Hej tjejer! Idag är jag på mens/missfall+10. Inte blödit på några dagar vilket är jätteskönt. Tog ett gravtest idag som är svaaagt positivt vilket irriterar mig enormt! Ska börja med clearblue ägglossningstest imorgon bitti och risken finns ju att det blir falskt positivt eftersom jag har gravidhormoner kvar i kroppen...

  Hur mår ni? Håller tummarna för er! :)

 • Sön 4 apr 2021 17:14
  #12
  LinaJ87 skrev 2021-04-04 12:30:44 följande:

  Du kanske ska kolla upp att du blött ut allt om du nu fortfarande har positivt på sticka?

  Inne på blödnigsdag 4 på mitt missfall. Beställt hem stickor att börja kolla med lagom till nästa helg.


  Yes, jag kollade i onsdags på vul. Slemhinnan såg tunn och fin ut så allt såg ut att vara borta. Är nog bara kroppen som segar.

  Ååå, hoppas du inte behöver blöda så länge. Det var först när jag slutade blöda som jag kände mentalt att det var över och att jag mår bättre. Att det liksom är nya tag igen..
 • Mån 5 apr 2021 12:33
  #17
  Yxelita94 skrev 2021-04-04 22:33:54 följande:

  Hejsan! Hoppar gärna in i denna tråden med er. Fick missfall för snart ett år sedan i V6 och satte in en spiral efter det då jag/min sambo inte kände psykiskt för att försöka mer just då. Kändes helt enkelt inte rätt. Tog ut spiralen igen nu i februari (24/2) för att försöka och hade min första ÄL efter uttaget 20-21/3, så typ 14 dagar sedan nu. Har mått så fruktansvärt illa senaste dagarna och haft så spända bröst, men de spända och ömmande brösten kom bara några dagar efter ÄL. Har testat och testat med flera tester om dagen nästan pga ivrig men alla har varit solklart negativa. Har egentligen beräknad mens idag men ändå inget plus. Är det omöjligt och helt kört för mig att plussa senare än BIM-dagen eller finns det fler som gjort det? Känns som att alla man läst om i alla trådar plussat på typ bim-4 eller så... känns så hopplöst.


  Hej!
  Vad spännande! Allt beror ju på när du hade ägglossning och när ägget isåfall fäste. Jag har sett att folk plussat efter BIM men då har de ju troligen haft äl senare än de trott, ägget tog tid på sig att fästa eller så producerade kroppen hcg väldigt långsamt. Så visst är det möjligt :)
 • Mån 5 apr 2021 12:35
  #18
  LinaJ87 skrev 2021-04-04 18:36:16 följande:
  Kan ju bli lite obalans efter ett MF, men hoppas att du snart är på banan igen!

  Tror en eller två dagar till bara. Blödde som värst torsdag och fredsg, nu mer som en lättare mens.

  Mår faktiskt rätt okej trots allt. Hade ett missfall innan jag blev gravid med första barnet, och då var jag helt förstörd. Terroriserad mvc och fick till vul för att se att allt var ute, allt skulle dokumenteras om det blev upprepade missfall så vi kunde få hjälp fort. Smått arbetsskadad. Idag ser jag det mer positivt, jag kan ju faktiskt bli gravid.
  Usch, vad hemskt.. Kanske är annorlunda när det är första barnet också tänker jag. Jag ser det också positivt. Och jag blir 34 år i höst så det är ju inte så konstigt om något ägg har börjat bli dåligt nu heller. Hoppas du blir gravid direkt nu då som du blev förra gången! :) 
 • Mån 5 apr 2021 12:47
  #19
  Hokuspokusan skrev 2021-04-04 21:12:16 följande:

  Det är en fruktansvärd ide. Det enda som ledde till det var att jag fick tummen ur och tog hCG prov som visade normalt. Men ville inte belasta sjukvården i onödan om det är så pass tidigt så det inte ens kanske syns alls. Nä, då väntar man istället, det är mycket bättre Tyst (jag hade även ett besök hos min gyn 29e mars där jag skulle göra vul men sen blev det framflyttat till 8e april men sen blev de 30e mars, oklart fynd hittades, hade äl 23e mars)


  Vi ska faktiskt vänta tills efter min mens helt ska va över enligt sin cykel. Den 11e med andra ord. Spännande vecka det här. Se om det är mf som behagar komma ut eller om det kom ut vid blödningen, men att det "tog sig" på ÄL - Ursäkta okänsligheten med beskrivning. 

  Hoppas det kommer funka bra med stickorna! O hoppas du slutar blöda snart. 
  Min sambo sa också att "då vet vi att du kan bli gravid" Så, man får väl se de positiva i det ändå :) 


  Sopkvasten skrev 2021-04-04 09:27:25 följande:

  Hej tjejer! Idag är jag på mens/missfall+10. Inte blödit på några dagar vilket är jätteskönt. Tog ett gravtest idag som är svaaagt positivt vilket irriterar mig enormt! Ska börja med clearblue ägglossningstest imorgon bitti och risken finns ju att det blir falskt positivt eftersom jag har gravidhormoner kvar i kroppen...

  Hur mår ni? Håller tummarna för er! :)


  Skönt ändå att det känns lite lättare för dig! håller tummarna, även om det kanske ger falsk positivt, att kroppen återhämtar sig och att det sen bara är o köra. Skönt att fått kollat att allt är ute så man vet om det. 


  Ååå wow! Men alltså, hade du äl den 23 så lär ju garanterat ägget ha fäst och börjat producera hcg nu, om du är gravid :) Såå spännande!
 • Mån 5 apr 2021 19:59
  #22
  LinaJ87 skrev 2021-04-05 13:57:38 följande:
  Fyllde själv nyss 34... Men finns det de som är över 35 när de blir gravida med första barnet så ska jag förhoppningsvis lyckas få till ett syskon i år. Men sen här väntan blandad led lite oro, är inget vidare.

  Hur gick de med ägglossningstest idag?
  Jag håller tummarna för att vår ålder inte ska ställa till allt för stora problem. Vet att många får barn i vår ålder, men det är ju bara tiderna som förändrats. Vår biologi är ju likadan som för tusentals år sedan = fertiliteten har ju redan börjat dala... Knäppt egentligen. 

  Jo tack det gick bra! Körde ju digitalt och det var negativt. Jätteskönt, för då kanske jag vågar utgå ifrån att det lilla hcg jag har kvar i kroppen inte kommer att påverka testerna. När ska du börja testa? Jag började idag på dag 11 efter mf, eftersom jag normalt sett har en 28 dagars cykel. Och har du slutat blöda än?
 • Mån 5 apr 2021 20:05
  #23
  Hokuspokusan skrev 2021-04-05 17:02:09 följande:
  Tack!!  {#emotions_dlg.flower} 
  Ja det är ju knappt jag kan vänta själv. Ska ta ett test den 7e (om posten kommer) bestämdes det idag. Jag vill veta, men samtidigt inte. Samtidigt vill jag bara "fuck it" jag tar ett test nu idag..  Nåväl, Det får bli när posten kommer med en beställning tester :D 

  har det avvtagit något mer med blödningen för dig ?
  Sopkvasten skrev 2021-04-05 12:47:50 följande:
  Ååå wow! Men alltså, hade du äl den 23 så lär ju garanterat ägget ha fäst och börjat producera hcg nu, om du är gravid :) Såå spännande!

  Eller hur :D önskar dagarna bara kunde gå lite fortare. Varit ledig i 3v borde ha njutit men näe. De har bara vart en lång väntan. :D 

  hur gick ägglossningstestet? 
  Alltså, vilken disciplin du har! Jag kan inte förstå sådan disciplin alls, haha. Själv är jag en galen testoman. Men jag tror jag hellre ser blankt på en sticka än blod i trosorna faktiskt. Har övervägt detta noga och tror att det är bättre för mitt psyke.

  Det gick bra! Skrev till Lina ovan, det var negativt såsom jag hoppats och förvänat mig. 

  Om jag får drömma och hoppas så hoppas jag att jag har äl på lördag. Och blir gravid då. Det skulle innebära bf 1 januari 2022. Det är mitt drömläge faktiskt :) 

  (och för att förklara det, skulle äl vara tidigare i veckan och jag blir gravid och får bf typ 30 dec så skulle jag nog få spelet av allas "knip-över-nyår-kommentarer". Haha.)
Svar på tråden Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?
Logga in
Bli medlem