Forum Barnlängtan - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

  Ons 21 apr 16:39 Läst 55 gånger Totalt 930 svar
  Visar endast inlägg av Elin L - Visa alla inlägg
 • Ons 21 apr 16:39 #207

  Fick också mitt första missfall nyligen. I vecka 19... väntar på att sluta blöda och sen, om vi känner oss mentalt redo så ska vi försöka igen. 7 år tog det innan vi fick vårt första plus och med den värsta tänkbara utgången. Önskar oss alla lycka till.

 • Ons 21 apr 16:41 #208

  Fick också mitt första missfall nyligen. I vecka 19... väntar på att sluta blöda och sen, om vi känner oss mentalt redo så ska vi försöka igen. 7 år tog det innan vi fick vårt första plus och med den värsta tänkbara utgången. Önskar oss alla lycka till.

 • Ons 21 apr 17:42 #210
  Förväntansfull123 skrev 2021-04-21 16:50:06 följande:

  Vad tragiskt :( beklagar ! Det gick så långt också som i vecka 19, visste de varför ? Det är väl rätt ovanligt med mf efter V 13. Behövde du skrapa eller tog kroppen hand om det själv? Styrkekramar till dig!


  Vi får svar den 5/5 om dem kunnat se anledningen. Blev obduktion. Ja det är väldigt ovanligt. Men så smärtsamt när man gått så långt, bara några dagar kvar till halvvägs. Fick göra en medicinsk abort. På lördagen fick jag en tablett och sen fick jag på måndagen ta fyra tabletter vaginalt hemma och sen in till lasarettet för att fortsätta få tabletter under tungan (cytotec) tills jag födde ut fostren. Var tvillingar men den första tvillingen dök under redan v 10. Man är ju rätt skraj nu inför nästa gång och livrädd att få ytterligare ett missfall. Önskar inget annat än att få en fulländad graviditet nästa gång. Kram
 • Fre 23 apr 11:45 #232
  Sopkvasten skrev 2021-04-22 19:55:17 följande:

  Jaa, väntan är det allra jobbigaste. Mitt enda fokus just nu och de senaste månaderna är ju att bli gravid och jag har inte kunnat slappna av eller tänka på något annat. Har knappt kunnat se en tv-serie på kvällen ens utan har bara velat tänka på/kolla upp fertilitets- och graviditetsrelaterade grejer. Jobbigt. 

  Hur är det för dig, och er andra i tråden? Klarar ni att fokusera på något annat än detta emellanåt eller är ni lika besatta som jag? 


  Jag kan inte heller fokusera på något annat, men jag är samtidigt rädd att ?begrava? mig i tanken och stressen över att bli gravid igen. Tog oss 7 år innan vi fick positivt och det slutade i en mardröm med sent mf i v 19. Väntar nu på att blödningarna ska avta så ska vi försöka igen. Men är så nojig och rädd för samma utgång. Man blir så förkrossad. Har varit så stressad över att bli gravid så min mens har försvunnit helt och sen när jag slutade stressa och tänkte att vi kanske inte kan få barn på egen hand så kom plusset. Kämpa på, ge inte upp. Hoppas det kommer snart för oss alla som väntar. Kram
 • Lör 24 apr 10:36 #247
  Sopkvasten skrev 2021-04-24 06:18:44 följande:

  Idag är jag på bim-1. Allt går bra. Jag känner mig oroväckande lugn faktiskt och nojar ingenting över att jag skulle få missfall nu. Jag tror inte jag kommer få det och skullde det bli så så tänker jag inte lida för det nu. Jag vill vara glad och lycklig och titta på nappar och barnvagnar :) Min man och jag har paktat och lovat varandra att vi ska njuta. Skulle någonting hända ska vi inte känna oss "dumma" för att vi trott på detta. Har bokat vul i 6+3. Och jag tänker så att om jag får välja på att må dåligt i 2,5 vecka eller bra i 2,5 vecka så tar jag bra alla dagar i veckan. OCH DET ÄR SÅ SKÖNT. Så, jag önskar innerligt att samtliga här blir gravida inom kort och att det går bra och att ni vågar njuta av graviditeten <3 Förhoppningvis kan vi peppa varandra till det snart :)

  Men ååå vad spännade! Fethåller tummarna nu för att det tagit sig! :DDet är ju inte så konstigt att man blir ärrad efter en sån här sak :( Och som Lina skriver, fertilitet ÄR ett fullkomligt orättvist lotteri. Hoppas du slutar blöda snart. Mitt mf var ju jättetidigt och jag "sörjde" inte så mycket, men det blev iallafall mycket lättare när jag slutade blöda. Var som att det var symboliskt att nu är det över och vi kan försöka igen. Försöker ni på egen hand eller får ni hjälp?


  Vi försöker på egen hand. Måste vänta 6 månader nu om det inte tar sig innan vi får hjälp. Tack, hoppas också det känns bättre när jag slutar blöda. Stort grattis till dig!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll