Svar på tråden Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?
 • Fre 2 apr 2021 08:41
  6067 visningar
  990 svar
  Inlägg från LinaJ87 Visa alla inlägg
  990
  6067

  Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

  Började blöda igår, supertidigt missfall i vecka 4+. Precis som missfallet jag hade innan jag blev gravid med sonen.

  Beställt hem LH-stickor för att försöka få koll på ägglossningen när jag väl slutat blöda vilket jag hoppas är inom ett par dagar, kan inte minnas att jag blödde såhär mycket förra gången.

 • Fre 2 apr 2021 21:50
  #5
  Sopkvasten skrev 2021-04-02 18:26:53 följande:

  Vad trist :( beklagar. Precis som för mig då.. Tror jag kanske såg dig i någon tråd för bim i mars? Jag slutade blöda igår, superlite flyttningar idag bara. Så 8 dagar blödde jag vilket är mer än vad jag brukar göra när jag har mens. Ska också ta äl-stickor, ska börja på måndag för då har det gått 11 dagar.


  Ja, jag var med i tråden för BIM i mars, lite kort bara då vi inte riktigt börjat försöka än.

  Gud, hoppas inte jag blöder i åtta dagar. Började igår och har blött rejält fram till lunch idag. Äntligen lugnat ner sig och jag hoppas sluta blöda på måndag typ, var ändå ett supertidigt missfall. Vilken vecka var du i?

  Gud, noll koll på när jag borde börja med LH-stickor. Har Natural cycles, men får nog läsa på lite. Förra gången blev jag gravid direkt efter missfall, så hann aldrig behöva testa me stickor osv.
 • Lör 3 apr 2021 07:38
  #7
  Hokuspokusan skrev 2021-04-02 22:17:21 följande:

  Usch, beklagar! :( 

  Jag blödde 4 dagar och då fick jag MF i 4+6.  

  Hoppas det inte dröjer alltför länge när du slutar blöda och att ÄL kommer igång. 

  Ja! Det har vi! Så får se hur det går nu denna månad. Har haft en mer avslappnad syn på det hela då det nästintill blivit hetsk att mensen ska inte komma och så helt plötsligt blir det ett MF. Jag hoppas på att mensen inte kommer denna månad. 


  Tack! En blödning i längd som en normal mens hade varit välkommet. Förhoppnings är min cykel fortsatt som en klocka, 29/4-5 dager. Nu hade vi inte ens riktigt börjat med syskonförsök och första barnet blev till relativt fort och smidigt (mf på första försöket och sen tog det dig direkt efter). Men jag är så sjukt skadad av alla tråkigheter jag sett/hört i mitt arbete.

  Åh, snart bim för dig ju! Håller tummar och tår för att det tar sig nu! <3
 • Sön 4 apr 2021 07:24
  #9
  Hokuspokusan skrev 2021-04-03 22:05:25 följande:

  Jaa! Håller tummarna verkligen! 

  Skönt att veta, trots mf, att man vet det går! Har en son på 8 år så jag vet ju att en gång iaf har det ju gått bra. 

  Men usch va tråkigt :( Jag som inte har hört sånt sitter o googlar istället för att få veta det där hemska. Konstigt hur mycket jobb och olika situatuioner påverkar. 

  Ja! Snart så! Vågar inte ropa hej, förväntar mig inget, hoppas på det bästa, typ. Min sambo har födelsedag mitt uppe i allt också men jobbar borta. Så på något sätt hoppas jag han kommer hem till en glad överraskning som väljer att stanna :)


  Superskönt att kroppen faktiskt fungerar!

  Googla är ingen bra idé, men det vet du. Mycket tidiga blödningar hos oss, med olika resultat. En del MA, också med olika resultat. Behöver inte alltid vara kört bara för att man inte sett någon hjärtaktivitet på mvc.

  Håller tummar och tår för att din sambo får en riktigt fin födelsedagspresent. <3 Ska du testa eller du väntar på att mensen uteblir?
 • Sön 4 apr 2021 12:30
  #11
  Sopkvasten skrev 2021-04-04 09:27:25 följande:

  Hej tjejer! Idag är jag på mens/missfall+10. Inte blödit på några dagar vilket är jätteskönt. Tog ett gravtest idag som är svaaagt positivt vilket irriterar mig enormt! Ska börja med clearblue ägglossningstest imorgon bitti och risken finns ju att det blir falskt positivt eftersom jag har gravidhormoner kvar i kroppen...

  Hur mår ni? Håller tummarna för er! :)


  Du kanske ska kolla upp att du blött ut allt om du nu fortfarande har positivt på sticka?

  Inne på blödnigsdag 4 på mitt missfall. Beställt hem stickor att börja kolla med lagom till nästa helg.
 • Sön 4 apr 2021 18:36
  #13
  Sopkvasten skrev 2021-04-04 17:14:03 följande:

  Yes, jag kollade i onsdags på vul. Slemhinnan såg tunn och fin ut så allt såg ut att vara borta. Är nog bara kroppen som segar.

  Ååå, hoppas du inte behöver blöda så länge. Det var först när jag slutade blöda som jag kände mentalt att det var över och att jag mår bättre. Att det liksom är nya tag igen..


  Kan ju bli lite obalans efter ett MF, men hoppas att du snart är på banan igen!

  Tror en eller två dagar till bara. Blödde som värst torsdag och fredsg, nu mer som en lättare mens.

  Mår faktiskt rätt okej trots allt. Hade ett missfall innan jag blev gravid med första barnet, och då var jag helt förstörd. Terroriserad mvc och fick till vul för att se att allt var ute, allt skulle dokumenteras om det blev upprepade missfall så vi kunde få hjälp fort. Smått arbetsskadad. Idag ser jag det mer positivt, jag kan ju faktiskt bli gravid.
 • Mån 5 apr 2021 09:52
  #16
  Hokuspokusan skrev 2021-04-04 21:12:16 följande:

  Det är en fruktansvärd ide. Det enda som ledde till det var att jag fick tummen ur och tog hCG prov som visade normalt. Men ville inte belasta sjukvården i onödan om det är så pass tidigt så det inte ens kanske syns alls. Nä, då väntar man istället, det är mycket bättre  (jag hade även ett besök hos min gyn 29e mars där jag skulle göra vul men sen blev det framflyttat till 8e april men sen blev de 30e mars, oklart fynd hittades, hade äl 23e mars)

  Vi ska faktiskt vänta tills efter min mens helt ska va över enligt sin cykel. Den 11e med andra ord. Spännande vecka det här. Se om det är mf som behagar komma ut eller om det kom ut vid blödningen, men att det "tog sig" på ÄL - Ursäkta okänsligheten med beskrivning. 

  Hoppas det kommer funka bra med stickorna! O hoppas du slutar blöda snart. 

  Min sambo sa också att "då vet vi att du kan bli gravid" Så, man får väl se de positiva i det ändå :) 

  Skönt ändå att det känns lite lättare för dig! håller tummarna, även om det kanske ger falsk positivt, att kroppen återhämtar sig och att det sen bara är o köra. Skönt att fått kollat att allt är ute så man vet om det. 


  Men nu kommer ju jag också gå som på nålar och undra hur det går för er! Haha. Håller verkligen tummar och tår för att det tog dig denna månaden för er! <3
 • Mån 5 apr 2021 13:57
  #20
  Sopkvasten skrev 2021-04-05 12:35:57 följande:

  Usch, vad hemskt.. Kanske är annorlunda när det är första barnet också tänker jag. Jag ser det också positivt. Och jag blir 34 år i höst så det är ju inte så konstigt om något ägg har börjat bli dåligt nu heller. Hoppas du blir gravid direkt nu då som du blev förra gången! :) 


  Fyllde själv nyss 34... Men finns det de som är över 35 när de blir gravida med första barnet så ska jag förhoppningsvis lyckas få till ett syskon i år. Men sen här väntan blandad led lite oro, är inget vidare.

  Hur gick de med ägglossningstest idag?
 • Tis 6 apr 2021 17:51
  #29
  Hokuspokusan skrev 2021-04-05 17:02:09 följande:

  Tack!!   

  Ja det är ju knappt jag kan vänta själv. Ska ta ett test den 7e (om posten kommer) bestämdes det idag. Jag vill veta, men samtidigt inte. Samtidigt vill jag bara "fuck it" jag tar ett test nu idag..  Nåväl, Det får bli när posten kommer med en beställning tester :D 

  har det avvtagit något mer med blödningen för dig ?Eller hur :D önskar dagarna bara kunde gå lite fortare. Varit ledig i 3v borde ha njutit men näe. De har bara vart en lång väntan. :D 

  hur gick ägglossningstestet? 


  Min blödning slutade i söndags och helt slut igår. Så skönt. Nu funderar jag bara på när jag ska börja testa ägglossning. Cyleldag 6 idag så på tok för tidigt. Kanske dag 11, men å andra sidan brukar jag ha ägglossning sent (iaf enligt NC). Aldrig följt min ägglossning med stickor tidigare heller. Tips?
 • Tis 6 apr 2021 17:56
  #30
  Sopkvasten skrev 2021-04-05 19:59:24 följande:

  Jag håller tummarna för att vår ålder inte ska ställa till allt för stora problem. Vet att många får barn i vår ålder, men det är ju bara tiderna som förändrats. Vår biologi är ju likadan som för tusentals år sedan = fertiliteten har ju redan börjat dala... Knäppt egentligen. 

  Jo tack det gick bra! Körde ju digitalt och det var negativt. Jätteskönt, för då kanske jag vågar utgå ifrån att det lilla hcg jag har kvar i kroppen inte kommer att påverka testerna. När ska du börja testa? Jag började idag på dag 11 efter mf, eftersom jag normalt sett har en 28 dagars cykel. Och har du slutat blöda än?


  Fast är väl först vid 35-36 det börjar dala?

  Tror det är naturens sätt att faktiskt skydda våra kroppar, är ändå en påfrestande situation att gå igenom en graviditet och förlossning.

  Men så himla skönt! Har också cykel på 28-29 dagar, kanske rimligt att börja på dag 11 precis som du. Slutade blöda helt igår, Cyleldag 6 idag. Beställt hem stickor, men ska försöka vänta lite. Lär inte ha ägglossning på iaf en vecka eller mer.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...