Forum Barnlängtan - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

  Sön 11 apr 15:25 Läst 152 gånger Totalt 930 svar
  Visar endast inlägg av Fiakakan - Visa alla inlägg
 • Sön 11 apr 15:25 #92

  Jag plussade supersvagt några dagar innan BIM förra månaden och fortsatte testa påföljande dagar för att se om det stegrades. Tyvärr uteblev stegringen och på BIM+1 började jag blöda och tog ett digitalt test dagen därpå som var negativt. Vi blev gravida på fjärde försöket. Vi väntar inte på en mens först utan kör på ändå. Jag fyller snart 38, så det känns lite stressigt. Det skulle bli mitt andra barn och sambons första. Blev lämnad av mitt ex i bara två månader innan förlossningen för 4,5 år sedan efter 8 år tillsammans. Trodde aldrig jag skulle träffa en ny man, än mindre få fler barn. Vill så gärna få ett barn till, och jag hoppas att det inte är för sent.

 • Mån 12 apr 14:20 #102
  Hokuspokusan skrev 2021-04-12 09:43:34 följande:

  Hej o välkomna, alla nytillkomna i tråden. Beklagar verkligen era mf/ma. Håller tummarna för er alla att er ÄL kommer igång snart, och att ni mår bra.

  Min mens enligt cykeln är ~3 dagar sen. (Skulle kommit mellan 7-11 mars) försökte direkt på äl efter mitt mf.

  Haft molvärk, mindre aptit, illamående och trött. Så trött.

  I fredags o lördags blev det jättesvaga streck.

  Tog idag ett test och detta är resultatet.

  Nu hoppas jag att denna vill stanna och gå lite över tiden och komma ut på julafton. ????

  Kommer göra ett digitalt senare i veckan. Jag är fortfarande osäker och vill kanske inte tro det är sant.


  Grattis! Vad roligt med ett plus och vilken fin julklapp
 • Lör 17 apr 15:30 #153

  Det är en lång väntan på BIM. Jag fick positivt utslag på äl-stickan i onsdags 14 april. Tänkte ta ett gravtest den 25e, för jag har tidigare plussat på äl+10. Går och känner efter minsta symptom. Tycker att jag har metallsmak i munnen sedan igår, men det kanske är lite tidigt för att känna något?

 • Lör 17 apr 20:23 #155
  LinaJ87 skrev 2021-04-17 16:02:49 följande:

  En oändlig väntan! Min äl är äntligen här, gissar på måndag, och jag har blivit sjuk. Ordentligt sjuk. :( usel toning!

  Tveksamt om man kan känna något innan ägget fäst i livmodern, vilket det ju borde göra i början av nästa vecka. När har du BIM?


  Jag vet inte riktigt när BIM är eftersom jag inte har haft någon mens efter missfallet, men kanske 28 april.
 • Lör 24 apr 17:23 #248

  Jag testade också idag på BIM -5 med rfsu testa tidigt. Det var negativt. Känns som att dagarna segar sig fram. Har en ständig molvärk i magen, men inga andra symptom. Detta är försök 5. Försök 4 förra månaden slutade i tidigt missfall. Vi söker nog hjälp privat efter semestern om inget hänt innan dess. På jobbet är var och varannan gravid, och det känns så ledsamt att det inte tar sig.

 • Sön 25 apr 07:08 #250

  Jag kunde inte låta bli, och tog ett nytt test bär jag vaknade. Tror faktiskt att det kan vara två streck jag ser.

 • Sön 25 apr 09:21 #255
  Sopkvasten skrev 2021-04-25 08:55:43 följande:

  Spännande ni som testar! Hoppas Fiakakan att det blir starkare!


  Jag hoppas så, men vågar inte ta ut något i förskott. Vid senaste missfallet så kom aldrig någon stegring. Mitt första missfall var ett MA som upptäcktes på ett tidigt ultraljud. Graviditeten med min fyraåring var inte heller spikrak. Efter en blödning gjorde jag ett tidigt ultraljud och läkaren såg inga hjärtslag. Hon sa att det antingen var ännu ett MA, eller så hade jag räknat på när jag hade ägglossning. Eftersom jag tagit Äl-test så visste jag att jag inte räknat fel. Detta var första dagen på semestern. Dagen efter åkte mitt ex och jag på semester utomlands i 5 veckor, och kunde därför inte komma tillbaka för uppföljande ultraljud veckan därpå. Hade inga symptom och gjorde mig inställd på att börja blöda ut allt. Men semestern gick och inget kom ut. På ultraljud i vecka 12 fanns där en liten levande skrutt.

  Håller tummarna för er andra!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll