Inlägg från: Gabriella33 |Visa alla inlägg
  • Gabriella33

    Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

    Hej!! Är i exakt samma sits! Fick ett MA i v 10 som upptäcktes på Kub i v 12..

    tog abortpillrena i lördags, vill bara att detta ska vara över så man kan starta bebisfabriken igen haha????

  • Gabriella33

    Jaa man får ju hoppas! Har återbesök nästa fredag.. har 2 aborter i bagaget och kan inte minnas att ja mådde så dåligt fysiskt som denna gång.. feberfrossa och typ ?ont i musklerna?. Utan feber dock.. blöder inte heller jättemycket. Non som känt igen sig?

  • Gabriella33
    Ericky skrev 2021-06-02 14:02:29 följande:

    Åh vad jobbigt att upptäcka det så (förhållandevis) sent... jag blev själv halvt förstörd och hade precis plussat <3 Men i mitt fall hade vi också försökt nästan ett år, så luften gick ur mig av kombinationen försökt länge (och haft strul med mellanblödningar under hela året) och sedan bli glad, för att lika snabbt bli ledsen igen. Men nu är jag på banan snart igen. Nästan inga blödningar och nääästan helt negativt på gravtest. Hoppas att det ska vara klart här också så man får försöka på nytt :)


    Nej men gud så jobbig beskedet måste vart för er!!

    Håller tummarna för dig/oss alla att ett plus dyker upp snart igen!!:)

    Tycker bara de ?svårt? att njuta av sexlivet utan att fokusera på att de ska generera ett plus..
  • Gabriella33
    Hallonglass91 skrev 2021-06-02 18:41:29 följande:

    Beklagar, ush det är så hemskt. :( Jobbigt att du går igenom det just nu. Hoppas allt kommer ut nu.

    Jag känner igen mig i feberfrossa och ont i musklerna, men till skillnad från dig blödde jag en hel del (allt kom typ ut på en kväll, men blödde därefter inte så mycket (fast ändå i nästan 3 veckor).


    Hur känner du dig nu? Vad är status?:)

    Allt går ju visserligen över men när man veeeerkligen vill ha det där plusset känns denna väntan som en evighet. Allt har sin tid antar jag:)
  • Gabriella33
    Hallonglass91 skrev 2021-06-02 23:45:15 följande:

    Ja, min status är att det gått nästan 3 månader nu sen jag också fick beskedet i vecka 12. Vi har försökt nu igen och jag inväntar mens/BIM.

    Vissa dagar känns livet hoppfullt, andra är jag mer förtvivlad över att det blev som det blev. Trodde aldrig det skulle vara så svårt att släppa att man fick ett MA och inte heller att hjärnan skulle tänka ?bebis bebis bebis? VARJE dag. Jag tror på något sätt att alla vi som gått igenom olika missfall längtar ännu mer - för man fick något och sen blev vi av med det, och hamnar på ruta ett. Det blir liksom hopp och förtvivlan i ett.

    Många kompisar påminner mig att det positiva är att vi alla blivit gravida. Att man får tänka på att det värsta som kan hända och i vår sits är det att vi eventuellt inte får egna barn och kanske får adoptera i slutändan, men att vi ändå vill ha barn och vet det redan så hittar vi nog än väg, så det är ju ändå underbart. Känns lite bättre när jag tänker så. Har era vänner gett er några upplyftande ord/tankar?


    Ja förstår exakt vad du menar och kan inget annat än att hålla med!

    Det ja brukar tänka när jag är som mest förtvivlad är att fostret var dåligt. Det var inte friskt. I mitt fall upptäcktes MA vid kub. Hade fostret levt och kub visat en avvikelse? Vad hade man gjort då? Det var inte meningen denna gång och beslutet blev taget åt en. Skönt och jobbigt på samma gång. Men samtidigt hade allt stått rätt till hade detta antagligen, förhoppningsvis inte hänt.

    Man får se de positiva och tänka att kroppen fungerar som den ska och nästa gång blir det bättre:)
  • Gabriella33
    Hallonglass91 skrev 2021-06-03 11:05:38 följande:

    Bra tankar! Jag tror som du säger att det kan vara tufft att behöva ta ett sådant beslut och nu slapp vi helt enkelt det. Tack för att du delar den biten också!


    Ja tror att man måste tillåta dig själv att vara ledsen/förtvivlad eller vad det nu är man känner. Alla känslor är okej. Men man får inte gräva ner sig i detta. Negativa tankar styr kroppen mer än man tror. Man får försöka tänka positivt även fast det känns omöjligt:)
  • Gabriella33
    Magdalena88 skrev 2021-06-03 13:01:35 följande:

    Nu kom mensen med dunder och brak. Surt!

    Får tänka att det blir trevligt med goda drinkar i sommar istället!

    Har vi någon BIM-lista i denna tråd förresten?


    Surt med mens! Men samtidigt kanske du har bättre koll på cykeln och kan satsa på rätt dagar framöver:)

    All lycka!
  • Gabriella33

    Tjejer hjälp?

    Hade ett ma och påbörjade hela abortprocessen för 2v sedan. Igår på mitt återbesök ser dom på ul att rester finns kvar.. fick göra ett nytt abortförsök igår. Märker ingen skillad på blodmängden.. funkar det inte denna gång så blir det skrapning om ca 3veckor? någon som behövt göra mer än en abort under samma mf? Hur länge blödde ni? Vill bara få detta överstökat o lägga det bakom mig? sjukt påfrestande:/

  • Gabriella33
    Anonym4848 skrev 2021-06-12 23:24:46 följande:

    Jag var med om samma! 5 februari cytotec första gången. Blödde ca 3 veckor, sen slutade det så då trodde man allt var klart. Testade negativt på gravtest och fick då inget återbesök. Sen började det blöda igen efter nån vecka. Ringde men då trodde de att det var mens så skulle avvakta. När det började blöda en tredje gång fick jag äntligen komma in. Rester kvar. Fick cytotec igen, hände ingenting så en vecka senare skrapning. Skrapningen 26/4 Så tog nästan 3 månader totalt. Plussade dock igen på första försöket efter skrapningen, livrädd att det ska hända samma sak igen nu.. :(


    Att det ska behöva ta 3mån är helt otroligt!! Jag hoppas innerligen att detta inte blir lika långdraget.. dom sa pga semestrar kan dom inte erbjuda ett återbesök men skickade med ett gravtest och sa är det negativt om 3v så är du klar o slipper skrapning. Fattar inte logiken ifall du fick negativt test men ändå hade rester?:/

    Grattis till graviditeten!! Denna gång tar det sig ska du se!:))
  • Gabriella33
    Anonym4848 skrev 2021-06-13 06:55:54 följande:

    Nej jag vet, helt otroligt! Exakt, mitt test jag fick med hem var negativt och testade varje gång på sjukhuset och de var också negativa, trots rester kvar. Jag fick tom. Positivt på ÄL-tester och mens medan resterna var kvar. Det blödde mer eller mindre hela tiden, men mer då mensen skulle vara. Så kroppen verkade ju försöka köra på som vanligt trots rester. Så märker du det minsta konstigt, att du blöder mer/längre än vanligt vid mens sen när det ska vara klart med aborten, be att få kolla!

    Tack snälla du! Och jag beklagar verkligen ditt missfall, och håller tummarna att det går bra nu och att ni får ny chans snart!


    Tack snälla för att du delar med dig! Man får inte all information utav läkarna i förväg och googla blir man knäpp av.. finns så mycket konstig läsning där ute.

    Ska absolut ha det du skrivit i åtanke. Tack snälla!
Svar på tråden Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?