• melle90

    Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

    Fick ett MA nu i juni. Trodde jag var i vecka 11 men hade stannat i vecka 9. Hade dessutom hyperemesis och kräktes 10-15 gånger per dag, inne med dropp osv. Så jävla arg och bitter just nu. Har slutat blöda men ej sett tecken på ägglossning så väntar in mensen sen försöker vi igen. Allt jag tänker på är att bli gravid igen.

  • melle90

    När fick ni ägglossning efter missfall? Tog cytotec den 15 juni och allt kom förhoppningsvis ut, blödde 8 dagar. Brukar ha äl runt dag 17-19 men varken haft utslag eller känningar på den. Har en cykel på 29 dagar, alltid regelbunden. Kan det va så att jag inte har ägglossning alls? Mensen bör komma nästa vecka om jag ska tänka missfallet som mens. Någon som kan berätta hur det var för er? Vi vill bli gravida så fort som möjligt igen.

  • melle90
    Minisessan skrev 2021-07-10 11:07:54 följande:

    Hej ,

    Har följt er ett tag i det tysta .

    Började försöka i juli 2020 . Blev gravid i september 2020 men visade sig vara ma i november. Var i vecka 8 men graviditeten stannade i vecka 5. I april blev jag gravid igen ? missfall i vecka 5. Nu plussade jag imorse. Är livrädd . Dels för att jag vaccinerades mot covid-19 i måndags . Har bokat Liseberg i augusti och Grekland i september.

    Tänk om missfallet kommer i Grekland eller om det nu skulle gå hela vägen få men av vaccinet .

    Vad ska jag göra ? Helt förtvivlad


    Oavsett var missfallet kommer om det kommer så går det ju inte att stoppa. Tänk om det faktiskt går bra denna gång? Anklaga inte dig själv, du har inte gjort något fel. Njut av din resa. Lycka till, hoppas på din tur nu. Jag fick ett MA I juni I vecka 11. Hoppas jag får ett plus igen också ?
  • melle90
    September1518 skrev 2021-07-21 19:50:59 följande:

    Hur gör det för er kämpar? Någon som närmar sig bim? Hejar och hoppas på er alla här! Snart blir det ett plus till i tråden, jag känner det på mig.


    Fick ett svagt plus igår?! Men helt blankt idag. Ska ha mens på fredag. Så blev väl inget denna gång, deppar ihop :(

  • melle90

    Igår kom mensen, 39 dagar efter mitt MA I vecka 11.. hoppas på denna månad. Vill bara va gravid igen. Enda jag tänker på.

  • melle90
    Hejsan91hejsan skrev 2021-07-24 17:08:05 följande:

    Följer gärna denna tråd. Blev gravid för första gången i januari i år, slutade tyvärr i ma som upptäcktes på ultraljud i v.12 (26/3). Är nu inne på 3 försöket och har bim idag, såå nervös men vågar inte hoppas på något. Trodde aldrig det skulle vara så jobbigt att försöka bli gravid :(


    Hej!

    Lite samma sits som du. Blev gravid i april och upptäckte MA I juni I vecka 11. Har haft ett försök sedan dess men mensen dök upp. Håller tummarna för dig ?
Svar på tråden Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?