• Steeph

    Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

    Hoppar in här!

    Fått 2 ma i vecka 7+6, senaste var nu i juni.

    Fler som haft 2 mf/ma här?

    Känner mig fruktansvärt ensam och livrädd inför en ny graviditet, även om vi försöker nu igen.

  • Steeph

    Här kom första mensen efter min medicinska abort (ma). Om 2 dagar startar jag letrozol och hoppas på en fin ägglossning och ett plus snart igen. Tur att jag efter snart 2 år av försökande (och 2 ma) fortfarande är peppad att försöka, även om man stundtals vill ge upp.

  • Steeph
    Semlan3 skrev 2021-08-05 16:20:43 följande:

    Hur lång tid tog det innan mensen kom tillbaka? Har gått 3,5 vecka sedan mitt avbrytande i vecka 19 och blöder fortfarande lite. Vill att det ska sluta så kroppen ska få komma igång igen.


    Åh jag beklagar, vilken sorg <3

    Ägglossning kom exakt 3,5 vecka sedan cytotec och mensen kom 5,5 vecka efter. Tog gravtest för att följa hcg och ägglossningen kom 3 dagar efter helt negativt gravtest.
  • Steeph
    Syren93 skrev 2021-09-02 10:45:06 följande:

    Hej igen! Jag blev ju gravid efter mitt missfall och skulle nu vara i vecka 8+5, hade bruna flytningar för ca 3 veckor sedan som höll i sig i en vecka men sen slutade helt. Idag var vi på tidigt ultraljud och fick tyvärr bekräftat det värsta.. Fostret mättes till 5+3 och har förmodligen dött i samband med flytningarna. Vi ska in till gynakuten på måndag för att bekräfta med VUL och förmodligen då påbörja abort.

    Jag känner mig så otroligt ledsen och uppgiven. Känns totalt hopplöst, kommer det någonsin gå? Kommer man ens våga försöka igen?? Denna gången kände jag mig så inställd på att det skulle gå.. ) ':


    Hej, beklagar så mycket <3 jag har gått igenom 2 ma och livet är bra tungt. Man blir så orolig och rädd inför framtiden, men du är inte ensam.

    Nu har vi valt att köra privat ivf för att känna att vi får prova något annat. Det tog sist 1 år att bli gravid igen vilket känns alldeles för lång tid att vänta på en ny graviditet. Skickar största kramen till dig <3
Svar på tråden Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?