• Semlan3

    Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

    Vill gärna hängs på. Blev oplanerat gravid i mars med mitt tredje barn. Omtumlande men med tiden blev vi inställda på att vi skulle ha tre barn. Fick avbryta i vecka 19 den 12/7 pga avvikelser. Fruktansvärt. Nu är vi så inställda på ett barn till att vi vill försöka. Har fortfarande lite blödningar kvar.mpate vänta en mens, men sen kör vi! Hoppas kroppen kommer igång fort.

  • Semlan3
    Emmissss skrev 2021-07-31 07:38:41 följande:

    Men gud så fruktansvärt :'( Håller tummarna för dig/er. Hur stora är dina barn?


    Ja, efter nästan halva graviditeten har mna ändå börjat pusta ut. Har en 4,5 åring och en som fyller 3 i oktober. De såg så mycket fram emot att få ett syskon. Så ledsamt att behöva berätta att det inte blev någon bebis.
  • Semlan3
    Steeph skrev 2021-08-05 11:36:54 följande:

    Här kom första mensen efter min medicinska abort (ma). Om 2 dagar startar jag letrozol och hoppas på en fin ägglossning och ett plus snart igen. Tur att jag efter snart 2 år av försökande (och 2 ma) fortfarande är peppad att försöka, även om man stundtals vill ge upp.


    Hur lång tid tog det innan mensen kom tillbaka? Har gått 3,5 vecka sedan mitt avbrytande i vecka 19 och blöder fortfarande lite. Vill att det ska sluta så kroppen ska få komma igång igen.
  • Semlan3
    Steeph skrev 2021-08-05 18:53:26 följande:

    Åh jag beklagar, vilken sorg <3

    Ägglossning kom exakt 3,5 vecka sedan cytotec och mensen kom 5,5 vecka efter. Tog gravtest för att följa hcg och ägglossningen kom 3 dagar efter helt negativt gravtest.


    Tack för svar! Ja tänker att ägglossningen kanske kommer igång trots att jag blöder lite. Jag testade efter 10 dagar och då var testet helt negativt. Så hcg har varit ute ur kroppen ett tag men tänker att det säkert är andra hormoner som spökar än.
  • Semlan3
    Syren93 skrev 2021-08-07 12:15:52 följande:

    Jag kan ju såklart inte veta till 100 %, men det är väldigt likt mitt missfall i april.. Känns så hopplöst också för gyn / gynakuten vill inte ens undersöka här eftersom det är så tidigt.. Så det är ju bara att vänta och se om det kommer igång mer :(


    Lider med dig. Ovissheten är så hemsk.
  • Semlan3

    Tror att jag fått mens nu, 5 veckor efter min avbrutna graviditet. Blödde några veckor efter som sedan övergick i brunaktiga flytningar. Men igår började jag blöda färskt blod igen med klumpar. Hade mensvärk också så känns precis som mens. Blev bara konstigt när jag inte slutade blöda innna mensen kom. Känns skönt att kroppen kommit igång samtidigt som jag är rädd då det kändes som att det gick fort. Känns läskigt att eventuellt kunna vara gravid igen om en månad.

  • Semlan3
    hurtänktedunu skrev 2021-09-30 18:59:05 följande:

    Känns så jobbigt nu. Väntar bim om en vecka men blir galen av väntan. Vill verkligen vara gravid nu. Juni skulle vara så bra. Längtar verkligen. Även om det är första riktiga försöket efter mf så hoppas man ju verkligen in i det sista


    Håller med. Vi är på samma ställe i cykeln ich dagarna går såååååååå långsamt. Blir galen.
  • Semlan3
    hurtänktedunu skrev 2021-10-01 08:34:54 följande:

    Håller med. Tur nog har vi en fullbokad helg och sen arbetsvecka nästa vecka också så hoppas man inte hinner tänka så mycket. Då letar man bara symtom. Den graviditet som inte gick vägen plussade jag ju en vecka innan bim men så tur tror jag nog inte på nu. Och det är ju lite svårt för kan lika gärna ha bim 10 som 8 oktober. Lite beroende på hur appen räknar efter mf. Tog ju cytotec 13 och började blöda och så men själva graviditeten kom ut 15. Så räknar man från 13 ska jag ha mens 10 och räknar man från när den kom ut ska jag ha mens 8 så jag vet inget alls. Önskar man kunde snabbspola fram till v15 eller något i en graviditet. Haha


    Ja vad svårt. Jag hade 28-30dagars cykel innan mitt avbrytande. Sist fick jag mens på dag 26.så appen är inställd på att jag ska få mens då men fick äl en dag senare än förra cykeln. Så vet inte heller exakt. Har haft mensvärk både idag och igår. Kan inte låta bli att tänka att det kanske är för att någonting händer. 5 dagar sedan positivt ältest idag....
Svar på tråden Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?