Inlägg från: Hokuspokusan |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

    Bebis2021 skrev 2021-04-07 16:28:07 följande:

    Det var ett missfall, blev att påbörja missfallsbehandling idag. Fick även lämna hcg som nu stigit till nästan 28000, lämnade hcg för en vecka sedan som var 26000, förstår inte varför de stiger? Så märkligt

    Okej så trist att du fick mf men tack för att du delar med dig


    Beklagar! :(

    Skönt ändå att du fått behandlingen påbörjad, även om hcg va såpass högt (kan bara se utifrån mig själv där jag hade < 3 efter 2v)Jag hoppas att allt flyter på så bra det kan för dig och att det är er tur inom kort.
  • Anonym (Kaffedraken)
    LinaJ87 skrev 2021-04-07 18:44:48 följande:

    Hoppas det tar sig lite snabbare denna gången, även om åtta månader är rätt rimlig tid. Fast så har du ju självfallet valt en bättre man denna gången. ;)

    Tycker det låter som om tempning kan vara 3t5 superbra komplement om du redan föredrar att använda kondom. Gillar att hålla koll på kroppen med hjälpa av appen. Om jag får tag i någon tipsningskod med rabatt så delar jag gärna med mig. :)


    Haha ja! Förhoppningsvis :D

    Jag skulle testat mig idag. Men postj*velen har inte behagat komma. Eller posten kom men inte med mitt paket med tester. Det ska komma imorrn enligt postnord appen. Enligt testlagret ska testerna komma nästkommande vardag, alltså egentligen idag. Hur mycket tålamod tror de man har?

    Så posten kommer imorgon sen eftermiddag (bor sist på gatan på en rutt som de kör.. helt knäppt), och på fredag blir det test. Ingen mens i sikte än så länge. Såg i flo appen den skulle startat igår. Vill inte skrika hej än. Men blir nästan som att skrapa en triss när man kissar med själva känslan, fast jag hoppas mensen håller sig borta.
  • Anonym (Kaffedraken)
    LinaJ87 skrev 2021-04-07 20:33:59 följande:

    Men åh, spänningen är ju olidlig! Och dumma post som bara delas ut varannan dag. :(

    Håller tummarna för plus på fredag! <3


    Jag sparade morgonurin i en sån behållare man får på mvc för urinprov. Så när jag kommer hem ikväll har paketet nog kommit och det ska testas!
  • Anonym (Kaffedraken)
    Sopkvasten skrev 2021-04-08 08:24:47 följande:

    För två veckor sedan idag började jag blöda. Jag och min man insåg sakta att det inte skulle bli något barn. Var en extremt tung helg.

    Idag på cd14 har jag lite äl-känningar. Fortfarande inte fullt utslag på testen. Är inte så ledsen över mf längre utan mer fokuserad på kommande äl och att det ska ta sig.

    Så knäppt hur kroppen och psyket fungerar. Att skaffa barn är inte en dans på rosor direkt. Tycker det är ganska påfrestande och stressande faktiskt.

    Håller tummarna för er alla här inne, att vi alla ska bli gravida snart och att det ska hålla i sig :)


    För oss också. De vart bara skit. Jag tog det hårdare än min sambo som va mer "Men de kan bli så o vi får se" Men ändå väldigt stöttande. Men stressande? OJA!! OM DET ÄR! Jisses.

    Kör på bara! (Om ni känner er bekväma) Även om det är lite utslag. ????????

    Håller tummarna för alla här inne också att det går vägen för oss snart !
  • Anonym (Kaffedraken)
    Bebis2021 skrev 2021-04-08 09:37:28 följande:

    Ni som försöker efter mf väntar ni en mens efter missfallet eller försöker ni på engång?


    Försökte direkt vid första ÄL direkt efter. Fick för mig det ska gå bättre då för kroppen är redan "in the mode".
  • Anonym (Kaffedraken)
    Bebis2021 skrev 2021-04-08 14:51:55 följande:

    Okej, ja de känns som att kroppen är mer mottaglig faktiskt direkt efter och man blir ju inte gravid om inte kroppen är redo.. har jag hört iaf.


    Hade bim nån gång mellan 7-11 /4. Tog test idag. Helt blankt. Såhär va de förra månaden också. Negativt.. och så piff! Positivt! Sen kom blödningen.

    Ska ta nytt på lördag med veckoindikatorn.

    Haft molvärk i ca 1.5v, men även stickningar i ljumskarna och ryggen (som jag aldrig annars har.)

    Mått halvkass och minskad aptit

    Sovit som en påse skit

    Frustration.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Sopkvasten skrev 2021-04-08 16:52:34 följande:

    Men NEJ! Fast det behöver ju inte betyda något. Loppet är inte kört ännu. Ska blåhålla tummarna för att det är en graviditet för dig nu! Hoppas hoppas!!

    Tänkte på det du skrev härom dagen förresten, om jag tolkade dig rätt då. Och ursäkta språket här nu, men all denna sperma! Haha usch! Vaknar på nätterna av att det liksom rinner till, haha. Det måste vara en av de jobbigare sakerna med att försöka skaffa barn, att känna sig liksom klibbig och sunkig hela tiden. 


    Tack!! <3

    Precis, det behöver ju inte betyda att det inte är nåt men känner mig inte på topp just nu. Käre mens, ska du komma så kom an då. Omedelbums. Men de va väl skönt om det inte skulle bli nåt, så inte stackaren fyller år sist på året. Haha.

    Hahah! Ja. Ja nu vet jag inte hur alla andra gör eller hurvida man ska ha det i sig minst antal timmar för det ska bli bra, eller ta sig. Har aldrig hittat en bra studie som faktiskt stödjer den teorin. Eller ananas ska göra så förlossningen kommer igång. Den testade jag och gick över 14 dagar ändå. :p

    Jag går alltid o duschar efteråt, men känner mig inte fräsh öht efteråt för allt kommer ju inte ut. Tycker man luktar mer Down under,(eller snabbare under dagen) om man myser te't.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Yxelita94 skrev 2021-04-07 22:30:52 följande:

    Tack för ditt svar och din omtanke! Dessvärre så kom mensen dagen efter, pang sa det bara Detta var bara första försöket sedan mitt missfall för ett år sedan men det tog hårdare på mig än vad jag trodde det skulle. Nå väl, har ÄL som det ser ut 25-26/4 så då är det väl bara på?t igen


    Ja det va väl just typiskt att mensen skulle komma :( jag håller tummarna för dig! Min äl bör va samtidigt :D om mensen kommer. Lyser med sin frånvaro ännu dock, men neg test.
  • Anonym (Kaffedraken)


    Vet inte hur pass bra det syns.

    Om det är typ av spökstreck eller inte. Kan va för tidigt också. Behlver inte va nåt. Blir nytt test på söndag. ????????
  • Anonym (Kaffedraken)
    Hokuspokusan skrev 2021-04-09 11:45:22 följande:

    Vet inte hur pass bra det syns.

    Om det är typ av spökstreck eller inte. Kan va för tidigt också. Behlver inte va nåt. Blir nytt test på söndag. ????????




    Efter en stund. Kan fortfarande va för svagt. Jag ser det knappt på telefonen men irl syns det mer. Allt detta förvirrandet.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Bebis2021 skrev 2021-04-09 13:08:00 följande:

    Brukar va svårare att se när man lägger upp bilden sådär, när har du bim? Håller tummarna för att de är ett plus


    Nån gång mellan 7-11 nu så det är lite diffust. Jag tänker inte att jag ska ta ut nåt i förskott utifall att jag inbillar mig. ????
    Sopkvasten skrev 2021-04-09 13:54:44 följande:

    Jag ser! Men väldigt svagt. FL gör ju bilden dålig. Prova lägg testet på en fönsterkarm så att det får dagsljus och ställ in fokus ordentligt på bilden med telefonen så kanske det syns bättre. Mvh testoman ;)


    Får göra det! Blir o ta nytt imorgon eller om jag väntar till söndag.

    Nästan så man önskar man hade bättre telefon och visste allt om kameran. Min man har bättre kamera på sin så får i bästa fall ta den
  • Anonym (Kaffedraken)
    Bebis2021 skrev 2021-04-09 19:55:40 följande:
    Spännande ändå, jag hade otroligt svagt plus när jag plussade 24/2, var dock lite osäker på bim men de kan ha varit någon dag kvar till bim men då var de jättesvagt, aldrig tidigare haft så svagt plus. Men är man osäker på bim kan ju någon dag hit eller dit göra stor skillnad, om ja förstått rätt ska väl hcg fördubblas var tredje dag eller något sådant. Iallafall så håller ja tummarna att de blir starkare

    ja! Förra månaden när jag fick mitt MF fick jag ignet alls så detta är mer än innan. Är lite kritisk än dock. Men lite längre fram i veckan :) Fertility Friend rekommenderade mig ta på måndag. Vi får se hur det blir.
    Tack! :D 

  • Anonym (Kaffedraken)

    Hej o välkomna, alla nytillkomna i tråden. Beklagar verkligen era mf/ma. Håller tummarna för er alla att er ÄL kommer igång snart, och att ni mår bra.

    Min mens enligt cykeln är ~3 dagar sen. (Skulle kommit mellan 7-11 mars) försökte direkt på äl efter mitt mf.

    Haft molvärk, mindre aptit, illamående och trött. Så trött.

    I fredags o lördags blev det jättesvaga streck.

    Tog idag ett test och detta är resultatet.



    Nu hoppas jag att denna vill stanna och gå lite över tiden och komma ut på julafton. ????

    Kommer göra ett digitalt senare i veckan. Jag är fortfarande osäker och vill kanske inte tro det är sant.

  • Anonym (Kaffedraken)
    senapp skrev 2021-04-12 10:07:33 följande:

    Grattis!! Om du vet att du testat negativt efter ditt mf är det ju ingen tvekan!!!


    Tack!!

    Japp! Har tagit 2 hcg tester som visat på normal nivå innan detta. Samt gjort olagliga grav tester som visat negativt innan hcg testerna.
    Sopkvasten skrev 2021-04-12 10:39:07 följande:

    Men ååååå!!! GRATTIS!!! Vad himla härligt! När blir bf? Shit vad kul och vad hoppfullt för alla här med trådens första graviditet efter missfall <3


    Tack!!

    Bf kommer ligga runt 12-15 December! Så som jag tidigare sagt, kommer jag satsa på julafton, bara för att.

    Nu hoppas jag den väljer att stanna också.

    Ja! Det finns hopp! Så nu håller jag tummarna för alla här inne! Det går!
  • Anonym (Kaffedraken)
    senapp skrev 2021-04-12 13:49:41 följande:

    Olagliga gravtester! Hehe. Men det borde ju nästan vara det att ta 100 st.. 

    Supergrattis till julbebisen, jag håller tummarna,


    Tack!

    hahah men herregud. Olagliga.. otagliga skulle det va xD
    Bebis2021 skrev 2021-04-12 13:39:53 följande:

    Men ååh så underbart stort grattis <3


    Tack!
    Fiakakan skrev 2021-04-12 14:20:25 följande:

    Grattis! Vad roligt med ett plus och vilken fin julklapp


    Tack! Ja! Beräknat mellan 12-16 December så det kan nog gått o väl bli julafton :D
    September1518 skrev 2021-04-12 16:00:38 följande:

    Åh men fiiint, grattis!! Håller tummarna för att allt rullar på som det ska. Har du några barn sen tidigare? Haha låter inte som att du har lust att fira jul i år alltså, du vill hellre föda barn, vore coolt med en julaftonsbebis!


    Tack!!

    Det gör jag med, alla tummar o tår.

    Jag har en son som blev 8 nu i mars :) jag va gravid på jul sist med han. Det hade vart lite annorlunda, inte så kul när den väl fyller 15, 16, 18, 20.. men det kan den inte bestämma haha.

    Ja, jul kan va lite påtvingat. Mysigt, men påtvingat och är ofta stressad dagen igenom. Har sonen bara varannan jul också så man "får passa på" kanske när han inte är hos mig detta året :)
  • Anonym (Kaffedraken)
    September1518 skrev 2021-04-12 20:13:44 följande:

    Spännande, då räknas du som förstagångsföderska så då kan du absolut ha "tur" och gå över tiden! Gjorde du det med din son?

    Ja visst är det så med julen, en enda lång dag proppad med stress men så underbart roligt samtidigt! Haha smart att passa på i år! Vill ni ta reda på kön?


    Det är så mycket nytt sen 8 år tillbaka har jag märkt. Eller inte mycket menen del iallafall. Å andra sidan så.kommer man inte ihåg allt man gjorde för 8 år sedan.

    Gick över 15 dagar, blev igångsatt då det inte startat och jag hade inget fostervatten kvar. Fick två doser, sen 28 timmar senare blev det tillslut akutsnitt. Så just den biten, hoppas jag att jag slipper, då det blev komplikationer för sonen och vi hamnade på neo i ca 1 månad.

    Julen är skräckblandad förtjusning, kan man säga så? Haha. Inte jätte hemsk, mysigt men stressigt. :D

    Jag kommer vilja veta. Har inte frågat min sambo än, men det kommer jag nog vilja :D
    LinaJ87 skrev 2021-04-12 20:58:10 följande:

    Grattis! Så mysigt med en decemberbebis. <3


    Tack! Jaa! Kanske inte som vi alltid tänkt oss men precis lika välkommet!
  • Anonym (Kaffedraken)
    Sopkvasten skrev 2021-04-18 07:29:09 följande:

    I fredags hade jag rätt ont i magen. Tror ägget fäste då. På dag fem efter ägglossning. Igår hade jag liiiiite ljusbrun flytning (ursäkta info).

    Tog ett test mest på skoj idag och var förberedd på negativt. Men jag har fått positivt väldigt tidigt förut. Och nog tusan är detta ett svagt positivt? 7 dagar efter äl, 7 dagar innan bim.


    Men hallå!! Jag ser ett också!! Svagt, men nog ser jag ett! Hoppas på starkt streck på BIM! <3
  • Anonym (Kaffedraken)
    Sopkvasten skrev 2021-04-21 06:31:08 följande:

    Nu vågar vi tro på det :D


    Grattis!!!!! <3 Hoppas allt kommer gå bra! Va kul!
Svar på tråden Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?