Svar på tråden Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?
 • Mån 5 apr 20:07
  3472 visningar
  974 svar
  Inlägg från Sopkvasten Visa alla inlägg

  Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

  Hokuspokusan skrev 2021-04-05 17:02:09 följande:
  Tack!!  {#emotions_dlg.flower} 
  Ja det är ju knappt jag kan vänta själv. Ska ta ett test den 7e (om posten kommer) bestämdes det idag. Jag vill veta, men samtidigt inte. Samtidigt vill jag bara "fuck it" jag tar ett test nu idag..  Nåväl, Det får bli när posten kommer med en beställning tester :D 

  har det avvtagit något mer med blödningen för dig ?
  Sopkvasten skrev 2021-04-05 12:47:50 följande:
  Ååå wow! Men alltså, hade du äl den 23 så lär ju garanterat ägget ha fäst och börjat producera hcg nu, om du är gravid :) Såå spännande!

  Eller hur :D önskar dagarna bara kunde gå lite fortare. Varit ledig i 3v borde ha njutit men näe. De har bara vart en lång väntan. :D 

  hur gick ägglossningstestet? 
  Och- den sjunde är ju på onsdag!! Hoppas hoppas hoppas du får plus då! Du måste berätta för oss :)
 • Ons 7 apr 18:17
  #40
  Bebis2021 skrev 2021-04-07 16:31:33 följande:

  Jahapp, vul idag och fortfarande inget foster utan hinnsäck i samma storlek som för en vecka sedan, allt annat ser fint ut inget som tyder på utomkveds osv. MEN, fick lämna hcgprov som jag precis såg låg på nästan 28000, för en vecka sedan var det 26000, är ingen expert men har förstått att de ska stiga snabbare vid normal graviditet, men förstår ändå inte hur de trots allt stigit litegrann trots att man nu är säker på att de är ett missfall?? Blir så förvirrad.. dessutom är hinnsäcken i livmodern så dom menar att inget tyder på utomkveds, hoppas dock de är normalt och att stigningen bara beror på att kroppen ej riktigt fattat än..ska in imorgon igen för avbrytande så kommer fråga om värdet då


  Hej! Beklagar ditt mf, vad tråkigt och vad förvirrande med stigande hcg :( mitt gravtest blev starkare i några dagar fastän jag hade börjat blöda så kanske tar det längre tid för kroppen att fatta ibland.

  Så du ska få medicin imorgon alltså? Hoppas det går bra och att du blöder klart snabbt. Ska tänka på dig <3 Har gjort abort tidigare i livet så jag vet hur det går till, inte ett dugg kul...
 • Tor 8 apr 08:24
  #51

  För två veckor sedan idag började jag blöda. Jag och min man insåg sakta att det inte skulle bli något barn. Var en extremt tung helg.

  Idag på cd14 har jag lite äl-känningar. Fortfarande inte fullt utslag på testen. Är inte så ledsen över mf längre utan mer fokuserad på kommande äl och att det ska ta sig.

  Så knäppt hur kroppen och psyket fungerar. Att skaffa barn är inte en dans på rosor direkt. Tycker det är ganska påfrestande och stressande faktiskt.

  Håller tummarna för er alla här inne, att vi alla ska bli gravida snart och att det ska hålla i sig :)

 • Tor 8 apr 16:50
  #58
  Bebis2021 skrev 2021-04-08 09:18:14 följande:
  Håller verkligen med det är riktigt påfrestande när det inte går "by The book" och det uppstår hinder på vägen så som mf osv. Men skönt att du verkar ha äl på ingång det är lite stressande tycker jag om kroppen skulle börja tjorva till följd av ett missfall och äl osv inte kommer som de ska.. förstår även hur du menar, visst är mf en sorg men för min del nu har det varit tidigt och man har inte ens sett ett foster så jag vill mest få det överstökat så man får börja på ny kula så att säga och bli gravid på nytt..
  Känner precis lika.

  Och vi kör på nu direkt! Jag har läst en stor engelsk studie som visserligen är några år gammal men ändå en som man forfarande lutar sig mot idag. Och den visar att man har större chanser att bli gravid inom tre månader efter ett missfall och att de graviditeterna som blir direkt (inom tre månader efter ett missfall) har större chans att gå bra, att man går tiden ut, att fostret är friskt osv. Så tydligen för ett missfall något gott med sig, kroppen blir redo och chanserna att graviditeten ska gå bra ökar. Konstigt- men det var en stor studie med mycket tydliga resultat.

  Kommer nog bli ganska så ledsen om det inte tar sig nu. Jag är så himla inställd på det. Måste försöka ställa in mig innan bim på att det kanske inte tar sig. Men jag har lätt att bli gravid och har blivit det på första försöket och även hoppsan-gravid tidigare i livet väldigt lätt. Vill absolut inte jinxa det och hoppas verkligen att min kropp fortfarande vill vara på det sättet... 
 • Tor 8 apr 16:52
  #59
  Hokuspokusan skrev 2021-04-08 16:05:06 följande:
  Hade bim nån gång mellan 7-11 /4. Tog test idag. Helt blankt. Såhär va de förra månaden också. Negativt.. och så piff! Positivt! Sen kom blödningen.

  Ska ta nytt på lördag med veckoindikatorn.

  Haft molvärk i ca 1.5v, men även stickningar i ljumskarna och ryggen (som jag aldrig annars har.)

  Mått halvkass och minskad aptit

  Sovit som en påse skit

  Frustration.
  Men NEJ! Fast det behöver ju inte betyda något. Loppet är inte kört ännu. Ska blåhålla tummarna för att det är en graviditet för dig nu! Hoppas hoppas!!

  Tänkte på det du skrev härom dagen förresten, om jag tolkade dig rätt då. Och ursäkta språket här nu, men all denna sperma! Haha usch! Vaknar på nätterna av att det liksom rinner till, haha. Det måste vara en av de jobbigare sakerna med att försöka skaffa barn, att känna sig liksom klibbig och sunkig hela tiden. 
 • Tor 8 apr 16:57
  #60
  LinaJ87 skrev 2021-04-07 18:48:50 följande:
  Beklagar ditt missfall! Men skönt att veta vilket och slippa gå och undra. Hoppas att avbryta det går bra och att du slipper ha ont. Cytotec kan ju vara mindre mysigt, aldrig själv behövt testa men rätt insatt via jobbet. Hoppas att hCG sjunker som det ska sen, antagligen bara inte riktigt med på noterna än.
  Får jag fråga vad du arbetar med? Gissar på att det är inom vården med fertilitet/kvinnohälsa på något sätt? Tycker du att det är en fördel eller nackdel när ni själv ska skaffa barn?
 • Tor 8 apr 17:36
  #63
  Hokuspokusan skrev 2021-04-08 17:04:48 följande:
  Tack!! <3

  Precis, det behöver ju inte betyda att det inte är nåt men känner mig inte på topp just nu. Käre mens, ska du komma så kom an då. Omedelbums. Men de va väl skönt om det inte skulle bli nåt, så inte stackaren fyller år sist på året. Haha.

  Hahah! Ja. Ja nu vet jag inte hur alla andra gör eller hurvida man ska ha det i sig minst antal timmar för det ska bli bra, eller ta sig. Har aldrig hittat en bra studie som faktiskt stödjer den teorin. Eller ananas ska göra så förlossningen kommer igång. Den testade jag och gick över 14 dagar ändå. :p

  Jag går alltid o duschar efteråt, men känner mig inte fräsh öht efteråt för allt kommer ju inte ut. Tycker man luktar mer Down under,(eller snabbare under dagen) om man myser te't.
  Förstår det. Varenda dag är ju som tortyr när man väntar. Man vill bara veta om det tagit sig eller inte. Om mensen ska komma eller inte. Om man ska få gå hem från jobbet i december eller inte... :)

  Alltså, jag vågar inte duscha förrän dagen efter (har barn hemma så vi får inte till det förutom på kvällarna). Är väl säkert för nojigt av mig men vill liksom inte trotsa tyngdlagen utan att de ska få simma omkring ostört i några timmar. Springer iallafall upp och kissar en snabbis, haha. 
 • Fre 9 apr 13:54
  #68
  Hokuspokusan skrev 2021-04-09 12:07:07 följande:

  Efter en stund. Kan fortfarande va för svagt. Jag ser det knappt på telefonen men irl syns det mer. Allt detta förvirrandet.


  Jag ser! Men väldigt svagt. FL gör ju bilden dålig. Prova lägg testet på en fönsterkarm så att det får dagsljus och ställ in fokus ordentligt på bilden med telefonen så kanske det syns bättre. Mvh testoman ;)
 • Fre 9 apr 18:21
  #70
  Hokuspokusan skrev 2021-04-09 15:00:17 följande:

  Nån gång mellan 7-11 nu så det är lite diffust. Jag tänker inte att jag ska ta ut nåt i förskott utifall att jag inbillar mig. ????Får göra det! Blir o ta nytt imorgon eller om jag väntar till söndag.

  Nästan så man önskar man hade bättre telefon och visste allt om kameran. Min man har bättre kamera på sin så får i bästa fall ta den


  Ok! Då håller vi tummarna för starkare streck imorgon bitti!!!

  Min äl är seeeeeg. Märks att den är senare än vad den brukar, missfallet var ju ändå bara i 4+4 men jag borde haft den igår om det skulle vara på dag 14. Jag har dock rätt sekret och har haft i 3 dagar, det molar och värker i äggstockarna så jag känner ju att det är på gång. Men ingen glad gubbe på clearblue än. Så då hoppas jag den kommer på söndag! :)
 • Fre 9 apr 22:32
  #78
  Sellcarro skrev 2021-04-09 19:00:19 följande:

  Hejsan hoppar in i denna tråd.

  Fick ett MA i december som var i v.13+4 och ett tidigt missfall för 3v sedan i v.5+4. Eftersom jag har varit kollat mina hcg nivåer efter MA så rekommenderar dom nu efter missfallet att vänta så att hcg nivån är 0 två månader i rad innan vi får försöka igen. Kollade hcg förra veckan så var den redan nere på 1.2 och efter två veckor så kroppen är tbk i rätt läge igen och fick bekräftat ägglossning i fredags då jag tempar. Nu vill man bara att tiden ska gå så man får försöka igen.


  Hej!

  Beklagar det du varit med om :( vad tufft att ha haft två missfall också <3 Okej, så din läkare vill alltså att hcg ska vara helt ute ur kroppen en längre tid innan du blir gravid igen? Kan det störa en ny graviditet annars alltså?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...