Inlägg från: September1518 |Visa alla inlägg
  • September1518

    Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

    Sopkvasten skrev 2021-04-22 17:09:34 följande:
    Ok, ska hålla tummarna för att det tar sig för er nu! :)
    Tack! Jobbigt bara att behöva vänta så länge tills man vet haha och sen om det inte går börjar man om igen med väntan.
  • September1518
    Sopkvasten skrev 2021-04-22 19:55:17 följande:

    Jaa, väntan är det allra jobbigaste. Mitt enda fokus just nu och de senaste månaderna är ju att bli gravid och jag har inte kunnat slappna av eller tänka på något annat. Har knappt kunnat se en tv-serie på kvällen ens utan har bara velat tänka på/kolla upp fertilitets- och graviditetsrelaterade grejer. Jobbigt. 

    Hur är det för dig, och er andra i tråden? Klarar ni att fokusera på något annat än detta emellanåt eller är ni lika besatta som jag? 


    Sån är jag också! Sitter alltid dagarna i ända och googlar gravidgrejer, tittar också in på min cykelapp flera gånger om dagen för att se om det gått en extra dag än haha!

    Eller jag var sån innan missfallet. Totalt besatt av allt vad gravid och bebisar hette. Nu efter har jag istället haft svårt för att söka på gravidrelaterat för jag blir ledsen och det knyter sig i magen över att ha förlorat en graviditet. Istället för allt roligt och spännande drar tankarna iväg om det skulle bli samma historia igen så jag kan inte njuta på samma sätt av planerandet.
  • September1518
    LinaJ87 skrev 2021-04-23 04:46:27 följande:
    Visst dyker det upp solskenshistorier, men mest tråkigheter. Och man relaterar ju till vad man vet.

    Haha. Jag är tydligen inte ensam om att kolla min app flera gånger om dagen. Fler som räknat ut sitt eventuella bf (mer än en gång)?
    Haha ååh ja det där känner jag igen! Så fort mensen sätter igång gick jag in på nån sån sida och kollade när bf skulle bli. Innan missfallet alltså, nu vill jag inte ens tänka tanken på eventuellt bf för jag vill verkligen inte ta ut nåt i förskott igen, då blir jag bara extra besviken.
  • September1518
    Sopkvasten skrev 2021-04-23 07:44:09 följande:
    Usch vad trist, så ska du inte behöva känna. Jag tror att det kommer att gå bra och ni kommer få er lilla bebis snart <3
    LinaJ87 skrev 2021-04-23 04:46:27 följande:

    Visst dyker det upp solskenshistorier, men mest tråkigheter. Och man relaterar ju till vad man vet.

    Haha. Jag är tydligen inte ensam om att kolla min app flera gånger om dagen. Fler som räknat ut sitt eventuella bf (mer än en gång)?


    Haha ja. En av sidorna kan man ju trycka in en datum på, och då ser man också vilken vecka man är i det datumet. Helt beroendeframkallande. Typ dagen man går på sommarsemester vs dagen man kommer tillbaka. För mig kommer jag kunna dölja det när jag går hem i sommar men kommer tillbaka i v 18+1 så då lär det synas :)
    Tack! <3 Jag hoppas det, tillslut kommer det att gå bra, är orolig att resan dit kommer vara lång med många förluster. Men det vet vi ändå inte innan.
  • September1518
    LinaJ87 skrev 2021-04-23 18:37:31 följande:
    Kan relatera till viss del. Hade ett missfall precis innan jag blev gravid med mitt första barn och jag gick läääänge och bara väntade på missfall. Blir jag gravid nu ska jag göra mitt bästa för att bara njuta och inte oroa mig. Kanske lättare sagt än gjort dock...
    Jag ska också försöka att verkligen njuta när jag väl blir gravid. Det är en underbar resa att man skapar ett liv. Första gången oroade jag mig hela tiden och sprang och tittade på toa efter missfall. Andra gången var jag mycket mer lugn men då blev det missfall. Vi får se tredje gången hur det känns när jag väl blir gravid.
  • September1518
    LinaJ87 skrev 2021-04-23 20:19:13 följande:
    Tänker att är man medveten om att det är en problem så har man redan kommit en bra bit på vägen. <3
    :)<3

    När var det du har bim?
  • September1518
    LinaJ87 skrev 2021-04-23 21:00:42 följande:

    På onsdag. Galet trött idag och är bombsäker på att det är ett tecken. Men vi får väl se. :)


    Åh Gud så spännande!! Hoppas hoppas det är ett tecken! När har du tänkt testa eller väntar du på icke-mensen?
  • September1518
    LinaJ87 skrev 2021-04-24 07:01:35 följande:

    Nytt test idag, bim -4. Supernegativt. Dock rejäl temphöjning idag. Hoppas <3


    Hoppas det ger positivt snart!! Ju närmare du kommer desto större chans. Håller tummarna. Evig väntan på nästa dag kan jag tänka mig.
  • September1518
    Fiakakan skrev 2021-04-24 17:23:39 följande:

    Jag testade också idag på BIM -5 med rfsu testa tidigt. Det var negativt. Känns som att dagarna segar sig fram. Har en ständig molvärk i magen, men inga andra symptom. Detta är försök 5. Försök 4 förra månaden slutade i tidigt missfall. Vi söker nog hjälp privat efter semestern om inget hänt innan dess. På jobbet är var och varannan gravid, och det känns så ledsamt att det inte tar sig.


    Tiden går absolut långsammast när man närmar sig bim, hoppas du får positivt imorgon! Brukar du ha molvärk innan mens eller är det en ny känsla?

    Jag känner likadant som dig, att alla är eller blir gravida utom vi! Eller alltså jag var gravid i 11 veckor fram till början av mars men du förstår kanske hur jag menar. Är glad för dom som lyckas bli gravida, därför jag älskar såna här trådar. Men det är  en deppig påminnelse att man inte själv är det längre när folk i ens omgivning tillkännager graviditeter till höger och vänster. Vi ville ju också tillkännage en graviditet vid det här laget!
  • September1518
    Fiakakan skrev 2021-04-25 07:08:15 följande:

    Jag kunde inte låta bli, och tog ett nytt test bär jag vaknade. Tror faktiskt att det kan vara två streck jag ser.


    Yey vad kul!! Hoppas hoppas att det blir tydligare så du kan vara säker.
Svar på tråden Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?