• Emmissss

    Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

    Rebecca1987 skrev 2021-07-06 08:24:39 följande:

    Det är så lurigt. Jag fick ju missfall. Blödde 3 dygn. 7 dagar efter så visade det negativt. För någon vecka sen upphörde mina tecken.

    Idag får jag morgon illamående igen, haft ömt i nedre magen i 9 dagar men ingen mens. Min kropp är verkligen inte min vän


    Hoppas du snart får tillbaka mensen så du vet att allt lagt sig. Känns ändå rätt bra ändå att få ett negativt test eller är det bara jag som känner så? Då borde ju kroppen börja återställa sig? Kanske?
  • Emmissss
    Rebecca1987 skrev 2021-07-06 11:13:23 följande:

    Ja det negativa fick mig att känna att jag kan lägga det bakom mig och försöka igen. Men nu när jag börjat må illa igen så känns det konstigt. Jag borde inte bli gravid igen på så kort tid


    Nej fy vad tråkigt. Lider med dig. Tycker du ska ringa och få det bekräftat om du fortfarande mår dåligt. Hemskt att gå och vara oviss!
  • Emmissss

    Hej på er! Fick ett tidigt missfall i slutet på juni, enligt min app borde jag ha mens nu, men den är sen. Inte fått någon hjälp från vården, men efter en vecka visade gravtestet negativt. Hur lång tid har det tagit för er att få tillbaka mensen efter mf?

  • Emmissss
    September1518 skrev 2021-07-26 11:39:47 följande:

    5 veckor efter att missfallet startade ordentligt. Brukar ha en ganska stadig cykel på 4 veckor så det tog lite längre tid. Fick missfall i vecka 12.


    Tack för svar! <3 Känns lite stressande att inte veta när den kommer. Så van med punktlig mens men förstår såklart att den kanske inte blir det nu, suck!
  • Emmissss
    Goldenwings1 skrev 2021-07-30 14:35:42 följande:

    Hur var det för er innan första mensen kom tillbaka?

    Gissar att jag kan ha/haft ÄL nu. Har haft supersegt slem (ursäkta ) i typ en vecka. Brukar annars vara i max en dag. Var det annorlunda för er oxå direkt efter MF? Hur blev det sen nästa gång? 


    Undrar också! Fick tidigt MF i slutet på juni och mensen lyser med sin frånvaro. Är så trött och har typ menssymptom men den lyser med sin frånvaro. :(
  • Emmissss
    Salladen skrev 2021-07-30 23:11:48 följande:

    Samma här! 28/6 började jag blöda men fortfarande ingen mens, men som du säger också, lätta menssymptom. Frustrerande att det inte kan komma igång igen. Jag fick snabbt negativt test också efter mig så tänkte att det kanske inte skulle dröja så länge, men tji fick jag


    Precis samma här!!! Då följs vi åt och hoppas att kroppen är i fas snart. Min app går bananas nu när jag skjuter på mensdagen he he!
  • Emmissss
    Semlan3 skrev 2021-07-31 07:11:57 följande:

    Vill gärna hängs på. Blev oplanerat gravid i mars med mitt tredje barn. Omtumlande men med tiden blev vi inställda på att vi skulle ha tre barn. Fick avbryta i vecka 19 den 12/7 pga avvikelser. Fruktansvärt. Nu är vi så inställda på ett barn till att vi vill försöka. Har fortfarande lite blödningar kvar.mpate vänta en mens, men sen kör vi! Hoppas kroppen kommer igång fort.


    Men gud så fruktansvärt :'( Håller tummarna för dig/er. Hur stora är dina barn?
  • Emmissss
    Salladen skrev 2021-07-31 08:13:42 följande:

    Haha ja min med, och så får jag notiser om att mensen är sen. Jotack, väl medveten om det haha!

    Vet att det inte är lönt att stressa, det händer när det händer, men är sjukt frustrerande. Tror det blir lite bättre när jag börjar jobba på måndag för då kan jag fokusera på annat. Nu på semestern har man massa tid att tänka hahah


    Exakt!!! Allt blir bara "förskjuten".. Vi får följas åt och hoppas kroppen kommer tillbaka. Har du fått någon hjälp? Jag har inte varit iväg och kollat något. Börjar nytt jobb första september så hoppas verkligen inte det blir någon långdragen process..
  • Emmissss
    Semlan3 skrev 2021-07-31 08:16:24 följande:

    Ja, efter nästan halva graviditeten har mna ändå börjat pusta ut. Har en 4,5 åring och en som fyller 3 i oktober. De såg så mycket fram emot att få ett syskon. Så ledsamt att behöva berätta att det inte blev någon bebis.


    Gud jag förstår & så sorgligt när de små vet om det också. Hoppas det löser sig snart <3
  • Emmissss
    Salladen skrev 2021-07-31 13:16:15 följande:

    Nej egentligen inte, dom ville inte ta emot mig när det väl blödde eftersom det var lite och jag inte hade jätteont. Men har jag inte fått tillbaka den på 8 veckor så kommer jag kräva att någon kollar på det. Även om det är negativt kanske det finns en chans att det är något lite, lite kvar som måste tas bort?

    Läste att inte du heller fått någon hjälp?

    Är du ledig fram till september då? Ja vi hoppas att kroppen börjar fatta snart så man kan börja om igen :)


    Precis samma här!! Det märkliga var att jag blödde typ mindre än en vanlig mens och inga klumpar osv.. Så de visste inte om det var ett missfall eller inte tills testet visade negativt.

    Jajamän, skulle igenltigen börja jobba efter mammaledigheten i augusti men nu blev det lite längre semester! :) Har du några barn sedan tidigare? :)
  • Emmissss
    Syren93 skrev 2021-07-31 16:02:57 följande:

    Hej! Tog ett gravtest (rfsu) igår som jag anser vara positivt! Har haft/har fortfarande molande värk i magen och i ryggen som kommer och går lite, blev dock väldigt chockad. Vågar knappt lite på det än, och är ju såklart rädd att jag ska få missfall igen.. Tänker ta ett nytt test i mrogon.. Vill så gärna att det ska gå vägen! Fick mitt missfall efte första försöker, och detta blev alltså 5e försöket! Bifogar bild på testet :)


    Stort grattis!! :) <3
  • Emmissss
    Salladen skrev 2021-08-01 10:56:50 följande:

    Nu kom mensen, så det är ändå skönt att kroppen nu har kommit igång igen 34 dagar efter mf. Vet inte exakt när jag hade ÄL men tror egentligen att vi prickade den rätt ok. Men, jag är bara glad att kroppen kommit igång så vi kan testa på nytt igen med bättre ?koll? än att gissa sig fram lite :)

    Hoppas det går bra för er andra framöver! <3


    Hurra vad skönt för dig! Hoppas min också kommer snaaart!
  • Emmissss

    Nu kom även min mens.. Skönt att få något svar från kroppen, men tråkigt för sambon, då vi ska på semester imorgon och unna oss hotell ;)

  • Emmissss
    Syren93 skrev 2021-08-07 15:51:40 följande:

    Ja det känns super jobbigt. Hade du färsk blod då? Jag har bara mörka flytningar, vilket jag inbillar mig är värre, för då täbker jag att fostret redan är dött och ligger där och blöder ut gammalt blod....

    Jag får väl avvakta och se..

    Och vad härligt att det gått bra för dig :)


    Jag hade endast färskt blod vid mitt missfall i juni & inga klumpar alls. Har precis fått tillbaka min första mens. Håller tummarna att det inte är ett missfall för dig, blödde även vid min första graviditet och då va det lite mörkt blod så trodde jag fått mensen första dagen men sen var jag gravid.
  • Emmissss
    slo92 skrev 2021-09-30 14:50:36 följande:

    Jättetöntigt kanske, men ikväll ska jag på AW och jag vill så gärna ta ett glas vin och släppa allt som har med graviditet att göra. Inte för att jag så gärna vill ha alkohol utan för att slippa helt att tänka på allt som varit denna vecka och jag orkar inte heller med misstankarna från kompisar om jag tackar nej till vin. Det har varit mentalt påfrestande att inte veta. Barnmorskan idag tyckte att jag måste kunna lita på det digitala test som visade negativt imorse samtidigt tyckte hon att det lät märkligt att jag blödde så lite och att testet visade negativt så snabbt då det ju brukar visa positivt ett tag eftet mf. Så jag vet fortfarande inte hur jag ska göra. Min sambo tycker jag ska slappna av med kompisarna ikväll men om det finns en miljondels chans att det inte var ett missfall känns det ju dumt att dricka. Dock så säger min instinkt till 100% att hag inte är gravid, utan tycker till och med att jag känner lite ägglossningssmärta idag.


    Jag känner igen mig i det du beskriver. Jag tog ett digitialt test och var gravid, sen började jag småblöda och gjorde det i ca en vecka. Sen tog jag ett nytt digitalt och var ej gravid. Kroppen repade sig snabbt tyckte jag. Det enda som skedde var att cykeln den månaden blev ca 1 vecka längre. Nu har jag haft regelbunden 2 gånger efter det, dock endast 27 dagars cykel. Så kortare än tidigare. Går det så tycker jag absolut du ska leva på som vanligt. Unna dig ett glas vin, kan vara ditt sista på länge :)
  • Emmissss
    Bebis2021 skrev 2021-11-03 22:35:41 följande:

    Jag har gjort vul för 1,5 vecka sen, borde varit typ 6+5, men man såg bara liten fosterstruktur som inte stämde med veckan, så måste vänta två veckor för ett vul igen, så misstänkt är de ju ett missfall , men dom ville ändå vänta utifall att de diffar några dagar osv å de skulle va en frisk graviditet. Inte något jag själv tror, känns som de då borde visat friskt foster med hjärtslag vid den tidpunkten då men bara vänta helt enkelt


    Men gud vilken jobbig väntan, håller alla tummar att det går vägen för dig/er! <3
  • Emmissss

    Hej tjejer! Nu har vi bestämt oss för att börja försöka med syskon igen! Min cykel blev regelbunden direkt efter första mensen men har blivit kortare (27 dagar) är det någon som känner igen detta?

    Nu har jag precis haft äl men jätte besviken för vi fick inte till det på dem dagarna.

  • Emmissss
    Bebis2021 skrev 2021-11-09 15:51:27 följande:

    Helt i chock fick jag se ett foster med hjärtslag idag på vul, alltså jag hade totalt räknat bort denna graviditet, i bilen påväg till vul ringde jag sambon och kollade så han kunde komma hem (bortrest i jobb) så att jag kan påbörja behandling för avbrytande, så min hjärna är i chock nu. Men så jäkla glad, men enligt vul är jag alltså i v8+0 så enligt mina beräkningar utifrån mensen osv borde jag vara 8+5 ungefär, men jag tänker inte oroa mig för de nu, nu tänker jag fokusera på att jag är gravid här och nu, man vet aldrig vad som sker, men nu jäklar ska jag fasiken glädjas!

    Kände att jag behövde skriva av mig detta


    Ååååååhh, stort stort grattis!!! Då har du kub lagom innan jul?
Svar på tråden Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?