• KNAS2

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    neongirl skrev 2021-04-07 15:45:29 följande:

    Känner igen den känslan helt. Har inte ens vågat skriva in mig hos BM än, men tänkte ringa i början på nästa vecka om allt fortfarande är okej då. Så hoppas jag att man snart vågar tro på det. :)


    Jag blev typ dumförklarad när jag ringde men fick en tid i alla fall. Och jag är glad att jag ringde då det var väldigt få tider kvar i april.. Jag hade inte velat vänta ända in i maj.. I och med att det blev MF sist så känns det skönt att ha ett tidigt UL.
  • KNAS2
    neongirl skrev 2021-04-07 16:46:11 följande:

    Ja, jag kommer nog också bli dumförklarad med tanke på det bemötande jag fick efter missfallet. Men ska ringa nästa vecka och kolla ändå. Skadar ju inte att fråga.


    Nej, det är lika bra att fråga!

    Det är ju inte svårare att boka av om något skulle hända tänker jag :)
  • KNAS2
    Sellerin skrev 2021-04-08 07:16:59 följande:

    Det kanske bara är så att vissa inte känner så mkt! Jag har mått väldigt bra senaste dagarna, det känns så konstigt att göra det! Hade lite oro igårkväll igen och fick prata igenom det med sambon, det var ett bra snack :)

    Idag är jag 8+1!

    Angående tjänsten så tänker jag att det är väl bara att köra på då! Tänk så blir det inget med graviditeten OCH så skippade jag att ta tjänsten. Då skulle det bli dubbeldåligt!


    Ja visst är det säkert så att vissa inte känner så mycket. Dock måste jag erkänna att jag beställde nytt gravtest idag bara för att få det svart på vitt igen. Herregud så trög man är ibland alltså.. Haha!

    Ja kör så det ryker! En graviditet ska inte stoppa dig! Har två kompisar som skrev på nya jobb och sedan fick de berätta att de var gravida veckan efter ungefär.. Så de jobbade inte länge innan de gick hem på FL. Livet händer ju och det är inget man kan göra åt det :)
  • KNAS2
    neongirl skrev 2021-04-08 08:43:38 följande:

    Haha jag beställde också nya test. Tog ett nytt test i morse bara för att stilla mina nerver, men var jättenervös innan. Sist blev ju strecket aldrig starkare, men nu var det riktigt starkt så det känns som att det förhoppningsvis är ett bra tecken. Fick någon slags panikångest igår kväll så behövde det här för att lugna mig lite. :)


    Haaha! Skönt att jag inte är ensam!

    Hoppas på att mitt också visar ett starkt streck.
  • KNAS2
    neongirl skrev 2021-04-08 08:56:40 följande:

    Haha ja skönt att fler tänker likadant. :) Håller tummarna för ett starkt test!


    Testade nu och det var kanonstarkt! Känns ändå som jag blev lite lugnare. Nu är det bara att invänta symtom, man ska väl vara glad så länge de håller sig borta. 2 veckor till UL, det blir nästa stopp! :)
  • KNAS2
    MrsXy skrev 2021-04-08 13:54:39 följande:

    hej !

    Hakar gärna på här. 

    V. 6. Enormt rädd och förväntansfull. Extremt tydliga plus. 

    Panik kontra glädje ! 


    Välkommen hit! Vi är ett gäng som känner exakt samma som du så du har kommit helt rätt! :)
  • KNAS2
    BFdec2021 skrev 2021-04-09 09:49:33 följande:

    Hej alla!

    Gjorde tio positiva graviditetstest BIM-3 i tisdags och sakta börjar det sjunka in att det inte bara var något practical joke utan att jag faktiskt är gravid. Illamåendet och molvärken i magen tyder väl också på det. Det var vårt första riktiga försök efter nyårslöftet om att ?försöka producera en egen liten rackare under året? och jag hade aldrig vågat hoppas på att det skulle ta sig direkt. NC och Preglife säger olika BF, men tar man ett datum mittemellan blir det BF 18/12. Jag är 32 år.

    Det ska bli kul att följas åt här! ????


    Stort grattis!

    Välkommen hit, vi är några stycken som går på nålar och hoppas att det går vägen för oss alla.
  • KNAS2

    Jag har varit sjuk i snart två veckor men inte testat positivt för covid förrän denna veckan så mitt fokus har varit lite delat då jag i ungefär samma stund som jag blev sjuk även plussade på stickan.

    Jag pratade med smittskydd igår som ställde lite rutinfrågor så som om jag har några sjukdomar i grunden, äter jag några mediciner och tillslut frågade hon "är du gravid?"... Jag blev helt tyst i luren och sa tillslut. "ja. Ja jag är faktiskt gravid". Det var så konstigt att berätta det för någon annan än min sambo, haha!

    Så nu hoppas jag att detta vänder så att jag blir piggare och att mina sjuksymtom byts ut mot graviditetssymtom :)

  • KNAS2
    MrsXy skrev 2021-04-10 09:03:05 följande:

    Vad var era första symtom förresten? Skiljde de sig från om ni tidigare trott att ni varit gravida men inte varit?

    När jag innan trott det så har jag tänkt att jag har lite större bröst, men inget annat. Nu var det som en smäll, helt slut första dagarna, känsla av att vara sjuk, varm och molvärk 


    Förra gången som slutade i MF var jag betydligt tröttare. Denna gången mest önt I brösten. Men har varit sjuk sedan jag plussade så har kanske missat andra symtom då jag känt mig krasslig.
  • KNAS2
    Vicki89 skrev 2021-04-11 09:57:59 följande:

    Vad tror ni om den här stegringen? Hade missfall i december och är så orolig. Ser de här så starka ut som de ska eller borde det vara starkare nu på BIM+4? Ökar de som de ska tror ni?

    Ovanifrån: BIM-2, BIM, BIM+2, BIM+4


    De ser ju jättefina ut!

    Försök att glädjas trots att det är svårt.

    Jag går fortfarande och tänker att det värsta kommer att hända
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET