• Fri 2 Apr 2021 20:02
    122297 visningar
    2612 svar
    2612
    122297

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    KNAS2 skrev 2021-04-02 18:20:06 följande:
    Grapefrukt89 skrev 2021-04-02 18:03:07 följande:

    Eller hur... Vet ej riktigt hur man ska stänga av den hjärnverksamheten...

    Hoppas att det gått bra för dig? <3


    Inga mer blödningar sedan då för någon dag sen då kom det en väldigt liten och ljusrosa blödning när jag torkade mig efter att ha kissat.

    Har inte alls lika spända bröst längre, men de ser lite annorlunda ut.. Tycker jag i alla fall. Har känt mig lite konstig i kroppen som om något håller på att hända.. Och det gör det ju faktiskt :)

    Hur mår ni?
    Åh men så bra! Hoppas det håller sig så, och slutar helt förstås. Men det låter inte alls som att du behöver vara orolig. :) 

    Jag mår ganska likt som du. Konstig i kroppen. Som ett obehag liksom, nästan som innan man blir sjuk. Har ganska ont i ryggen och blir fort trött. Mina bröst blev mycket mindre ömma bara några dagar efter plusset. Kan få världens lättaste illamående efter jag ätit men extremt svagt. Vågar man säga att man längtar efter att börja kräkas? Oskyldig
  • Sun 4 Apr 2021 04:30
    #63

    Ja, på tal om sömnproblem... vaknade 03 och nu sitter jag här. Blir tokig. 

  • Sun 4 Apr 2021 04:34
    #64
    Hjzxmjyr skrev 2021-04-03 20:10:31 följande:

    Är inte så aktiv i tråden men hejar på er lite på distans! Som ni säger, är så svårt att tänka på annat än att vara tidigt gravid. Har inte haft några besvär med tex. blödningar hittills, och har dagliga gravidsymtom som jag tycker blivit lite mer påtagliga sista dagarna. Idag kom det dock en del brunt blod efter sex, inga låga smärtor eller tecken till färsk blödning. Försöker inte oroa mig men det är ju så svårt. Är i v. 6 nu, har planerad inskrivning på MVC på tisdag så får väl fråga då om det inte blir uppenbart missfall innan dess. Hoppas hoppas det inte kommer mer blod nu. :(


    Hej! Vad skönt att du får träffa en bm snart! Blod efter sex väldigt vanligt, men inte är det kul för det. Hoppas det slutar snart! Jag läste att i en graviditet får man 1,5 liter (!) extra blod i kroppen. Då får man ändå lite perspektiv på varför det är så vanligt att blöda, på nåt sätt. :) 
  • Sun 4 Apr 2021 10:32
    #68
    Grapefrukt89 skrev 2021-04-04 06:57:18 följande:

    Eller hur! Jag gick "upp med tuppen" idag kl 05.30. Kunde inte somna om så nu skiter jag i det och dricker mitt te :)


    Ååh, då gick jag och lade mig igen efter 2,5 timmes vaka! xD 
    Hoppas vi får sova bättre snart. :) 
  • Sun 4 Apr 2021 10:40
    #71
    Kallamakka skrev 2021-04-04 08:34:06 följande:

    God morgon alla nyblivna morgon människor!

    Jag har tyvärr börjat blöda igen igår, med lite kramper och en del koagulerat härliga klumpar av blod. Med fem missfall i bagaget känns det inte alls positivt och väldigt bekant. Numera kommer bara färskt blod och inte i samma mängd och det gör inte ont längre. Dagens test är fortfarande väldigt starkt men svagare. Psykologiskt försvann alla symtom i och med blödningen, även om brösten gör ont så gör det inte det i mitt huvud längre. Så så var det nog åt skogen med den här graviditeten också. Tänker jag. Kommer fortsätta ta tester för att bekräfta det jag redan känner.

    På tisdag ringer jag IVF kliniken och hör med dem hur vi går vidare eftersom vi inte kan försöka naturligt. Om det ens är lönt att fortsätta stoppa in befruktade ägg i mig eller om vi ska tänka om och kanske använda någon annans gener. Vad vet jag. Missfallsutredning är gjort utan fynd för längesen, med hysteroskopi utan fynd och inga genetiska deffekter på oss eller autoimmuna sjukdomar. Så här står vi nu, fem år senare och med fler frågor än svar. Är så fruktansvärt besviken på det här nu. Nästan så jag inte vill ha barn längre.

    Är ändå glad för att jag vågade gå med här då jag inte kunnat vid de tidigare graviditeterna för att det är svårt att alltid vara den som blir det dåliga exemplet, det är svårt att tro att man ska slippa bli det. Men men, hoppet är det sista som överger en säger dem och jag omfamnar alla gånger jag vågar vara positiv. Jag vet att det ordnar sig och vi repar oss alltid men första dagen av insikt är alltid tuff. Men sen kommer vi igen.

    Tack för mig och lycka till ni andra!


    Men nää vad jag blir ledsen för din och er skull. Det var fint att ha dig med här i tråden och jag tycker du var så jävla bra som gick med och kan se på det hela på det sätt du gör. Det är ju alltid en risk men man kan få så mycket bra stöd, och vi hejar alla på er och att det ska funka nästa gång. Vi är din eviga hejarklack! Glad

    All lycka till och jag hoppas ni får exemplarisk hjälp från IVF-kliniken! Hjärta
  • Sun 4 Apr 2021 20:35
    #85

    Är det någon mer som kommer på sig själv med att sitta och tänka typ "hm jag mår lite illa nu efter maten, det var kanske lite för fett" för att sen komma på "just det, kan ju vara att jag är gravid också"? Tungan ute 

    Eller som att jag känner molvärken i magen sätta igång och hjärnan undermedvetet registrerar det och tänker att det är dags för mens? Eller är det bara jag som är så sjukt orolig att jag förtränger det hela... Drömmer

  • Sun 4 Apr 2021 21:45
    #87
    KNAS2 skrev 2021-04-04 21:10:22 följande:

    Jag tänkte den tanken för första gången nu ikväll efter att vi ätit. Men snabbt tänkte jag istället att jag bara hittar på :) hahah!

    Jag vill också typ "sova bort" dagar så att det ska gå snabbare att komma upp i fler veckor så jag går och lägger mig tidigt. Dock brukar jag göra det annars med men jag tänker på det mer nu. Jag är lite orolig för jag har inte känt mig extra kissnödig eller trött under dagen ännu och det gjorde jag när jag plussade förra gången.


    Ja, vill också sova bort tiden! Varje dag går så sakta. Är extremt nojig just nu. :( Ska försöka att inte smitta av mig här i tråden dock. Jag tycker jag är mindre kissnödig än vanligt, haha.
  • Wed 7 Apr 2021 13:11
    #94

    Hej Sellerin! Här är det tufft. Börjar oroa mig för att det blir ett tredje MA. Jag ska till barnmorska imorgon och försöka övertala till att få ta hcg så jag har nåt att klamra mig fast vid till vul om 2 veckor. Men jag ska inte deppa ner hela tråden nu, jag kanske inte kommer vara så aktiv här tills dess men jag hoppas alla ni andra mår bra! <3

  • Wed 7 Apr 2021 14:06
    #96
    KNAS2 skrev 2021-04-07 13:18:16 följande:
    bananmilkshake skrev 2021-04-07 13:11:53 följande:

    Hej Sellerin! Här är det tufft. Börjar oroa mig för att det blir ett tredje MA. Jag ska till barnmorska imorgon och försöka övertala till att få ta hcg så jag har nåt att klamra mig fast vid till vul om 2 veckor. Men jag ska inte deppa ner hela tråden nu, jag kanske inte kommer vara så aktiv här tills dess men jag hoppas alla ni andra mår bra! <3


    Jag mår fint men känner knappt av någonting. Mina bröst är aningen ömma men börjar tro att jag inbillar mig en graviditet fastän jag gått positivt gravtest och enligt app är i v 5+2 idag.. Har inbokat tidigt ultraljud den 22 april. Får väl hålla ut tills dess.. Jag trodde att jag skulle känna någonting mer nu men det kommer säkert till vecka 7!

    Jag är ändå lugnare än vad jag trodde att jag skulle vara.. :) Kul med nu tjänst Sellerin, klart du skulle hoppa på det tåget!

    Vilka veckor är ni i nu?
    Åh du ska på ul dagen innan mig! Vad spännande. :) Jag är i 4+6! 
  • Wed 7 Apr 2021 14:28
    #98
    +1
    neongirl skrev 2021-04-07 14:15:30 följande:

    Hej! Hoppar in här. :) Känner igen en del av er från tidigare trådar så kul att följas åt även här. Har smygföljt tråden lite och velat om jag vågar hoppa in redan eller inte, men känner igen mig så mycket i det ni skriver så nu kan jag inte motstå längre. Jag har ett missfall i bagaget vilket gör mig lite extra orolig. :( Hoppas verkligen att alla våra frön stannar kvar! <3

    Laddade också ner en app som visar att jag är i vecka 5 (4+4). Beräknad BF är 10/12 om allt går som det ska.


    Hej! Vad kul att se dig här <3
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET