Inlägg från: quetzalcoatlus |Visa alla inlägg
  • quetzalcoatlus

    Alla är emot mig

    Jag läste precis din andra tråd.

    Din man är manipulativ och lurar i andra människor att du är ond. Han är med andra ord ett rövhål. Ta ut skilsmässa omgående. Barnet kan han inte ta ifrån dig. Har ni gemensam vårdnad? När föräldrarna till ett så litet barn separerar, så brukar barnet bo på heltid hos mamman i alla fall den första tiden.

  • quetzalcoatlus
    Linnea789 skrev 2021-03-30 20:47:20 följande:

    Emmy: tänkte också det måste var något fel på mig med.

    Vet du, han mor som avskyr mig så mkt, har vi inte sett på 8 månader. Hon kom hem till oss idag och jag sträckte mig fram för o krama henne, hon puttar bort mig medarbetare o säger ja är roddförbundet Corona. Hon är vaccinerad o åkt flyg hela vägen hit. Alltså hon ska ju bo med oss, är man så pass rädd för Corona då ska man inte ens gå ut? Hon ville ba ge mig nobben eller hur? Vi ska ju bo ihop i en vecka, har jag Corona kan hon bli smittad ändå ?????!


    Självklart är det inget fel på dig. Du måste bort från din man. Det är honom det är fel på. Du har väl någon form av inkomst? Föräldrapenning? Nej, köpa en bostad har du nog inte råd med, men hyra en billig lägenhet borde du kunna göra. Du kommer kanske att ha det lite tufft ekonomiskt ett tag, men det är väl ändå bättre än att leva med din vidriga man som bara gör dig illa.
Svar på tråden Alla är emot mig