• Sat 3 Apr 2021 01:52
    3209 visningar
    94 svar
    -1 +2
    94
    3209

    Är min sambo egoistisk?

    Barn till sommaren, varför kan du inte ta examen juni? Vad ska du göra istället fram till juni menar du; planera bebisrum och läsa amningböcker??

  • Sun 4 Apr 2021 22:26
    #93
    nnnnnnnn skrev 2021-04-03 22:59:32 följande:

    Vet ej om någon redan skrivit detta då jag bara skummat igenom allas svar...


    OM du inte har råd att vara FL så var inte det. Du kan ju ta sommaren, sen studerar du klart med CSN-bidrag och pappan är hemma med barnet. Vill/kan/behöver du amma så får han komma med barnet och du har rätt att ta pauser för amning, så det är såklart lösbart.

    När du är klar med VFU så jobbar du, hittar du inget fast/längre vik så tar du alla påhugg du kan inom vilket arbete som helst, pappan är hemma heltid med babyn, så det är lugnt på hemmafronten.
    När du arbetat upp din SGI till max, så kan du börja ta ut föräldraledighet igen på heltid eller deltid, så räcker dina föräldradagar längre då de är värda mer. Då har du säkert råd att både fika och bidra med 50% hemma.

    Eftersom du inte har råd med annat så är det väl inte mycket att prata om? Låt pappan steppa upp och ta ansvaret för barnet tidigt. Så kan du ta dina dagar när de faktiskt är värda något!


    Ja, håller med. TS borde ju studera klart så hon kan skaffa jobb så snart som möjligt, pappan han vara hemma med barnet.
Svar på tråden Är min sambo egoistisk?