Inlägg från: Anonym (eee) |Visa alla inlägg
  • Anonym (eee)

    Bör jag lämna?

    Han är som en sjöman med en flicka i varje hamn. Han gör det för att du tillåter det. den andra stackarn vet väl inget, antar jag? 

    Om du är en stabil person så bord du göra slut. Du är värd mer än så här. Sedan får han väl lämna den andra om han vill ha dig. 

  • Anonym (eee)
    Anonym (Beenthere) skrev 2021-04-06 21:25:44 följande:
    Jag var i din situation. Jag ställde ultimatum. Han blev ledsen men bad mig vänta, han var inte redo. Jag bröt med honom. Ett halvår senare skilde han sig. Nu han han en ny kvinna. 
    Jag ångrar mig som f-n att jag inte väntade.
    Inte säkert det hade blivit ni ändå. Att du bröt kanske var det som sedan gjorde att han tog tag i saken och faktiskt skilde sig. Hade du fortsatt vänta, hade han inte behövt göra något. Du var hans hävstång ut. 
  • Anonym (eee)
    Villdetblirbra skrev 2021-04-04 08:23:55 följande:

    Tack alla som svarat, speciellt "din enda chans"! Såna här saker är komplicerade. 


    Hur är det komplicerat? Jag tycker det är väldigt enkelt: Man dumpar, talar om att det inte fungerar att han har två förhållanden.

    Möjligen att du säger att han kan höra av sig när han gjort slut med den andra, och se om ni fortfarande har känslor kvar, och då börja om med ett riktigt förhållande. Men inte lova att du kommer finnas där eller liknande. Han måste stå på egna ben när han tar sina beslut. 
Svar på tråden Bör jag lämna?